Bianca Žvorc Morris-ka dogaja?
Naj mi sobotainfo.com oprosti, ker odpiram temo na članek iz konkurenčnega portal, toda tam, kljub splošni demokraciji, ne moreš odpreti debate na forumi.
Zakaj ta samopromocijski članek, v katerem je K.S. verjetno samo uvod napisala? Odpira BŽM trgovino v MS, pa rabi reklamo? Ji je svet postal premajhen za njeno tržišče, pa želi še v Prekmurje? Želi BŽM nekomu pokazati, da je "uspela" ?
Komentarji
Branko Boldižar
Ka pa te? Tü je nej uspelo pa so šli pa küjpili alternativni portal?
1:0 za sobotainfo če glij...
Kakšna koli tema o njej je en velki nafudnjeni balon. Osebne zadeve nemo piso ker se ne spodobi! Lejko pa vsaki napište (navajam primer): moja šaula je najbaukša ker je neki baugi za hrbtom v VB, moj dečko je direktor, in je najbaukši, moja firma dela najbaukši eko toaletni papir, ge san nadarjeni, na FB so moje ql slikice... v resnici pa od tega neje 90% res! Zatau se sloj bv s takšnimi ljudmi štukati! Prej ali slej pa vendarle pristanejo na realnih tleh:)
Naj mi sobotainfo.com oprosti, ker odpiram temo na članek iz konkurenčnega portal, toda tam, kljub splošni demokraciji, ne moreš odpreti debate na forumi.
Zakaj ta samopromocijski članek, v katerem je K.S. verjetno samo uvod napisala? Odpira BŽM trgovino v MS, pa rabi reklamo? Ji je svet postal premajhen za njeno tržišče, pa želi še v Prekmurje? Želi BŽM nekomu pokazati, da je "uspela" ?
me zanima zakaj imaš slabo vest in ga javno NEEEE objaviš saj ti nihče nič ne more niti politika niti država niti posameznik (SE GA BOJIŠ) damo ga takoj na črno listo kjer se dogajajo nepravilnosti (policija,dacarje in protikorupcijsko elito ter novinarje nevtralce.
joj, pa dajte ženski mir! Te pa ges odpiran poste...kak eni mislite...samo mer dajte ženski! *žaljiva vsebina je bila odstranjena*...
loncarm., ti največ forumov o njej odpiraš, zdaj se resno spitavlen ge te ona žuli....
pa ok ajde poluvajte me tu dale ka san ges ona itd.(same old story...)
popluvajte*
raje napišite - Miroslav Topič kaj dogaja??
RobertH toga neboš doživo ker so eni sovražno nastrojeni proti tej gospe!
Glej vedno in skoraj vedno mora LoncarM odpreti neko fuckin temo na Bianco Zvorc. Edino ka ges ščen je ka ji dajo mer!Enostavno ne kaperan folka ka se je tak nastrujo proti njej. In še proti meni kda san jo branila - zavolo toga ker mi ide na k to ka se tu dela in odpira po forumah.
Dobro ka ne davle objav gor ka njegov sosed dela vsako minuto.
Pa poglednen što odpira forume vedno Loncarm. In dejansko se spitavlen ka ti je ta ženska trn v pete ale ka?
Jaz ne poznam ne njega in osbno ne Biance - zato na žalost ne vem kaj je v ozadju med njima...Vem samo to,da je Bianca bila v ZDA in če se ne motim,da je bila tudi v Černelavcih (ali kje v bližini MS),ko je videla mučenje živalov(verjetno pri kravah).... Je pa lepo,da jo braniš,če jo seveda poznaš....Morda bo admin napisal na PM osebne podatke o tem Lončarju(če se tak piše) in lahko gresta k njemu se pogovarjat o tej zadevi.....
pa brez zamere....Lp
Eni ste očitno pozabili njene izpade tu na forumi pred pol leta kda je grozila vsem ka smo se nej strinjali z njo.
Daddy Cool ja, saj Vas razmin ali to je nej razlog ka de se jo obiralo do smrti obstoja Sobotainfo.
Ker vsaka tema ka se zača na njeno ime odpira ena in ista oseba te pa jo še žali v tem primeri LončarM. Za moje mnenje presego mejo dobroga okusa in me prepričuje oziroma daje dokaze samo o ten, da se je njemi dotična zamerila, kar pa neje vzrok za takšno obnašanje.
Nišče nema pravice nikoga žaliti in če je zadeva med njima naj se osebno pogučita, ali LončarM nema jajc za to?
Ker se mi Bianca smili že zaradi toga, ker skoz in ta ista oseba deluvle tu gor ful proti njej - odpiranje forumom za vsaki drek po domače povedo in to z vsebino ki je malo tak.Zanima me, zakoj dotični LončarM ne napiše neka o svojih sosedah (če jih sploj ma) in vsako minuto objavla ka delajo...se opravičujen na takšon banalnon primeri.
In ne branin samo nje pač pa bon vsakoga, če viden, ka je mnenje večine drugačno od resnice. Če te se tebi godila krivica in te poznan mo branila tebe ker me je nej sran mnenja povedai javnosti in resnice, pa če glih do mene vred s to osebo šinfali pa pljuvali. ampak san se navčila ka žal resnica ene boli in nemrejo načik kak šinfati pa žaliti in s ten se majo bogše kak je ova oseba o keri je govora.Pač pametna oseba nede nikoli šinfala pa pljuvala po drugih nej ka bi se prepričala če je to stvarno in humano dejanje.In boli me, ka eni resnico zavijajo v celofan.
Glej sama san šla skozi to, ka me dosta lidi neje moglo, pač zaradi ambicij in drugačniga karaktera (što me pozna zna o čen gučin), zaradi drugačnoga razmišljanja od večine ženske popoluacije (En čas san se družla samo s moškimi ker so mi bliže kak ženske, man pač svoje mnenje o določenih skupinah ženskoga spola - v kero Bianca ne spada ker je super oseba) in se enostavno zdaj soočan s ten in to mi tudi davle moč ka branin tiste osebe kere so v situaciji kak san poudarila gor.
Z mojimi posti pa ne mislen nikoga žaliti niti LončaraM, amapk mi ide na k .... pač ka se tu dogaja.
Pa če ma jajca naj san razčisti zadevo in naj henja odpirati skoz poste Bianca ono Bianca tisto ali pa naj odpre post ka dela njegov sosed...mogoče ene zanima kda ide njegov sosed gejst, na čik itd....
LP
Glej neje bole enostavno to je ka blo pozabiti pa ite dale, ali te to ka se je dogajalo eni vlekli za čas celoga obstoja Sobotainfo za seuf?
Normalno je grozila - ker tudi ma pravico do tožbe če se nekoga žali, sploj če žališ nekšo podjetje...ste si prešteli zakonodajo, pravice človeka?
Po moje je bil to vzrok, nej pa njeno nestrinjanje s vašin razmišljanjen.
GLej 100 lidi in vsak o svoji prehrani in načini življenja načik razmišla. In to je tudi nej vzrok ka nekoga žališ po sporočilih, ampak neven kaste mele, ampak po moje kelko jo poznan je zamerila nizkotno obnašanje enih keri ste roko na scre (San preštela vse) šli preko meje dobroga okusa..
Branko Boldižar
Ges se nekak nemren spomniti ka bi kaj direkt žaljivoga gda napiso proti podjetji, san pa bio v paketi govnarov, scalinojedcev pa vsesplošnih kmetov ter primitivcov iz prekmurja pa vsega lepega ka je prišlo po PS...
Me pa zanima ka de fabricejrala v bodoče ka nekak vstrajno PR nabejra
In ja, nekak poznamo pravice človeka...
...san sem osebno globoko užaljeni ka mi je bilo povedano ka naj gledan RTV1 pa čitan vestnik pa delo ka mo zvedo več o nekomi
rnr ce neves ka je blo te pa idi fajn poisici tisti prispevek (no mozno ka je zbrisano se skup) velka vecina lidi ji je nej scela, ka ji kaj propadne enostavno so se nej strinjali z njeno filizofijo in so v momenti gratali najvecji mozni idjoti pa neven ka. te so pa zacale kapati se smesne groznje s tozbami v NY pa takse fore :D naj se malo prizemlji pa si dopovej, ka pac si ne misilmo isto kak una, malo popravi odnos pa nede taksih tem vec
BB nej san pravla gledan vestnik itd....ker to ti nič ne pove...to je promocija podjetja in njene dejavnosti. Osebe nemreš oceniti s ten če ona trdi ka je vegeterijanstvo zdravo ka poudarja s ken se bavi - normalno ka šče promovirati svojo firmo tu kaj narobe?
glej ne zdi se mi prav ka Vas je ona žalila pa Vi njo ....pokopajte to...ok? nemrete to celi život za seuf vlečte.
In glede prehrane: vsak ma svojo filozofijo in vsak zna ka njeme paše ges be branin nej eno stran nej drugo, vsaj gej to ka je njeme humano pa ka njegovimi organizmi paše - vsaka oseba je individualna če enin paše veganstvo in jin pomaga ka so zdrave hvala boge, če enin paše vegeterijanstvo hvala boge in isto za mesojedce. Vsak človek je drugačen in ga moremo zete kak celoto in vrvlen ka vsako telo nuca drugo, odvisno od genetike - recimo eden ma rad mleko eden mleka nemre zaradi laktozne intolerance in naj ga obsojan? isto mislen ka je z meson in nemremo človeka oceniti na podlagi toga . Človek je faktor vsega: prehrane, razmišljanja, v kakšni drujžbe človek gor raste, od okolice, celo muzika delno vpliva na njegovo razmišljanje in ja tudi stil oblačenja (banalno).
Nej ne praven ka RTV pa vestnik poveta kaj dosta o človekon samon pač pa je promocija in hvala boge ka je promocija, človeka spoznaš podrobno da se z njin sedeš na kavo vkup bar besed in je zadosta...ka ga oceniš in vrvle ka Bianca dober človek po dujše in to šteje...promocija pa delo je eno drugo pa je...
In ne praven če vas je žalila ka je to prav..
bulshit san preštela forum in mislen ka je to "žaljenje" bila posledica vašoga sproženoga napada proti veganon. In o šinfanje podjetja. Če bi poznali del prava, bi mela ženska vso pravico ka Vas da nasodišče..če ma dokaz ka ste javno blatili njeno ime in ime podjetja...žal...to je realnost.
