17. april - očistimo Slovenijo
No mene zanima, če se mislite udeležiti te akcije in kako je kaj v vaših krajih sama stvar organizirana, če sploh je.
Pri nas v Črenšovcih o tem nisem zasledil nič. Mogoče je samoumevno, da o tem povprašam pri PGD-ju? Sicer pa je tudi možno, da sem spregledal...
Sicer pa podajam eno povezavo k članku , ki bo mogoče koga pritegnila k sodelovanju - pozorno si preberite vsaj zadnji odstavek.
www.delo.si/tiskano/html/zadnji/Polet - Uspešna smetarska zgodba, stran 36
Komentarji
Ja se bom, pri nas v KS imamo vsako leto na spomlad tako akcijo in jo bomo meli tudi letos.
Ok. Ravnokar sem bil na občini in nekaj se rihta. Danes se bodo zmenili z društvi, glede organizacije zadeve. Zbirno mesto v Črenšovcih bi naj bilo predvidoma pri OŠ, ob 9-ih, čiščenje bi pa naj trajalo do 12-ih. Upam, da nas bo čimveč, da se očistijo vsaj večja znana črna odlagališča.
Ella --
Je spletna stran, kjer se lahko prijaviš in pustiš podatke, potem te pa po mailu par dni pred 17.4. obvestijo, kje je zbirališče za tvoj kraj in kaj moraš imeti s sabo, kako zadeva poteka itd. ocistimo.si
Hvala. To je tudi pomemben podatek, predvsem za vse ostale interesente.
Lepo in zdravo je malo iti v naravo...
http://picasaweb.google.com/116567369914480539842
...pa vendar kak za koga, na koncu prehranjevalne verige.
No mene zanima, če se mislite udeležiti te akcije in kako je kaj v vaših krajih sama stvar organizirana, če sploh je.
Pri nas v Črenšovcih o tem nisem zasledil nič. Mogoče je samoumevno, da o tem povprašam pri PGD-ju? Sicer pa je tudi možno, da sem spregledal...
Sicer pa podajam eno povezavo k članku , ki bo mogoče koga pritegnila k sodelovanju - pozorno si preberite vsaj zadnji odstavek.
www.delo.si/tiskano/html/zadnji/Polet - Uspešna smetarska zgodba, stran 36