Bianca Žvorc Morris-ka dogaja?

|

Naj mi sobotainfo.com oprosti, ker odpiram temo na članek iz konkurenčnega portal, toda tam, kljub  splošni demokraciji, ne moreš odpreti debate na forumi.
Zakaj ta samopromocijski članek, v katerem je K.S. verjetno samo uvod napisala? Odpira BŽM trgovino v MS, pa rabi reklamo? Ji je svet postal premajhen za njeno tržišče, pa želi še v Prekmurje? Želi BŽM nekomu pokazati, da je "uspela" ? 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user buldog Drago Balajc

Ta tema se vleče kak jara kača.... pa sploj mi je nej jasno ka je problem:
- ali je problem v tem, kaj dotična gospa dela v svojem življenju?
- ali je problem kako svoje delo promovira?
Vseh postov se mi niti ne da brati; ene so verjetno pisali otroci iz male šole.....
Jaz bi dodal le: očitno je, da je v svoje delo zelo prepričana in vanj verjame. Če je pri tem uspešna, kakor sama trdi, še toliko lepše.... Normalno je, da svoje delo poskuša tudi promovirati in prodajati; od tega živi... to je posel.  Kar pa se tiče vsebine njenega dela: kaj pa se danes ne dela in prodaja? Od čistilcev umazanije, ki malodane sami čistijo, do tečajev samospoznanja, kjer vas bodo prepričali, da ste vi sam Bog...
Zato bi predlagal, da pustite žensko naj dela svoje. Poskuša preživeti in to je potrebno spoštovati. Če nekomu njeno delo ni všeč, naj zamahne z roko in se nasmehne.... in gre dalje. Ne verjamem, da je komu kaj žalega storila na osebni ravni.

ĐingleBens

hjao lidgej dragi, vej pa ka van je naredla, ka jo tak bolestno napadate??!?!?!?!
tou je zaj že resno malo smejšno....lekaj je faušarija v zraki, saj drugoga ne vidin kak tou... večina nas je ne pozna osebno, pa je niti nemamo pravice soditi!! ... istina sicer ka je dosadna s ten veganskin shitom (pač ena izmed tipičnih veganov, keri po sej sili svoje tupijo mesojedcon in ne spuštuvlejo našoga načina prežvekovanja) ampak ovak je pa zelo uspešna, predvidevam da prijazna ženska!  
nwm či van resno ide v nous ka je ženska uspešna izven našoga prekmurja (s keroga večina prekmurcov neje prišla niti do kopra)  in puna keša?!?!?! ker ne razmin enostavno... bianca ti samo dale tiraj svoj uspeh! vsaj nešče iz sobote, či že drugi zaradi preobremenjenosti s drugimi lajfi nejso sposobni toga!! ;D 

dupont

saj nemren vrvati, s člankon v lady se vo meče :D najbole žute, senzacionalne in sproducejrane novine. toga maš cejli kup po frizerskih salonih.

meni je še vedno nej jasno, če je bijanka nej zagovornica visike tehnologije in industrijske revolucije, zakoj te svojo maloumno propagando širi prejk interneta? naj si dene transparent okrog šinjeka pa naj ide rijtat po soboti.

fakin industrijska revolucija in  hi-tech svet ti omogočata lažje lanseranje tvojoga nezadovoljstva prejk točno toga istoga posrednika, keri je dejte hi-techa, na keroga so vsi najbole ponosni.

še en dobronamerni nasvet - v ljubljani obstaja Center za slovenščino. kda boš začala pisati knjigo, se, prosin, obrni na njih.

Nejsan ščeu biti tak direkten kak je tou DingleBens.... ali ka je napijso je nej daleč od istine.... dupont, ti pa nam izdaj, v čem je tvoj problem? Nej od Bianke Žvorc, od tebe.....