Pa bojte veseli ka neje do toga prišlo.
Lejko ideš na sodišče že zaradi toga ka nekome povejš v oči ka je kurva (se opravičujen na izraze upam ka nede zaj dosti tožb)..če nekoga s ten prizadeneš lejko komot terja neka....
pač po moje je vzrok žaljenja bil:
napad ---proti napad. Nemremo nekomi filozofije spreminjate in nemre drugi nan. Vsak živi kak čujte in ka misle san ka je prav. Zato pa tudi ona nejmela pravice Vas žaliti če prav razmen in vi nej njej. Lejko pa jo probate razmiti in si razčistite pri sebe ka je za vas prav in ka nej (če za vas veganstvo neje pomembno pustite ka odite ta informacija mimo Vas...enostavno spreglejte...in dajate reakcije na to ka je za Vas pomembno).
to ka se je branila tak kak se je pa je čisto normalna stvar, vsako živo bitje kda se počuti orgoženo de iskalo način samoobrambe...
In mislen, ka si nebi smele k srce preveč zejte tudi sledeče žaljivke kere je napiso BB...Ka Vas žena ali mož nikoli ne žali kda je v šoke - ma krizo, pms, ka kole? Vas šef v slujžbe nikoli ne kritizera in van pove eno par pikrih?Van žena ali mož nikoli neje pravo/pravla ka ste norc, *žaljiva vsebina je bila odstranjena*...no ista zadeva je s ten. Kda se počuteš ogroženo pač en itak reagerajo in ne praven ka je fajn to. Pač eni so takše in ne bi blo bogše ka bi van tej "žaljivke" odišle mimo, ka bi požrle?
ges neman niksih problemov z vegani, dokec mi sto ne zaca skakati ka san morilec, ka ges kokosjo menstruacijo pa ka san kriv za se slabo.
Bulshit enostavno presliši to, če te ne zanimle si ne jemle k srce. De ti ležej ;)
Znaš ka je folk vse meni gučo tekon življenja, pa vseeno neman problemov z nikin...pa san dosti takših pripomb dala skoze (nej z moje strani, s strani drujgih keri so letele na mene)...glej držiš se svoje življenske črte in je...ne obremnjuj se s ten ka za Tebe neje pomembno.glavo gor pa dele ;)ps: pa ne zameri vsake malenkosti ko jih človek izreče v samoobrami, jezi, furstraciji :)...ko ti želi nekaj dokazovat in te ne zanimle. Poslušaš lehko če te zanima prisluhneš če nej naj ite ta info mimo tebe, ne vužigaj se takoj gor :).
Rnr, napiši mi s katerim stavkom sem Bianko užalil? Čudno, da ti tako zavzeto braniš Bianko, namesto, da bi jo obvestila o forumu, mogoče bi pa ona odgovorila na vprašanja? Kje me ona žuli? Mogoče pa ji ustreza, ko se piše o njej.Tako kot komentiram stanje v Muri05 tako lahko tudi o njej, saj se je sama javno izpostavila. Če bo ona, ne ti, zaznala v mojem pisanju žalitve ali kaj drugega bo že svoje ameriške agente (ali kako je že pred kratkim napisala) obvestila in ti me bodo našli. Američani najdejo vse, tudi Osamo bin Ladna so našli čeprav je nosil širok klobuk. Mogoče pa prav zato. Ne paše v Pakistan.
Zadnje vprašanje bi se lahko nanašalo na spodnje pisanje na forumu.
Zivljenje je to kar si iz sebe clovek sam naredi in res je Darja, morala sem iti za kruhom treuhom, se posebej zato ker sem bila zelo nesrecna ker so za mene govorili da sem nora in cudaska doma...Morala sem magisterije koncati v Manhattnu med top talenti sveta, da sem dokazala Soboti, da le nisem tako nora, ha ha... In vem da nisem sama...tokiko talentiranih, cudovitih maldih ljudi vidim po Murski (vecinoma sem oblecena skromno ker setam Trinity okrog) in mi je hudo ker so zalostni...
13.01.2011 ob 19:00
Bianca Žvorc - Prekmurka, ki je (v drugačni luči) spoznala Paris Hilton (Pomurec.com)
RobertH; kaj si mislil s tvojim komentarjem ob 13.30?
i
rocknroll, ti nas dejansko ščeš prepričati ka si ti nej gospa o keri pišeš? ha-ha-ha.
Mene si nej prepričala, za ostale pa neven :))
Dobro jutro vsem!
Vidim, da ste eni še ponoči delali. Že sem se veselil, da mi bo Bianka odgovorila, ker jo je rnr obvestila, pa sem ostal nepotešen, še več, mogoče me ima celo za primitivca.
Čudi me, zakaj ni komentirala na tem forumu, ki je svež, tako kot njen članek, kot piše, » na malo bolj branem in pametnem portalu v Prekmurju »
Sprašuje se kdo je rnr, rnr pa jo pozna in vse ve od nje. Zvedeli smo tudi, da je dve leti v Sloveniji. Kaj ni v Düsseldorfu?
Potem pa ji je Prekmurje premalo in želi osvojiti še preostalo Slovenijo. LA, Milano, NY, Düsseldorf, je očitno že osvojila.
Toliko negativne energije in žalitev veje iz komentarjev BŽM oz. BZE, da se mi postavlja vprašanje ali je to zaradi tega, ker ne je kokošje menstruacije, mesa in ne pije kravjega kaj že.
Spet samoreklama s člankom v Lady?
Upam, da bo kdo prilepil članek, da ne bomo denarja brez veze razmetavali. Lahko ga prilepi tudi sama BŽM
Spy!
Resno nejsan Bianca, samo san se oglasila ker mene boli Vaš odnos do drugačno misleš in samo ščen, ka ji date mer! ok?*žaljiva vsebina je bila odstranjena* it..ka naj van dokaz ka san nej Bianca?
LoncarM- zato se sprašuje kdo je rnr ker se jaz ne želim imensko in priimsko izpostavljati na forumi, žal. In kelko znan si ti nej noben novinar..tak ka se ne glasi niti o Muri05 niti o Bianci (če je izpostavljena javnosti je zato ker šče narediti promocijo podjetji nej pa blatenja imena - mater ste eni pametni...), mislen ka vsi več ali menje znamo ka se dogaja v Muri05 in nan je enin žal pač ka se je zgodlo to ka se je in ne nucamo dodatnoga mnenja. Zato so poskrbeli že uradni novinari nej pa nekši kvazi novinar keri bi rad mel slavo s temi bednimi komentarji in pa odpiranji novih forumov.
LoncarM- nemaš pravice pisate o drugih životah, edino če si za to "usposobljeni" novinar - osnove zakonov in človeških pravic, ali ti naj pošlen tiskanino literauturo na dom?
Negativna energija je prisotna ker vsi tak reagerate na to. Če Van ide što na živce *žaljiva vsebina je bila odstranjena* it preslišite pa je ali ste dejansko sama deca po razvoje tu gor na Sobotainfo?
LocarM če tak rad pišeš že o javnih zadevah - Bianca Morris in pa Mura05...si najde rajši pošteno novinarsko slujžbo (ale te neščejo nikde zete?saj ges te nebi tudi ker se ne izkazuješ glih v pravi "luči") nej pa ka nekše forume odpiraš gor. Če tak hrepeniš po slavi pa po znanosti po malen Prekmurje si pa na fejst dobri poti nega kaj, čestitke! Pa prosin ka ga što od novinarov vzeme v slujžbo ker je on prepričani ka ma vse potrebne komponence za to (ali mene neje prepričal) ali a naj vsaj naredite intervju z njin z naslovom Hrepenim po slavi, želim premagati Bianco Zvorc...
Rnr, nisi napisala s katerim stavkom sem užalil Bianko. Si jo obvestila, da se na tem forumu piše o njej? Saj si njena prijateljica, znanka,...Na drugem forumu BŽM se vrača, sem se spraševal, kako so pisali tisti, ki niso dobili nagrade. Sta si mogoče ti in BŽM delile prvo mesto na tem tekmovanju v pisanju?
LoncarM na vprašanja neuradnih novinarov - tako imenovanih kvazi novinarov ne odgavarjam.
samo z eno besedo: sama san nej neposredno povezana s Biancinin podjetjen - niti v eni smeri, neman veze z njin.....ne deluvlen tan ali kak ti naj poven z drugo besedo....in upan ka ti to kaj pove. In če maš možgane jih tudi prav nucaj in naj ti nej samo za v "okras".
Rnr, hvala za odgovore, polepšala si mi jutro. Tako gromko se že nisem dolgo smejal, kot sedaj, ko berem ta tvoja sporočila.
Vidim, da sprašuješ kaj poslušamo? Trenutno poslušam kruljenje v svojem trebuhu in sedaj grem to glasbo ugasnit z dvema ocvrtima kokošjima menstruacijama na oko kateri bom zalil z dvema decilitroma kravjega kaj že.
Rnr, v mojih očeh si ti zmagovalka
LoncarM - če bi prešto što je odporo temo o glasbi bi ti blo jasno ka san je nej ges. Prešti si od A do Ž...naslednjič!
In ti gej ka ščeš...nikoga ne briga tvoj jedilnik - moj nasvet gej ka ti paše.
Loncar M upan ka ti na Sobotainfo što čim prle ponudi osnove branja pa tudi službo novinarja...
Rnr, videl sem, da nisi ti odprla teme, sem pa mislil, da v svojem zadnjem sporočilu na tisti strani, katero je napisano v angleščini, sprašuješ kaj mi poslušamo. Priznam, da mi kot Slovencu, kateremu je slovenščina materni jezik, gre angleščina slabo. Tolažim pa se s tem, da nekaterim Slovencem, gre slovenščina slabo, čeprav je tudi njim slovenščina materni jezik.
Kako se v angleščini napiše v mojih očeh si ti zmagovalka?
lol!
Je što pripravleni nuditi osnove angleščine za šenke? zaj se mi pa tipček redno smili......
...........................................................
LoncarM si pozabi ka maš v glavi not :)?možgane...nucaj jih mariat....
Rnr, v redu, ti najdi nekoga meni za angleščino, jaz bom tebi našel nekoga za slovenščino. Zakaj pa mi nočeš stavka prevesti, kaj ti tudi ne veš angleški? Do 12.00 ure danes, se ne bom več javljal, si morata kazalca odpočiti.
Zato ti neščen prevesti stavka, ker man filing ka me pijaš v živi mozag notre...in po moje znaš angleščino samo me ščeš s ten podjebnoti....
mimo grede če nebi znala anglešče ne bi mogla na Erasmus izmenjavo...zdaj pa vklopi sive celice ....v glavi mislen...gornji...:)
ps: mojiva sredinca se tuj morata spočiti....mata redne bolečine zaradi izravnanosti...
o ton ka mores znati anglesko za erazmusa ti pa ne vrlen :D glede na kalibre ka jih clovek sreca prinas :D
Bulshit angleško moreš znate, edino nej v primere če ideš v nemško govoroče države delate, pa še tan moreš znate angleško če si v poslovnih vodah ka sklepaš posle s tujci....Vrvli mi, brez angleščine nemreš nikan. Fajn pa je če poleg angleščine znaš vsaj nemščino plus en drugi tuji jezik pa seveda osnove tiste države kama ideš delat.
Jah kalibre človek vseča posedi, tudi v tujini, samo računaj na to ka neboš skoz v družbe kalibrov ampak tudi boš mel posla z drugimi lidmi keri so nej kalibri. In če ščeš uspete moreš znate....:)
Vse je pa odvisno kama ideš Erasmus izmenjavo delat in če ideš prakso delat ali nej. Pa vsi začetni intervjuji ka se tiče za prakso so v angleščini in po večini potekajo prek skypa. Malo po googlaj :) pa de ti jasno...
draga rnr, BMŽ je v omenjenem itrervjuju žalila nas vse, tudi tebe če slučajno nisi skužila, v smislu da je prišla preko širnega oceana, da nam razsvetli naše neznanje, da civilizira mesojede kmete ki še v življenju nismo slišali za veganstvo in itak ne razumemo niti besede angleško. V glavnem, ogromno samohvale in pluvanja brez razloga, zato sem tudi jaz ob branju teh tvojih vrstic pomislila da nam piše Žvorcova. :) Škoda da po svetu hodi več takšnih samovšečnih kur.
Pohvalno rnr da si tako pridna da izpolnjuješ pogoje za študentsko izmenjavo (končan 1. letnik), ampak znanje tujega jezika še zdaleč ni glavni pogoj, je pa zaželjeno. Praktično usposabljanje, pa je čisto nekaj drugaga :) pa da ti je jasno... Priporočala bi ti kakšen mednarodno priznani certifikat o aktivnem znanju tujega jezika, ki ga potem lahko priložiš svoji prijavnici na Erasmusove razpise in pozneje prošnjam za zaposlitev. To da se ti zdaj dereš da znaš ang. je pa...., saj je znanje ang. danes itak osnova in če ne govoriš vsaj dva tuja jezika tekoče boj rajši tiho!
Pa da ti je jasno....preden ne spocaš te diplome do konca, se rajši ne hvali z znanjem, ki ga nimaš, pa še takrat ko in če boš diplomirala, boš brez znanja imela samo papir in naziv ;)
Draga honey82....telko za info san diplomerala z enoga faksa . man naziv dipl. in toga delan vzporedno in ga mislen končate letos, ker mi je želja se vpisati na podiplomski program in planeran še eno leto študija v tujini telko za info (če rata) v prihodnje samo korak za korakon. Študerala san dva faksa sočasno in gučin par jezikov nej samo angleščina in nemščina kak večina lidi tu. in za info tou leto iden delat mednarodne izpite j zdaj v jesene iz ang in ravno tako iz nemščine - ker mi je to priporočo faks. Poleg toga man pri 25 letih dva poklica - enoga z srednješolsko izobrazbo + enoga dipl. zdaj de spadno tretji poklic - enega z diplomo kera je bila zagovarjana in man črno na belen. do konca leta mislen narediti še ene izpite in vpis na magisterski program. Kda končan tou smer ka zdaj študeran mo mela dva univ. programa + masters.
Što se zaj kome hvale?
Aja gučin pa 3 - 4 jezike telko za info (brez samo hvale ampak me nede nišče ponižavo ka san samo všečna kura) plus špilan 3 inštrumente (ampak to nem veze tu gor).
In nejsan nobena samovšečna kura....daleč od toga...
In če me što prepozna v ten proste od kolegov, prosin na željo mene ka se moje ime ne izpostavla hvala :)
Poleg toga delan v različnih podjetjih tekon celoga študija in tak uveljavlan svoje znanje - man redno študentsko zaposlitev...med ten ko Vas večina doma poležavle.
In man znanje tudi če mi papir pa naziv kraj zemejo. Tekon izobraževanaj san delala v večjih slovenskih podjetjih in znan ka pomeni delo. In to zato ka san nej razvajena punčara za kero me eni majo, sama san šla v tujino ostala tan in delala - vrvle ka se v tujini dela več kak v pomurje sploj če si tujec.
Tak ka prosen če misleš ka si tak pametna ne obsjojaj nekoga ka nema doknčanoga prvoga letnika....ker ga man (dve izobrazbi pri 25 letih + en še en študij proti konci plus masters in neka zadev v plane ...neščen see ponavalati ali nasplošno dosta o sebe gučate ker neščen ka pride do prepoznavnosti mene in neščen ka se moje ime objavla vseposede..aja končala pa san moško smer študija kera je komaj uveljavljevlena par lejt - tej poklic telko za info..in večina žensk se nebi upala spuščati v tej vode zaradi prepričanja ka ženske nemajo tan iskate.) Hvala! pa ne mečen se zaj vo ka nede što mislo...
Rnr, jaz tudi govorim sedem tujih jezikov in včeraj sam pilotiral Airbusa, kateri je iz Brazilije priletel. Imam pet otrok in sem po prvotnem poklicu vodoinstalater s priznano mednarodno maturo. Več pa ne povem, ker se bojim, da me bodo moji sošolci prepoznali. Pa ne misli, da se hvalim. Poznam tudi Sunito Williams, ona ima poznanstva pri NASA in mi bo uredila, da bom peljal space shutla na Mir. Že vem, izbral bom Columbio. Verjamem, da mi najbolj leži, tudi pristaja se lepo z njo, pravi Sunita. Seveda se ne hvalim. Inštrumenti, na katerega želiš ti zaigram.
Nisi obvestila tvoje prijateljice BŽM, nisi mi prevedla stavek. Slovenščina ti je boljša v zadnjih sporočilih. Uporabljaš kakšen urejevalnik besedil?
LoncarM Rajši spilotiraj ti svojo razgledanost, pa se pitaj kakše pišeš tu po forumah v pravo smer....in pa se spilotiraj na posvet k nekome če je tvoje vsesplošno zdravje ok...ker se mi dozdeva da imaš luknje...
Nasvet tebi: nauči se uorabljati google translate...
ps zaradi mene lejko maš 10 dece....me ne zanimle...niti na kere inštrumente znaš špilate...prosin za prumerno obnašanje!
biti pilot je pa tak najležje ker v zrake nemaš križišč, semaforov in peščcev, niti črpalk;) niti ne nucaš znati vseh znakov na pamet niti angleščine...
plus priporočilo: če ti je dejansko tak dosadno kak se mi dozdeva maš zdaj mehiške nadaljevanke na TV....za tebej je to idealna rešitev...
Kakšna je to moška smer študija, katera je komaj uveljavljena nekaj let. Je to tista smer, katero je uveljavljal Bill z svojo pripravnico Monico v Bianco hiši. Zanimivi poklic, pa ni tisto, kar se je govorilo, da je. Nekateri pravijo, da je to podobno igranju na sodoben instrument, katerega je Sax izumil. Igraš po notah ali po občutku?
Lončar M: za prevod uporabi google translate ali kaki drugi prevajalnik, lejko pa si najameš inštrukcije angleščine. Mislen ka de jih kar pripravleno nuditi za šenke tu gor...
RnL znaš tude kaj skujate, spucate, cote zaprate itd znaš tista tipična gospodinjska opravila ka jih delamo me ženske. Če toga nevejš te boš ostala stara zatežena zategnjena frigidna baba :) Ka diploma te nede dosta pomagala kda de tvoj bodoče mož lačen ali pa de nuco čiste fosekle :P
Lethal Lexi ne skrbi zato;) to je dobro preskrbljeno...san mela dobro učiteljico oziroma jo man (mamo ; ) ker ja na ton področji the best in me je kar dosti navčila).Glede zateženosti ne skrbi to mi neje v genih - resno dosta gučin pa poven folki ka njeme ide v obraz ampak san daleč od toga :P in mimo grede keri rocker je pa zatežene ;) ps: što misleš mi je cote v tujini pral - mama ;)? pa što je mogo mala hišna opravila tu pa tan narediti ;):S ?če so ti starši 4000 km daleč krej :D
Draga rocknroll, torej obvladaš 3 do 4 tuje jezike. Lepo! A žal ne obvladaš slovenskega! Nekaj postov nazaj: samo hvala se piše skupaj, torej samohvala. Tudi samo všečna se piše skupaj, samovšečna. In zastonj ti vse diplome, če na javnem forumu uporabljaš fraze, kot npr. boli me kurac. To o tebi marsikaj pove. Mimogrede še to: piloti se, ko letijo, pogovarjajo izključno v angleškem jeziku. Eno je diploma, drugo je splošna razgledanost.
Rnr, napiši nam ali je res, da je psička BŽM Triniti skotila? Zanimiva pasma. Marsikdo bi jo verjetno rad imel.
Lepabeseda.....ges lejko na forumah gučin in pišen kak mene paše.....glede piloteranja: ta tema me ne zanimle...in če si prešteš njegove odgovore znaš o kon se ide. Če mo začala pisate ljubljansko mo...in me dobesedno BOLI KURAC...ka de si što mislo in se lejko keziš na to besedo....:)in ja BOLI ME KURAC....BOLI ME:::SO WHAT? YOU CAN KISS MY ASS....IN JA BOLI ME KURAC.....dejansko....moja sloveščina pa...če mo začala prekmursko ali ljubljansko pisati...je moja stvar..neven zakoj se eni obremenjujete s to slovenščino in BOLI ME KURAC...ka si što misle o moji slovenščini..san že pravla BOLI ME KURAC....eh nega problema to besedo lejko v nedogled ponavlan...LP
Kira: ges polek rocka poslušan metal - mi je čista zakon prav paše včasih.....nega panike poslušan pa tudi čisto drugo zvrst:rnb pa soul, rap itd..se tuj pri meni kar precikrat znajdejo;)
Ni rečeno, da je izobražena oseba tudi inteligentna.
rocknroll... če se ne motim je tebi komunalna šola redno naškodila
Proteus...neman ges komunalne šole.:) prvo se pozanimle o izobrabe pa te to napiše...
glej.. meni neje vrejdno tebi napisati pravilnega naziva, ker se nočem ukvarjati steuf, ka znan kelko vra... čao
sicer pa je nej bistvo te teme moja izobrazba ker man dosti več kak si ti pa marsi keri tu gor predstavlate ka man končano...in rajši se vrnimo k prvotni teme ker neščen ges bite zvezda portala. In moja izobrazba nema veze s to temo, ne dovolin pa ka da me što v glavo vpijo ka san samovđečna kura....in ja to man gotovo ka san napisala gor če te zanime srednja dva faksa - vzporedni študij zdaj se pripralvan na magisteri...če ti je v nosi nej moj problem. pač san dosegla ka san si zadala...
Sicer pa Proteus wtf..če me sovražiš me kar dale..in nišče te ne sili ka se ukvarjaš z meuf...
baba smotana ne skapča ka je bil sploj moj namen :)
Če te nebi žulila se ne bi ukvarjo z meuf.....škoda mojga časa tuj za norce kak si tij..ker je nejvredno ka se steuf ukvarjan...san pa skapčala što si.to ka mi delaš mi davle samo večjo moč ka znan kakšni ste eni ljudje....ćavći dear :)
Proteus to ka mi delaš ti in pa to, kak me gleda marsikeri prekmurec keroga san mela za kolega svoj čas in me zdaj sovraži oziroma ne prenese, misle ka san freak ka kole: Hvala Van! To mi davle energijo in prepričanje ka zmoren narediti to ka ščen ka mo to sama ščen. Davle mi Večjo moč, ka mo še dale hodla po svoji začrtani poti in kda se vidimo čez par lejt mi lejko te povejš kelko je vora....Vsako podjebavanje, zavrnitev itd ka san doživela z Vaše strani mi davle samo večjo moč in še večjo borbenost, ka se spreminjan v to, ka sama ščen v to, ka se bojite drugi. Tak fizično spreminjanje kak psihično je tu mišleno. Ges se že zdaj smejin - lejko tudi direktn otebi v obraz luden, keri so plitki kak ti. Keri ne spoznajo lidi do podtankosti in sklepajo neka v X....ampak karkoli...Ti in podobni tebi so mi samo v pomoč in hvala za vse...v preteklosti ka je blo zaradi Vas se počutim drugačno,odločno in močno hodin proti svojih sanjam za kere 80% lidi neje mislila ka mo dosegla...Vendar san jih!
Ta freak, smotana. kak koli ste me mele....hvala Van....je zdaj odrasla in zna ka šče v živote in to mo tudi dosegla. Zaradi Tebe zaradi lidi kak ste vi, keri ste mi svoj čas vzele vkrej zaupanje zaradi toga ka san ka san. Ti pa bodobni kak ti pa nete nikoli sprejeli bogših od sebe pa drugačnosti (karakterno pa fizično)...ampak te jih še dale podjebavali če je za vas to dobro - delajte to. Iskreno povedano ges se smejin iz Vas....in resno še enkrat hvala na to kak me eni gledate ka ste mi nej dale šanse svoj čas ka bi me spoznale dejansko kak razmišlan, to mi je dejansko dalo moč psihične in fizične spremembe ....ker mi davle samo še večjo moč in to vsake den kda pomislen na določene dogodke, besede in lidi....:)
Predragi moji fantastični feni! Sem izjemno vesela, da po tolikem času pridem nazaj na ta portal in je toliko PRELEPIH stvari o meni napisanih in vas zanima tako dosti o meni. Ker imam najboljše fene na tem planetu, bom vam odgovorila na vaša najboj željena vprašanja.
1. Žal trgovine ne bomo odpirali v Sloveniji ker so nam ponudili investicijo v Nemčiji ter selimo projekt BeeZee EcoKid tja. Bomo pa se pridružili v salonih Italijanske eko modne znamke v Londonu, Helsinkih, Madridu in Milanu. Me zelo veseli, da se osveščenost v Sloveniji glede zdravih oblačil povečuje in vsi kateri hočejo te izdelke, so dobrodošli v našem studiju.
2. Trinity so žal sterilizirali takoj ko je prišla v zavetišče v Manhattnu ter mladičkov ne bo imela. Kot veste sem tudi nasplošno proti rejenju živali, tako da boljše. Tudi Neo ne more imeti malih, ampak sta oba izjemno srečna, igriva in obožujeta otroke in dojenčke!
3. Kupili smo 5 sobno stanovanje v središču Duesseldorfa v četrti Medien Haffen ob zgodovinsko pomebni srebrni zgradbi Gerija ter se selim nazaj v Nemčijo. Sem bila IZJEMNO srečna v Prekmurju ter navdušena nad ljudmi in tako toplim sprejemom, Berki vozi fantastično ekološko sadje in zelenjavo, vrt raste prelepo, vendar je treba pač združiti družino nazaj ter sem se naveličala vsega letanja in voženj. Komaj čakam, vsi ste pa dobrodošli pri nas v Nemčiji!
4. Kot veste sem veganka že 20 let in bom to ostala do konca svojih dni, enako moja družina in naš pomladek. Naj vam dam podatek da jem nekej 90% surovo ker vem, da vas to vse zelo zanima na tem portalu. Sem pač lena, šparam rada elektriko, odpad je večinoma primeren za kompost, ter neizmerno užvam v polnemu okusu fantastične zelenjave, sadja in oreškov ter jem do onemoglosti. Veseli me, da vas je vedno več inspiriranih, da jeste bolj zdravo in skrbite nase, globalno pa nam številke rastejo ter se veselim planeta brez nasilja, polnega sočutnih ljudi in ljubezni do nemočnih otrok in živali.
5. Izobrazba NI važna, važna je pridnost, talenti in poštenost. Kot veste je Slovenija ne v ekonomski ampak etični krizi ter mi je žal, da so Ljubljanski mafijozoji, političarji in birokrati uspeli uničiti celo državo. Upam, da se te zadeve čim prej uredijo in naši ljudje zaživijo nazaj dobro, začne se pa pri vsakem posamezniku.
6. Hvala vam za vse te lepe forume na tem portalu in pozornost, cenim vaš trud, trdo delo in vstrajnost da širite moje ime, pozitivno energijo in poslanstvo. Želim vam vsem prelepo življenje polno ljubezni do družine, sosedov, Sobočancev, Slovencev, otrok, živali in narave.
7. Ne pozabite kupiti Ferijeve majice "Ne bodi kot drugi" - SUPER so.
divjejabolko
Kam pa se je skril Čevap? On tudi občasno poskakuje ravno na teh njivah ...
Je mogoče on delal fotke? ;)
globalno pa nam številke rastejo ter se veselim planeta brez nasilja, polnega sočutnih ljudi in ljubezni do nemočnih otrok in živali.
Ojej, ni to malo utopično? Kot Zvezdne steze? Človek v prihodnosti bo vso svojo energijo usmeril v raziskovanje vesolja, vsi bomo veselo živeli, metuljčki leteli, psički bodo plesali itn.
Go Bianca Go - ker si superDelavnost, drugačno razmišljanje in pozitiva šteje" nee poslušaj ostalih ;) ! Pokaži pomurju da nisi tak kak oni mislijo in da so dejansko tvoji fani.....da te naredijo bolj močno da se boljše boriš proti burji ki trenutno piha tu ;)
Jaz bom tak ali tak poskušala delati v moji moči da bom hodila po začrtani poti: magisterij in kasnejestopnička više.in ne bom odnehala pa naj se cela bivša srednjašola postavi proti meni tu gor in vsi tisti ki sem jih mela z prijatelje in so mi ob določenem trenutku ko sem jih najbolj potrebovala obrnili hrbet! in ne samo prijatelji tudi znanci! in odnost osebe Proteusa to samo potrjuje - Ican do it ....
to kar nama delajo po forumih mi daje samo notranjo moč in mi vpliva na borbenost in v sebi slišim besede:
I can do it! zmorem kljub temu če se bom z vsemi štirmi borila proti enim ljudem!
You can do it girl ;)
1. Me en velki drek briga koma kaj seliš če sebe ali svoj projekt.
2.Za tvojo vrečo buh me tude ne zanima nej za eno nej za drugo.
3.Briga me kelko sobno stanovanje maš, še menje pa kje ga maš.
4.-7. Mi dol visi.
To ka ti tu pišeš, je za mene samohvala. Ka nucaš potrdilo ja vau uspela si čestitam nučas slučajno hvalospeve ali ka bi zdaj rada?? In ljudje se s tebe norca delajo zato ka se pistiš sprovocerate. Če uspevaš vrede fajn lepo, nej pa trbej se zaj tu vo metate v smisli. "ah ges san vegeterjanka pa ges man 5sobno stanovanje pa man to pa ovo" ...Z takšen odnoson fala lejpa neščen niti v bližine tebe bite ker mi deluješ vzvišena, plitva, naduta kokoš kera je puna sama sebe in misleš ka se svejt okoli tejbe vrti. Ali ljubica kda se zbidiš pa treščiš na tla te boš vidla ka je nej to tak kak misleš ka je....
pa vzeme si k srce pregovor Lastna hvala, cena mala
Prišla iz daljne ZDA samo zato da nas popljuva in razsvetli, zdaj bo pa spakirala, vse svoje znanje in lepote odnesla švabom. Res pohvalno!
GO Bianca, GO Bianca, just GO, GO, GO and never come back!
Pa kar tri slike je bilo potrebno objavit v Ferijevi majici? Vsem ostalim v tej akciji je bila ena fotka čisto dovolj. Cccccc kako grdo smo zaljubljeni sami v sebe. Močno dvomim da tu ostane še kaj dosti ljubezni za druge.
Kar se pa rocknroll tiče..., vso svojo inteligenco in znanje si nam danes pokazala z svojim izrazoslovjem. (HALO MODERATOR! BRISAT IN BLOKIRAT!) Sprehvalila si samo sebe, da si se mi na koncu kar zasmilila. Nevem od kod tebi da se sploh kdo hoče z tabo ukvarjat ali o tebi pogovarjat, si pa natipkala 4 strani foruma samo o sebi. Jeuzus punčka draga, daj pusti nas primiru, nam se je zahotela debata o gospodični Žvorc, ne pa o tebi. Priznam pa da se režim že od jutra pa vse zdaj do večera iz tvojih postov in se sprašujem če res cel dan nimaš drugega dela :))
Pozdravlan malo bole pozitiven pristop g. Žvorc. Če bi že 'štartala' s takšnim načinom na sobotainfo, verjetno ne bi mela telko sovražnikov kak jih maš zaj. Tej samohvale (od telko in telko sobnon stanovanji v Dusseldorfi) bi sicer leko izpistila ale ok...
rocknroll, pa ka zaj? morejo piloti znati angleško ali nej?
torej ka smo gor prišli, bijanka ide nazaj v nemčijo, ker se mi tu z nje samo norca delamo, rnr se pa hvali kak je šolana, po objavaj pa se spitavlen, kak je lejko sploj prvi letnik faksa napravila.
tipični asocialni, megalomanski friki.
BeeZeeEcoKid , rocknroll= ena in enaka oseba:) PO DRUGI STRANI PA NJENO NAKLADANJE KAM GRE, KJE BO ŽIVELA, INVESTICIJA, IZOBRAZBA je 90% zlagano! Tisti keri jo poznajo znajo ka zelo napihuje!
Dober den drage prekmurci pa prekmurke!!
San sicer presto tej forum skous,se mi dozdeva za koj bi se naj slo,samo mi je se itak nej jasna cejla slika pa bi biu hvalezen ce sto moje glupe pameti razlozi za koj se tocno ide.Fala pa van lejpa za vase pisanje ka san se resno fajn nasmejo :D
p.s. nejsan se nasmejo pri fsej ka so eni resno dosadne(chuck noris variante-najbouksi v vsen),ampak pustimo vsakome svoje male radosti :D
Rakun....nejsve to začale muve ....by tha way začo je LončarM...očitno je mel gospod v mislih povečati gledanost sobotainfo je njeme ratalo ;) hahah:)
RNR: glede na tvoje komentarje, neven če si še vedno v vrteci ali pa ga boš začela jeseni obiskovati. Glede na tvoje obnašanje, lastne hvale, vzvišenosti in vseh ostalih drugih osebnik kriterijov sploj neven če boš končala vrtec, kaj šele da imaš končane tri poklice. No mogoče pri 50 letih če te skoz vrteca, šole pa tak dale pistijo. Zavedaj se, ka če si napiflana do kraja, ti to v življenju nikaj ne koristi, niti 1% nej! Za mojo volo lejko maš 5 doktorskih nazivov pa neboš pametna za vrtec po tvojih komentarjih. Skoraj tak bi lejko pravo za artura šterna, doktorat ma, ali nori je pa za tri krasne, enak primer si TI!
BŽM: Res žalostno je, da ne pustiš svojemu pomladku da uživa meso, mleko, jajca ter ostalih drugih neveganskih ''snovi''. Glede na to, da obideš Slovenijo in greš v Nemčijo, potem pa se hvališ da doma ni služb in da si odšla iz Slovenije. JA SAJA PA NE MORE BITI, ČE PA SE TAKŠNI LJUDJE SELIJO V DRUGE DRŽAVE, NAMESTO DA BI DOMA DAJALI SLUŽBE SLOVENSKIM DRŽAVLJANOM!
skratka, rečem vama obema, skregani sta sami s sabo, ter verjemita: Lastna hvala, cena mala!!
Josef only for you my dear:
pozdravčki iz vrteca...vgano si ;)
Tisto naštevanje prlej je nešče piso v Biancinon imeni ali pa po njenon nareki. Disleksije se ne ozdraviš kar čez noč in zgornji posti Biance so napisani slovnično dokaj pravilno. Vsaj v primerjavi z njenimi starimi posti in načinon pisanja. Je bil že čas, ka PR prevzeme komunikacijo z javnostjo. :):):)
aha,se pravi ka se ide za gledanost sobotainfo...ja te pa moren gospode loncarM izkazate spostovanje,samo je sibico gor vuzgo pa so se fcase najsle "inteligentni" piromani ka so vuzgale gor cejli kocevski rog....malo san pogledno po tej forumaj gor,pa ce je gospodicna o keroj je cejla rec tou fse rejsan napisala.....malo se mi smili,glede na splosno razgledanost pa zivlenje samo mislen...mislin na nekse "groznje" o "zelenoj revoluciji" pa neven vse ka san nej presto....dozivo san ze fse druge nacine napadov cloveka samo "prehrambenoga"(mislin vegetarijanci-"mesojedi") se mi pa resno zdi,ka nemo nesramen,evolucijsko samomorilski.....neje clovek tak dalec priso kak je ka je meu za vsake obrok zelenjavo....clovesko telo je pac tak nareto,nejsan ge krif,evolucija je pac bijla kaksa je bila....spostuvlen pac sakoga kakse je,vsakome svoje,ka mo sto rad ali nej je njegova stvar....
100 ljudi-100 cudi,100 zena-200 sisa :D
Chevapcic Himself
5. Izobrazba NI važna, važna je pridnost, talenti in poštenost. Kot veste je Slovenija ne v ekonomski ampak etični krizi ter mi je žal, da so Ljubljanski mafijozoji, političarji in birokrati uspeli uničiti celo državo. Upam, da se te zadeve čim prej uredijo in naši ljudje zaživijo nazaj dobro, začne se pa pri vsakem posamezniku.
.. preci resnice pod točko 5 ..
.. no, izobrazba je pomembna, fčiste pa fčite se, z papirjem v roki je sistemsko vse lažje, je pa domišljija skaujz bilja važnejša od znanja .. zakaj? Ker izoblikovana resničnost, kot smo si jo postavili, je zgolj plod domišljije in nič drugega ..
Rakun in te san se ges vmešala not, ka san ščela ka se situacija umiri ker je Bianca po srce vrede človek ampak so začale te mene maserate...in seveda ges san vmes tudi sarkastične narave ampak neka folka toga ne skapča - ka je pa posledično nej moja krivda in vmes prav uživlen pa od smeha ta kaplen kda folk ne skapča sarkazma (in mene pošilajo v vrtec ...)..Glej na kurac ( ups se opravičujen zagovornikon slovenščine) mi ide ka je vedno tema odprta o tej gospodični in mene je prav zabolelo kda san vidla kak so se eni gor vužgali in to tisti, keri Bianco ne poznajo in ges ne prenesen ka se žali nekoga o keron lidje nemajo pojma. In ges kak ges se mo vedno postavila v bran oseban kere spoštujen ker so drugačni in ne skrivlejo svojega obraza tudi če de polovica prekmurja nasršena - ker znan kak je ker so proti meni očitno eni tudik (san pač netipična ženska što me pozna zna o kon reč)
Glede moje izobrazbe san napisala zato ka mi nede nešče pod nos meto ka neman prvoga letnika faksa končano in neven ka (dejansko man kar nekaj listin in san bila v tujini in to neje samohvala pač pa zveseljon fuknen pod nos onin keri so kontra meni - pač ker je to moj uspeh in ne dovolin ka de se moj trud žalo na podlagi sklepanj določenih oseb ), in toti Proteus in Honey82 se naj zamisltai - mela san probleme s ljudmi takše fajte in zgledne ka so eni še vedno nej preboleli dejstva ka je realnost daleč od njihove resnice kere so si naslikali v glavi. Če bi me ta oseba dejansko poznala bi znala ka primeni bije drugačna vora.
Thats it....
Ampak san dejansko bila malo na meji sarkazma - in nej moj problem ka to neje nišče gor skapčo ka se za nalašč delan norca iz enih postov pač na tej način...sicer pa wtf...pozdrav splošni razgledanosti..
Sicer pa glede slovenščine...kda nemaš časa nee premišlavleš če slovnično prav napišeš po forumah in mi je dejansko malo tak, po drugih forumah folk piše ljubljansko in jin nišče ne meče pod nos slovenščino SO WHAT :)
In ja LončarM je ščel mete tej forum na nivoji...in zdaj ga ma...Mislen ka ostalin tudek paše glede na število klikov, ka je tej forum med najbole gledanimi in mislen ka tudi moderatoron to paše...več klikov bogše;)
več klikov = bogše za obstoj samoga portala eventelno in mislen ka folk tudi nema nika proti če se malo nasmeji....;) zdaj pa skapčajte ka ščen s ten povedati :)
draga moja, ne poznaš ti mene niti ge tebe in se nehaj tak zvišeno obnašat! več nas tu ma kakšo diplomo končano, kar nekaj delovnih in življenskih izkušenj po cejlon svejti in bi se tudi lejko kaj hvalili, samo smo zadosta samozavestni ka nan tou nej trbej nikomi pod nous metat in zagovarjat svoje intiligence na tak beden način kak si ti tou tu napravla.
diklina malo si še enkrat prešti vse te svoje poste, idi globoko v sebe in razmisli če se ti rejsan zdi to pravi način komuniciranja z ljudmi.
ka se pa tvojih izrazov tiče... ni problem ne sarkazem, niti slovnica, ampak pomanjkanje lepe vzgoje in osnovnega bontona. Pa če te je mama do zdaj poleg vsega ostaluga znanja, nej folgala vzgojiti v civilizejrano in socializerano bitje te tudi mi tu nemo :)
lepo bodi, kakšnakoli že si, če že nisi nič drugo si pa vsaj zabavna :D
Honey82...se opravičuvlen če te ne poznan in se nNE OBNAŠAN ZVIŠENO!
In nej san se z namenon hvalila ka bi meli vsi za višeno pač pa ne dovolin napadanja na področje moje izobrazbe - sploj ka se tiče s strani Proteusa -ker sklepan ka je blo to za osebe (pač stare zamere..long story in ne mislen to zgodbo objavlati tu gor na portale) enok san san to dala skozi drugič pa nemislen žal. Večino napisano je letelo na osebo PROTEUS gor ker enstavno ne dovolin ka de se ena oseba kera me je v preteklosti poznala ocenila za takšo pa takšo osebo ker ne ve kakša san pa što san - ker so mi eni nej pač dali prilike (tu je nekaj tuj osebne zamere). In ne le ti to samo na njega pač pa na določene osebke.
Glede bontona pa ostaloga: oprosti ampak mama me je marsi kaj navčila ampak včasih se moreš spsititi na nižji nivo - se pravi na takši nivo ka ga ljudje domajejo...in žal eni dojamejo samo takšo obnašanje (si poglednola kda obnašanje mladostnikov) in ne razmen zakoj bi mogla ges delovati kulturno, fino olikano če se drugi tak ne obnašajo do mene ? V rit se pa ne mislen vlečti nej tebe in nej ostalin žal.
Komuniceranje: kak de što z meuf komunicero tak mo ges znjin, znan pa se spiti in više in niže...samo z določenimi osebkami kak recimo gospod ka je odpr ta forum se nemreš načik obnašati kak samo s sarkazmom (upan ka znaš ka sarkazem pomeni )...in jih jebati kontra v živ mozag ;) ker z določenimi osebki nemreš načik...
Škoda ka ti diplome nemrejo dati splošne razgledanosti.
'Ugotovitev' ka piloti nej trbej znati angleško je namreč zgodovinska :)
In mimo grede san fejst socializerano bitje če te že zanimle...ampak kak pravin s kakšin nivojon obnašanja do do mene pristopili tak mo ges k njin lejko se pa spistin više ali niže (olikano in fino ampak s temi ka si to zaslužijo). Samo pravin tu na forume je brez veze tak delovati ker kelko opažan eni prav uživlejo če se nešče dela za nalašč norca in uporablja svoj sarkazem na njihov in svoj račun (v življenje moreš včasih tudi to potezo uproabiti). In kak san ti pravla glede bontona: fina san v družbi lidi ker do spoštovanje izkazali do mene, mojih kolegov in do spoštljivi do mene. Za ostale pa se ne mislen sekerati in lejko gučin kak ščen ker san itak na nihoven nivoje kulture.
glede komuneceranja: eno je na portali ge te vsi žalijo in se delajo norca s tebe in se jin delaš kontra .....drugo je pa komuncieranje v živo ob kavi (upan ka sklepaš razliko)
aja še to: glej iskreno mi je žal če san delovala zvišena sori nej bil moj namen (opravičiti se tudek znan, ker je to bonton lepe vzgoje ali ka že? no kakor koli...nej mi je težko) ampak to san pravla zato IN NEŠČEN DELOVATI ZVIŠENO AMPAK JE PAČ TAK VO SPADNOLO....GLEDE IZOBRAZBE: NE HVALIN SE TU ŠTO SAN PA KASAN KER NEJE BIL TO MOJ NAMEN PAČ GUČATI IN PISATI KA SAN KAJ DOSEGLA ALI KA KOLI PAČ PA KER NE DOVOLIN KA DO SE DOLOČENI OSEBKI IN KONKRETNO LETI NA PROTEUSA OBNAŠALI TAK DO MENE IN ŽALILI MENE IN KA KOLI KA JE ZMEUF POVEZANO - ENKRAT SO MELI PRILIKO DRUGIČ PA NEDO. IN NAJ PRVO SPOZNAJO ČLOVEKA IN TE SKLEPAJO NEKAJ V TRI KRASNE...IN VRVLI KA SAN KOMAJ ČAKALA KA TAKŠIN OSEBAN TO VRŽEN POD NOS MAGARI TU NA FORUMI KER V ŽIVO TAK DVOMIN KA DO VUPALI PRITI DO MENE.
Malo me je zanesla čustvenost;) in je prisoten izliv čustev je falilo kar nekaj lejt ka si vuplen povedati ka si mislen ;)nah...
spy: s tvojin vprašanjon se ne ukvarjan in niti ne s piloti....žal :) če si nej štekno ge je skriti sarkazem not zakoj san to napisala...se pitaj ti rajše kje je tvoj nivo inteligence ;) pa če je že LončarM pilot pol nebi proso naj njeme stavek prevedem v angleščino ali pač :)? inteligenca je pri tebi vsekakor na visokem nivoju;) (brez zamere)
in me dejansko briga če more pilot znati angleško..in tvojo ugotovitev izpodbijan...v novejšen časi MORA PILOT ZNATI PASIVNo ANGLEŠKO - če tudi deluvle na ozemlju nemškogovoreče države ...zaradi komuniceranja s drugimi piloti, sopiloti in stevardesami če so iz različnih držav.ENO JE DA VOZIŠ REDNO LETALO DRUGO JE PA DA VOZIŠ SVOJE ZASEBNO LETALO - v ton primere ti nej trebe znati angleško. ČASI SE SPREMINJAJO SPY....IN ZGODOVINA SE SPREMINJA
LP
spy...dokaz in te se zglasi ka je zgodovinsko znano dejstvo
http://lab.fs.uni-lj.si/avio/second/FAQ.htm#Kakšen_je_predmetnik_letalske_smeri_Fakultete_za_strojništvo
no, lepo si to napisala rnr, me veseli da razumeš
joj, joj, Žvorcovo smo pa zaj dokraja zluftali bv...., loncarm ka maš to za ene bedne propagande tu
Mo pa še ge povejdala, ka je mene moja mami nafčila, pa naj man 10 doktoratov v žepi pa pet vil ob obali: SKROMNOST JE LEPA ČEDNOST. (pa naj si to lepo prosim, še Žvorcova vsaj eno dvakrat prebere preden odjadra na nov teren širit svoje ideje)
Še nasvet za vse (tudi mene): Vaša jeza in agresija spreminja samo vas, pri ostalih pa ima absolutni kontraučinek od željenega!
pa lahko noč in sladke sanje vsem skupaj
pa ka je steuf ženska...voda, krf, blato vse v rede? ka san pa te ges takšnoga napiso v teh 3eh stavkaj? oglaso san se zaradi toga, ka nejsan mogo mirno gledati teh tvojih sociopatskih for samo kak pravijo, ko mački na rep stopiš začne cviliti... samo to je pa že višek... in ne ne poznaš me, niti me nemaš pravice nekam uvrščati na pamet, zato mi(nam) daj mer in se brigaj za sebe, nej pa za ovo đaro bole kak za sebe, ker nisi nekaj posebnega oz. unikatnega, ker je vsak po svoje poseben in ne uvrščaj lidi zaradi tvojih določeni osebkov v preteklosti, ki so ti kao slabo delali (ena plat zgodbe) in ne smili se sami sebi
Proteus z meuf je vse več kak vrede vrvle. Nadpovprečno vrede. Glej ponižo si me in ges ponižavanja nemo trpela sori...enouk san dala to skozi večkrat pa nemo pa če boš po trepalnicah hodo. In ne ocenjuvli lidi če jih ne poznaš prvo kak prvo. Kak lejko poveš ka znaš kelko je vora? Če me ne poznaš (in što ma tu zaj probleme)?Daj liden v prvi fazi šanso ka jih spoznaš in te jih ocenuvli - nasvet za v bodoče...Ker ka drugi o tej osebi gučijo neje vedno vse istina. Telko za info.
Glej Bianco poznan in mo se gor za njo postavlala pa če de ne ven ka...in tudi za vse ostale kere poznan..Kak bi se ti počuto če bi šinfali nekoga ka ga ti poznaš in znaš ka je vrede oseba in vse? verjetno bi se tuj v bran tej osebi postavo če čujteš ka to moreš narediti ine nemreš mimo teh postov in žalitev ka so se nanašali na njo,..če bi te ges vidla oziroma poznala in bi tebej tak tuj šinfali kak njo bi se za tebe tuj recimo gor postavla ok? Ker enostavno ne prenesen toga. In me je nej sran za tiste kere poznan in se za drugačne in tudi za kolege gor postaviti. Ti se navči ceniti drugaćnost. In ja žal san drugačna očitno me ne poznaš tak fejst in san unikat - brez vo metanja.
Za sebe san se pobrigrala brez skrbi ne sekeraj se ti za mene...in ne smilin se sama sepb pač dan tebi in drugin liden do znanja - vednosti ka z meuf nedo pometali oziroma se delali norca kak koli ker kda se ges gor vužgen se gor vužgen do kraja. In brez skrbi neje me je straj niti pred tebe stopiti ker man ges čisto vejst vprašanje pa je kakšo maš ti.
Proteus: glej če me ne poznaš henjaj gučiti kda mački na rep stopiš začaš cviliti...vala? še posebej če me ne poznaš in je nej TVOJ PROBLEM kak mo se obnašala do nekoga keri de se tak obnašo do mene sori. Naj ti dan pisno ? Što mene jebo v živi mozag mo ga ges kontra in če so to za sociopsihopatske fore naj so...glej dejansko me boli...ker viden ka me ne prenašaš in hvala "za to - vrvle nite te neščen spoznati ker znan ka si človek na svojen nivoje, ka liden ne pistiš do besede in si ti tisti ka jih uvršča - znan kelko je vora. Te pa priletiš z izjavo ka me ne poznaš. Sori nekak mi tou nejde vkup" in uživle še dele!
In še to Proteus: prosin ne delaj si sramote in ne guči KA ZNAŠ KELKO JE VORA - DRUGI STAVEK TVOJOGA PRELEPOGA POSTA IN PRILETIŠ VO Z IZJAVO KA TE GE NE POZNAN, TI PA ME POZNAŠ. OPROSTI VSE LIDI S KERIMI SAN V ŽIVO V STIKI JIH POZNAN. DRAGI MOJ KELKO PA TE ZNAŠ KA JE VORA - Z MEUF SI NITI NEJ KAVE SPIL NITI NEJ PREGUČO BESEDICE IN PROSIN NE OCENJUVLI LIDI NA PODLAGI GLUPOSTI KERI NEMAJO NE GLAVE NEJ REPA. IN NE OCENJUVLJI LIDI PO STYLINGI PA PO NEVEN KAKŠIH KRITERIJIH PRVO JIH SPOZNAJ DEJANSKO V ŽIVO IN TE JIH NEKAN UVRŠČAJ Z BESEDAMI ZNAN KELKO JE VORA (NEJ NE POZNAŠ ME - SORI AMPAK BOLE BUTASTOGA STAVKA SAN V ŽIVLLJENJE NEJ ČUJLA....)
Deal?
Pa kda si boš vupo pred meuf stopiti te va se dele menila, što ti je neka v glavou vtupo o mene.
hjezus kak mala deca ste tu gor.....
ti sploj nerazmiš ka ti narod piše
jao..glej...ges san 90% prepričani što si in ja ,če si, sem bil s teuf na kavi (pred časom) in pregučo kakšno besedo in ni bilo zamer, tak ka nej na pamet. In neščen se ges štukati, ka san nej takšen pa se rajši umaknen, nej pa ka začnen pisati spise in se zderati na lidij... mir s tabo! Lp
Popi - ne vmešavli se ka znan ka mi narod piše hvala! Glede foruma san ge razpucala...Muva s Proteuson mava tu neraščiščene posle..(druga stvar ka se ne tiče foruma).
Proteus in kak lejko te ti trdiš ka si bil pred čason na kavi zmeuf in neje blo zamere, ges pa ka kao neven što si (lejko te citeran če nucaš avtorske pravice stavka) - sori smešno mi deluvleš...in niti ne vejš če san ta oseba za kero misleš ka san ....hjao hjao. Glej ges pa nemren vo s kože in človeki poven v faco ka njeme ide, če ni pristnega stika pa po spisih....in nišče se ne zdira:) sory...ja tak je prpe se vedno umaknejo prle kak razčistijo zadeve...upan vsaj ka maš mirno vejst...
90% je že kar lejpa cifra za mene, velke črke pomenijo zderanje tak za info, ka pa nevejš što san pa san napiso zato ker si neka na pamet me uvrščala samo na podlagi nicka. Si damo mir zaj?Glede tej eko babe je pa žalostno, če odobravaš njeno razmišljanje in izražanje.
In ne nisem prpa...se je pametneje raje umakniti
Velke črke= poudarjan eno zadevo za kero stojin.
Glej nej san pravla ka odobravan nej eno nej drugo razmišljanje. PRaven Bianca tak pač razmišla in na podlagi toga razmišljanja je nema nišče pravice žaliti (važno je kakši karakter ma pa srce da jo v živo spoznaš nej pa ka drugi gučijo in ka see piše v cajtingah) - če glih razmišla drugače večino od 90% prekmurcev - kaperaš? Ma svoje mnenje in hvala boge če ji to pomaga in stoji za ten. Glej enin veganstvo pomaga enin nej. In zaradi toga nekoga tak oceniti, bedna varianta... By the way ges san tuj končala ekološko smer študija - fakultetna izobrazba mimogede in podperan ene zadeve ka jih je gospa Zvorcova pravla ker ma prav - ker so to dejstva kera so nej za lase privlečena in so znanstveno dokazana. In po moje je narod narobe kapero grožnje...glej če je blo ka je blo in so dejansko žalili njeno firmo in njeno ime ma na podlagi zakonov ka bi sprožla tožbo pravico in bi tudi dobila terjatev po vsej verjetnosti, ker tudi osnovne člvoekove pravice preprečujejo - diskriminacijo (ker je veganka), žaljenje blatenje imena firme - kera je nej nič kriva.Hvala bogi ka do toga neje prišlo sicer...ne pravin ka je prav naredla ka na zs pošilala grožnje.
Ne trdin kaje ravnala na pravi način. So ljudje kere ta tema zanimle in so ljudje kere ta tema ne zanimle.In če te neka ne zanimle njene objave ne šteš in fajn mirno spiš.Ker ljudje smo si različni enin veganstvo pomaga enin nej odvisno od genetike, razmišljanja in človeka v celoti.
Kapiš?
In sory meni devulveš prpa..meni pa je pametneje razpucati zadeve do konca ka znaš na koj si kak pa se umakniti, raje mam čiste račune položene na mizo pred tistin ka njeme tej papiri pripadjo kak pa ka se zahrbtno umaknen...
Prvo si loncarm zagušila kak lejko tej teme odpira, v nekem drugem poste pa pišeš kak lejko ti na forumi napišeš pa objaviš ka ti paše...hm..by the way ge man končano prehrambeno smer študija in se mi zdi smešno kakšno propagando ta ženska širi. Či je že tak eko-vegi si naj rajše kaj preštej o paleo prehrani oz. čisti začetek. Diskriminejra se sama že s tem da obtožuje vsejedce, kateri ji nočejo nič žalega oz. ji pistijo naj dela po svoji metodi, ne pa da s tem straši in obremenjuje druge ter dela propagando. off topic: podobno je s paradami ponosa..Lidem se je zamerila samo zaradi ekstremnega reklamiranja in njenega odziva na nekonstruktiven način..
Glej meni pač LoncarM deluje tak malo na podlagi stavkov in na podlagi napisanoga kak da bi me za nalašč pijo v živi mozag in san njeme kontra dala - I like it in on zača skoz pisartiti o Bianci.Ka šče slavo, pozornost?
Kelko se spomnin san nej bila na kavi z nobenin ka ma prehrambeno smer končano...(!?!)...
Jap lejko napišen ka ščen pa ka mi paše te da me što žali...tu je mišleno sarkazem itd...
Pač ona ne razme vseejedce ker se odločla za drugačen način življenja. Mogoče je deluvala tak ka straši - eni se pač tak izražajo nemreš tu kaj kakša žena pa mož kda se spričkata si ziher tudi grozita...pa sta se dele dobra...
eno je zasebno pričkanje, drugo pa javno ;)
te kda sva pa bila na kavi pa je komaj konec srednje šole bilo v igri :P
Proteus nej san senilna in ne nucan gingoja...ampak ne spomnen se te o_O to mi je čudno....to much...
Pa znan za vse s kerimi san bila kda na kavi ker man s večino lidi stike keri so mi pri srce ostale o_O...
Hjao ge je srednja šola mater sto let za meuf....obdobje keroga se nerada spominjan sicer... :)
Proteus ka nej si ti slučajn okakši psihič ali ka? ker mi je to vse vkup vse freaky ratalo...če se me tekneš te skup steren v sekundi (malo heca malo pa zaresno ker man tuj borilne veščine v malon prste....;) )
RnL
Lethal Lexi....zasebna sporočila ne delajo tu na sobotainfo :X samoščen razpucate :D što ta oseba je...;) ker me je straj malo...
borilne veščine prej...... ges jih tude dosta znan taek-won-do, jiu-jitsu, jeet kune do, aikido, judo, karate, kendo, kickboxing...pa še dosta drugeh besed
lethal lexi ges jih dejansko treneran za razliko od tebe ka znaš samo besede ;)
Pa ka te je straj če pa baje obvladaš borilne veščine ..... Ja meni nemreš poslati zs nejsi V.I.P
Eh ges se ne hvalin ka vse obvladan Znaš kak ide ovo Lastna hvala cena mala...
nejme je straj, no malo, ker mi ta oseba deluvle freaky....kda se te spominja ti pa njega nej...pa če si celo zbirko spominov preobrnen v glavi nen znala što to je o_O...to me straši.....majke mi...:) in ščen gor prite što to je ampak zs ne deluvle (hjah)
Mater ej če dejansko odin k borinlnin veščinan smeri ne izdan ka se nen vo metala paleg....ampak ka so dejstva so dejstva and i love it ;) borilne veščine mislen :P
Ali si bila tak v njen ali pa maš shizofrenijo
dobro,prvo ka san napiso tu gor san pijto...ok...te pa san dau gor ka si mislin ge o fsen skup...ok...pa glatko ravno mi je o vasoj izobrazbe pa vsen skup!pa svoje mnenje san dau gor,tij rokenrol pa se mi zdi ka mores vse ko0menterate....pa ge san te ge kaj TVOJO IZOBRAZBO KOMENTERO???pa mislis ka me kaj boli kurac za njou?niti malo....pa mene boli kurac za vse vas tu,ka vi delate je vasa stvar,nej moja....tik se pa cudis ce te narod besedno napadne?vej pa nonstop se samo hvalis kakso izobrazbo mas...na papere predvidevan,zatou ka tople cloveske komunikacije bogve nega od tebe....pisi ka sces,me ne mouti,samo mi neje pasalo ka pises nekse litanije doj pa san sploj tebe nej omeno....
Lexi dont wory i dont have shizofrenije ;)......ka bi bila te pijana pa tuj mislen ka nej če samo kava bila :D baje ... neven če neven što to je pa kda pa nič ...čujteš ka mislen povedate....čudno mi je...vse vkup :)
rocknroll daj povej kelko si stara ker če si tak dobra kak bianca te včasih na en vegi obrok na vikend k sebi pelan,. Samo pamet pusti doma, ker jo neboš nucala! Dečki malo spoštovanja do takšnih žensk, veganke so ponavadi dobre. Samo čez čas tečne gratajo,,preverjeno!
Rakun ona je multitasking ali pa multipraktik Obvlada treniranje, študiranje, gospodinjske obveznoste, hodete na kavo, potovate, delate, pa visete na sipe-vse naenkrat Torej je pravi POLITIK
Hilic....brez pameti nikan :D...glede let...pa si prešti forum skoze :) na zmenke ne pristajan pa če glih što misli za foro ali resno :)
RnR ne čuten tij čuteš?
Lexi eni pač sfolgamo ;) malo heca malo pa za resno...:)
No fajn fajn lepo to všeč si mi Ideš na rusko kavo (valda znaš kakša je to)
Lexi: čujten pa viden ka mi je vse čudno na velko samo okoli tej osebe ;) ...
Lexi: hvala....man rusko kavo doma (kaperaš ka ščen pravte ;) )?
a torej me vabiš hmmmm
v bistve nej tak mišleno...;)kak vabilo :D zgledne ka si nej skaperala :D ampak wtf:D
Rnr; Bianka je izjavila, da te ne pozna, ti pa veš vse o njej. Takšnih kot si ti, ki vejo 3-4 jezike, 3 inštrumente igrajo, dve diplomi imajo, masters, borilne, Erasmus, 25 let, ne vejo, da je v letalstvu angleščina jezik sporazumevanja, tudi v Republiki palma de Koko, znajo skuhati, so frigidne (nisi zanikala )in kaj vem, kaj še znaš in kje si že delala je v Soboti malo oz. nič. Čudi me, da se te Bianka ne spomni, če pa je bila z ženskim Supermanom skupaj.
BŽM oz.BZE, lepo, da si se oglasila. Zdaj, če že pišemo o tebi še ne pomeni, da smo tvoji feni, bar jaz nisem.
