Bluetooth avto inštalacija
Ker se večkrat pogovarjan med vožnjo in ker neman automatika bi si rad naredo bluetooth inštalacijo v avto.
Kera firma ali zasebnik bi mi to leko naredo? Ali pa tak: bi si kupo komplet preko neta in bi si ga ob pomoči "majstra" san vgradil. Hmm, ali keri komplet naj zberen?
Zaj man pač tovarniški avtoradio not...mislin ga tudi obdržati, to pomeni, ka si nove glavne enote z bluetoothom ne bi glih küpüvo.
Predlogi?
Komentarji
kupi parrot RKI 8400 (radio enota) pa imas sve skup komplet za cca 250 €. Dela odlicno (imam od februarja). Zraven je pa standardno ipod/iphone , USB priklop ter SD kartica s strani.
Stari radio pa odaj nekomi.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_a9MBdAH6E
da se nebos mantral pa iskal... pogledni ta video.
Kujpi si rajši bluetooth slušalko za vujo. Samo tij čuješ sogovornika če te napizdevle in nej cejli avto. Pa še z cca. 60 € skouz prideš.
Eh, ta slušalka mi je pa totalno anti. Vidiš ene primerke kak pride v trgovino ali kafič s ten "tranzistoron" v vüje. Eeeeeh...
:) al pa slusni aparat :D
varjanta za 2 €, dvostranski lepilni trak pa na volan zakeliš :)
znan malo off topic :)
Ge man blauponkt new jersey in je z vgradnjo koštalo cca 500 eur.
new jersey also rules !
Ker se večkrat pogovarjan med vožnjo in ker neman automatika bi si rad naredo bluetooth inštalacijo v avto.
Kera firma ali zasebnik bi mi to leko naredo? Ali pa tak: bi si kupo komplet preko neta in bi si ga ob pomoči "majstra" san vgradil. Hmm, ali keri komplet naj zberen?
Zaj man pač tovarniški avtoradio not...mislin ga tudi obdržati, to pomeni, ka si nove glavne enote z bluetoothom ne bi glih küpüvo.
Predlogi?