Anketa - prosim za pomoč
Pozdravljeni,
Prosim če mi lahko pomagate in si vzamete 3 minute časa za kratko anketo z 8 vprašanji.
www.mojaanketa.si/anketa/242262120/1/
Hvala za vsako rešeno anketo!
Komentarji
Sem ti izpolnil, vendar ni v redu, da se na koncu vsiljuje še registracijo. Potem ni nikakor konca od teh sporočil in obvestil, če se ne odjaviš. Slednjega nisem naredil, upam pa, da je anketa vzeta v obzir.
Fala. Za vsiljeno registracijo pa neven... iskal san stran za izdelavo anket pa je to bila prva pa še slovenska... sam pa san nej izpunjaval pa san nej znal ka kaj na konci vsiljuje.
Saj nikaj ne vsiljuje, ne pretiravli Truplo. Odpre se stran ge pijše ka je anketa oddana in te je še možnost ka či ščeš lejko daš not svoj e-mail ali pa pač nej.
To zaj tak kak če bi šau na nekši portal in ker bi tan zgoraj bijla možnost za registracijo tij bi pa pravo ka ti vsiljuje. Saj ti pa ne blenda na srejdi ekrana, pa nejde za tvojo miško kakši obrazec...
Moje priporočilo je http://www.1ka.si/ oz. google docs. Neverjetno dobre statistike in avtomatska izdelava končnih poročil/grafov. Od MojaAnketa žal ne poznan user interface-a, mogoče za v bodoče tudi ostalin v vednost.
Na koncu prve strani pač piše NADALJUJ. Potem kot prvo na drugi strani vseeno zagledaš oz. vsaj jaz sem, da se naj registrira... No, glavno je, da je vse v redu!
Pozdravljeni,
Prosim če mi lahko pomagate in si vzamete 3 minute časa za kratko anketo z 8 vprašanji.
www.mojaanketa.si/anketa/242262120/1/
Hvala za vsako rešeno anketo!