DobraVolja

dosadna z veganskih šiton? Nej, glij kontra. Večina veganov je nej dosadnih, samo ona, ker je pri ten vsiljiva. Dejansko dela veganstve škodo, glih po zaslugi takšnih kak je ona, eni prezirajo veganstvo. Pa ga ne bi smeli. Vsak nasprotnik veganstva naj si pogledne slike s klavnic ...
Mislin, ka je predvsem nedosledna. Po eni strani guči, ka dela 16 vör na den, te pa bi mejla deco. Grozii z njujorškin  odvetnikon (decembra lani liden na ton forume), meni jamra, kak jo je en lokalni odvetnik  obral ... Guči eno, dela drügo, misli neka tretjoga, bog zna, (če) kaj ...
Tüdi če je dobra oblikovalka, bi lejko svoje obleke promovirala, in to drugače, nej z aroganco do drügih. Ona pa je promotorka sebe, nej svojega dela. Gda san ji enkrat omejnila, ka so njene obleke nej dostopne, nej krajevno nej finančno, me je začala žaliti, ka naj se kar oblačin v svoje kitajske cote. Ges pa san jo samo ščela spodbidite, ka bi razmišlala malo drugače. Torej ozkost mišljenja, ki jo tak očita drügin, vala isto za njou.
Čez par mesecef po ton se je spomnila na mene v zvezi  z živalmi. Seveda je gladko pozabla, ka me je inouk že žalila, lidje so za njou predmeti, kere zeme v roke, gda jih nüca. Ker se mi je šlo za živali in konkreten primer, san ji pomagala. Daš nasvet, opišeš postopek, ka vse naj naredi itd. Ne, ona je bolj pametna, naredla je po svoje in zaj...  vso zadevo. Ker je mislila na sebe, nej na živali. Gda san ji ščela prikazati, ka je v bistvi naredla, san bila pa vrejdna samo omalovaževanja.
Za tou ide pri njej  ... Ona, ona, ona. Dela se, ka ji  ide za živali,  za drüge lidi, v resnici pa ji ide samo za sebe.

BeeZeeEcoKid

Barbara Györfi aka DobraVolja - RESNO?! 

Oprosti ampak nisi mi pomagal NIKOLI IN Z NIČEMER, OBRATNO - žalila si me ter moje podjetje (ter 5 drugih ljudi, ki od tega živijo) od začetka ker ne razumeš sploh da so ekološki fair trade materiali 10krat dražji, da eno malo podjetje ki dela 10 kosov oblačil ni H&M, da Slovenska delovna sila ne stane 0.003 cente na uro kot Azijski otroci... 
Ne samo to, tvoji emaili so se spreobrnili v očitke in žalitve ter poniževanje nekoga, ki ga sploh NE POZNAŠ ter si naredila take zaključke, da me glava boli. Taka dejanja me niti ne presenečajo v kaki neetičlnosti in brezmoralnosti se nahaja Slovenija trenutno. Osebnosti kot ti samo še to potrjujejo, to pa da si šla pisariti take zadeve na sobotainfo pa je res pravi obraz tvoje inteligence in nivoja. Jaz tega ne bi naredila nikomur v življenju.
Pomiri se in se začni fokusirati na ohranjanje lastnega zdravja in se brigaj za svoje lastno življenje. Lepo se imej!
Sobotainfo pa res ni ne etičen in še manj moralen medij. Se mi zdi, da vse to javno že mesece trajajoče psihično mučenje mene in moje družine, uničevanje mojega podjetja in kršenje osnovnih človeških pravic manjšin (veganov in Hrvatov med ostalimi) ni legalno ter je očitno samo dovoljeno v Sloveniji ter namen je samo povečati profit in reklamo za sobotainfo.com in IdeaTV. Vi ste pa njihovi delavci. 

Srečno, jo boste zares rabili v življenju. 

calipso

Mene ne zanima što je što pa ka dela pa ka gej pa kakše cote nosi pa tak dale. Ali s ten ka te nazaj takše pišeš samo sebi slabo delaš. Začni živeti po predlogi ka si ga dala njoj ---> pomiri se in se začni fokusirati na ohranjanje lastnega zdravja, pa tou je tou.

lethal lexi

Ja pa glej babo noro blondno Kak dugo je bil blažene mer z to pofukano zabito temo Ka je stara pa nucaš samopromocije Hujša si kak kakša Miley Cyrus ali pa kak ponucana zavržena sponzuraša (če neveš kaj je to ide pa pogooglaj) Daj ne boj dosadna za stareme temame pa znaš kak pravijo ka župo ne pogrevaj stokrat ka ti zavre. Tvoja je pa že zasmrdela  župa mislen 

Ej, samo resno.... pa v čem je problem? Nikoli ne želim biti razsodnik v ničemer...... toda, da eno preprosto veganko napadate z največjimi topovi.... pa vsak dan srečujem nekaj malih veganov..... veganstvo je ideja in način življenja, ki se ne da ustaviti...... in kaj jaz imam proti njim, dokler so v okviru družbe in me  ne omejujejo?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet