Avtokozmetika
Hi!
Zanima me, kera čistila uporabljate za svoj avto? Predvsem notranjost avta (armaturka, sedeži, usnje...). Kolega mi je enkrat priporočo nekše jeb**e robčke ArmorAll pomaranča. San to uporabo za armaturko in notranjost vrat...kda pa se je posušilo so ostali sami fleki, ka je avto zgledo zelo grdo, no dišalo je pa fajn. Baje je fajn nekša rokavica iz mikrovlaken, je to samo za brisanje praha?
Aha, tudi čistilo za felne me zanima. Kje pa kupujete robo? Prek neta, GMT, Spar, Hofer, Petrol, vkradnete souside...?
Komentarji
turtle wax šampon, ponavadi pa čim več vodej. lejko tuj navadni cet. za notranjost plastike pa vinil tou vse pucan z vodo pa coto če trbej pa malo stelexa gor špricneš. za stekla henkel clin (stelex kao) keri ma alkohol ka se ne rosijo tak hitro.
čistila za felne ne nucaš ker so mudrija za velko cejno. avto šampon je zadosti pucaš jih pa z eno kefo za wcje. z novo čisto seveda, ka ne boš ove posrane s kopalnice nuco :D
na felne čim menje s šamponon ka so bremsčelujsti ponavadi na drsnij pušaj in če slučajno tisti vazelin nevede vo zapereš ti pušejo zaštekajo.
ovačik čim menje nekših domačih polirnih zadev pa voskov za male pare. no razen či si pripravleni dati 200 eur pa si kujpiti vsaj osnovno šker pa polirne paste kere nucaš. tu svetujen polirko na kompresorski luft, elekrične odsvetujen, meguiars pa 3M paste, še prlej pa avto pripravlaš z megsovo glino. finiš se dela samo na rokej nej pa strojno
aja felne je priporočljivo na sake telko doj zejti pa jih spucati kak se tomi pravi. nega gršoga kak tip top spucani avto notranja stran felne pa posrana s 10 lejt starin drekon
probajte KENOTEK neka novega prnas....
http://www.spletnatrgovina4c.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=3758&ime=istilazazunanjostavtomobila
Hi!
Zanima me, kera čistila uporabljate za svoj avto? Predvsem notranjost avta (armaturka, sedeži, usnje...). Kolega mi je enkrat priporočo nekše jeb**e robčke ArmorAll pomaranča. San to uporabo za armaturko in notranjost vrat...kda pa se je posušilo so ostali sami fleki, ka je avto zgledo zelo grdo, no dišalo je pa fajn. Baje je fajn nekša rokavica iz mikrovlaken, je to samo za brisanje praha?
Aha, tudi čistilo za felne me zanima. Kje pa kupujete robo? Prek neta, GMT, Spar, Hofer, Petrol, vkradnete souside...?