Sem mislil, da že živiš v Düsseldorfi, ti si pa že dve leti v Soboti. Omenjaš družino in tudi več vas je stanovanje kupilo. Če omenjaš družino, potem imaš verjetno otroka ali več. Nikoli nisi objavila slike kjer bi bila z otrokom, pa nebi bilo potrebno pokazati otrokov obraz, s psi se pa vedno slikaš. Ne govoriš o sprehodih z otroki ampak s psi. Kakšna je to družina?
Kaj pomeni združiti družino nazaj? Kaj te je mož nagnal in ostal sam z otroki?
Upam, da se oglasiš, da ne bo spet sestra dečka s Kryptona komentirala o tebi.
Sory LoncarM ampak moj spolni život se te ne tiče....brigaj se ti lepo za sebe......in mimo grede zdi se mi ka bi ti fajn prišo kakši zdravniški nasvet če je s tebouf dejansko vse ok....
ps: Bianca je že z razlogon naredla ka me ne pozna ;) vrvli....če te zanimle zakoj pa pitaj njo...nej ka tu po forumah spitavleš ide pred njo pa pitaj Bianco ta vprašanja direkt. Ali se ne upaš?
malo za šalo malo za res;)pa ne zamerit...samo ob določenih trenutkih se dejansko sprašujem to....
Rnr, najboljše ti gre od rok lepljenje slik, pri tem odpadejo slovnične napake. Tudi jaz se ne bi hvalil, da poznam tebe, vrvli. Bianko sem vprašal direkt na forumu, zaradi vprašanja pa res ne bom šel v Nemčijo ali Ameriko ali kjer koli je že.
Forget: Če bi bil tak na tekočen bi znal ka je Bianca v Ms....hjao....
Fajn branje! Dečki, pustite jo na meri, ka se mi mlejše ži vse mijli
Sploj ne razmin zakoj se s tebov ukvarjan :)
Smešna si. Prvo mi napišeš oz. namiguvleš ka je moja inteligenca nizka te pa v oklepaji dodaš 'brez zamere'. Zmedeni san
Ka točno si mi z ten linkon ščela dokazati? Nemren razbrati... Verjetno je kriva nizka inteligenca nej?
DEJSTVO je ka se piloti pogučavlejo s kontrolami prometa IZKLJUČNO in SAMO v angleščini! Drujgi jeziki ne prijdejo v poštev! Nemreš priznati ka si bedarijo napisala?
Si mogoče spreglednila tej ostavek v linki, keroga si mi prilepila: Angleška letalska terminologija in frazeologija, Letalska angleščina I ??
Proteus ka nej si ti slučajn okakši psihič ali ka? ker mi je to vse vkup vse freaky ratalo...če se me tekneš te skup steren v sekundi (malo heca malo pa zaresno ker man tuj borilne veščine v malon prste....;) )
Haha ženska pa ti znaš vse! Ge lejko kujpin takšno žensko kak si ti?
Če san pa malo resen pa... Tej stavek povej vse o tebi.
Zaj pa napišen še zadnji post v toj temi z zaključkom.
Za druge neven kak (če) si jih uspela prepričati, ampak ge san siguren ka si ti BŽM (100%).
Iste (podobne) pravopisne napake, lepljenje bednih slik na kerih so angleške 'fraze', isti 'humor', iste samohvale, žaljivke, kletvice... identičen pristop.
Sicer pa... što za božjo volo bi šau milijon postov pisat ka bi brano svojoga 'kolega'? Ne ga srat!
Fala za popestritev večera. Odstopan od debate - ne boš doživela replike :) Leko trosiš žaljivk kelko ščeš :)
SPY ti maš zakrivljeno inteligenco najrple tupiš ka nejrpej pilotan znati angleško te se pa vo vlečeš kda te ženska potunka....Te se pa spitavlen što je na nizkon IQ...In nemreš razbrate iz postov ka je LončarM proso naj njeme en enostaven stavek preveden v angleščino očitno TI ne kapčaš v kon je fora...hjao hjao...aja s Proteuson pa pač je tak naneslo nej moja krvida ka tu ne deluvle ZS...
In ne letijo vsi posti na BZM (ker so tuj druge zadeve vmes darling...in ne leti 1000 postov na njo...-_-) vklopi mozag če ga mas....
očitno ti resno neka fali gor...in te ti meni o IQ ...
ajde prikelila san ti tvoj dragi post kak rataš pilot kere komponence znanja toti nucajo ...ampak ti tak ali tak nemreš nikoli postati Pilot...nejse na takšon nivoje ;) in fajn ka ze zaj vo vlečeš ka je znanje angleščine za pilota pomembno malo kesno si gor štekno da ti nešče izpodbijo trditev...uživle ;)
Branko Boldižar
Let's troll a little bit...
Mate pa volo
jao rock and roll ti si pa najbole annoying bitch na ton forume, ka san jih do zdaj mela čas zaslediti (pa vrvli ka se ne ukvarjan s forumaškimi zadeva, naš man namreč lajf za živeti, nej pa sakšome v odgovor dve do tri duge litanije znapisati)....temo si tak raztegnila v svoj prid, ka več sploh neje zanimivo šteti!
či si nej tak mimogrede opazila, večino folka tu gori boli kurac za tvoje poste, vej pa daj što pa ma čas ka de šteu do pou strani samohvale.....
p.s. tvoj sarkazem je nej niti S od sarkazma, teko za khm v vednost!!! jaoo baba smotana! hahahaa (aja pa ne trudi se s odpisovanjem ker me kratkomalo boli KURAC za tvoj pol strani dolgi govor) ;)
ĐingleBnes božič je že daven den mimo nebi si nicka spremenila....oziroma de tu komaj za nekaj časa...
Ej do dna srca si me užalila, ziher san celi Muller oropala ka mi tak ide na jok glede tvoje pripombe...Smrk...Ej jočen se tu poleg ....Ges san pa dejansko celi život mislila ka san samo Bitch...očitno san mimo brsnola:/ nucan nekoga ka mi razvetli pout.
Maja če se ni bei preštela te nebi znala o kon se ide...tralalala....uhja seveda tvoj S sen vzela na vrednost pa nemren geste ka se obremenjujen ( ka mi je ena oseba z božičnin nikon napisala ka san naj mole annoying bitch,,,san mislila do zdaj ka san samo Bitch,,,to pa je šok...;)Iden pa si glavo v pesek not porinen kak noj....:)
Oziroma se v božični kostum oblečen..ali pa v onoga zelenoga ka je nekda sveta v božičnon filme špilo...ne najden druge rešitve...
PS tak znan ka tvoj nick pomeni ka je nej ono božično ampak sorry san mogla :D:D Ker mi ide na jok....smrk smrk...
Spy...ne dela me ka bi lejko pošilala sporočila....na tvoj aaaa vračam beee :D
Dajte no, prosim vas, kelko ste stari...? Kak vas neje sram? Namenjeno tak rnr, kak tistim keri se prepucavate z njo...
Zgornje leti tudi na ekipo sobotainfo. Malo moderirajte te forum, oziroma nej malo, fejs...
na tou temo bi pravla samo eno:
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
...with experience.
Rnr; kot sem že napisal, leplenje sličic ti gre najboljše od rok. Skrije disleksijo. Tvoje spolno življenje me ne zanima, frigidnost sem dodal samo kot eno od tvojih sposobnosti. Če kaj vidiš Bianko, ji povej, da nas (mene), še nekaj zanima. Če bi nekdo o meni mislil, da imam družino, ki jo sestavljata tudi dva psa, bi se hitro spravil in napisal odgovor.
LončarM če maš telko pitanj pitaj njo direkt nej ka utrujavaš tu prek sobotainfo...idi do nje pitaj jo in je....ali se bojiš?
Eni ljudje pišejo o meni tukaj kako da bi jim ubila nekoga, so pa v bistvu sami sebi največji sovražniki ker namesto da bi delali nekaj konkretno v življenju, se ukvarjali s svojimi družinami in projekti širijo negativo in v vsem dobrem vidijo samo slabo. Zelo tipišno za Slovenijo in Prekmurje. Vse grdo kar o meni govorite (in me sploh ne poznate ter vam v življenju nisem naredila nič slabega) vam pride nazaj. Ena stvar pa je res - v življenju se nisem zlagala o ničemer in tudi vse kar napišem sama (ne nekdo ki se predavlja zame - no upam, da copycat še nimam v Prekmurju) je res. Novinarji kaj zmes pobrčkajo vendar česa kritičnega si še niso izmislili moram povedati.
No predragi moji feni in vsi ostali ki tako veselo tratite svoj čas na negativo in take res niskotne forume, danes pa vsi po Lady! Je gospa napisala res lep članek, ki tudi odgovori na vaša res neumestna in zmes tudi žaljiva vprašanja.
Do oktorbra sem v Prekmurju več ali manj (nikoli nisem samo na enem placu zaradi dela by the way) pol pa me več ne bo ter pol bo vaše življenje super in naj naj naj ker očitno sem samo jaz med vami in nekim denarjem ali boljšim življenjem bazirano na tem kaj kaj je tukaj napisano... In od kje vam ta negativa, jeza in sovraštvo res?! Pa ljubosumje brezvezno...Saj me nihče niti ne pozna osebno ker če bi me - bi vedeli, da samo vsem želim dobro in v življenju nisem naredila nič slabega.
Škoda res, priporočam več časa z družino in na projektih ki vas veselijo...Mislim raje se pojdite seksat kot na teh brezveznih forumih blatite in širite sovraštvo do ljudi, ki jih sploh ne poznate in ki vam niso naredili čisto nič slabega v življenju... PROSIM, razmislite res v kaj vlagate svojo energijo... Slabo se povrne kot slabo, to je zakon univerzuma...
Chevapcic Himself
.. naj ti popravim Bianca .. oi41.tinypic.com/s6172r.jpg
.. ne nalagaj direkt tak velik size na forum, ker je potem zmazek ..
BeeZeeEcoKid Ta pripeta slikica mi doj visi! Slovenski mediji objavijo vse če jim plačaš! Takše kvazi revije kak jo ti prilagaš pa so, SAJ VESTE...ŠIT:) Skratka BLA BLA BLA!!!
Je pa fajn ka nas probaš za norce meti oz. si reklamo delati. S ten kažeš ka se ne predaš! FSM pa koma koli ideš in kaj koli boš delala!