Naša predstavnica je odnesla dve zlati medalji

Minulo soboto je v Čakovcu potekal 3. Memorial Anto Dragić, mednarodno plavalno tekmovanje na katerem je nastopilo preko 200 plavalk in plavalcev iz 15ih hrvaških in dveh slovenskih klubov. Med njimi je bilo kar 15 plavalk in plavalcev Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci

Staša Korpič je na 100 in 200 m prsno osvojila prvi mesti in s tem zlati medalji v svoji konkurenci, obakrat pa se ji je na zmagovalnem odru pridružila tudi Laura Bea Burjan, v obeh primerih na tretji stopnički. Staša je bila tretja tudi v katergoriji 50 delfin. 

Kar štirikrat pa je na zmagovalni oder po svoje zaslužene medalje odšel Grega Ritonja, ki je osvojil srebro na 50 hrbtno, do bronastih medalj pa je priplaval na 50 in 100 prosto ter 50 delfin. Domen Bogdan je svoje odlične nastope okronal z bronasto medaljo na 100 prsno. 

Katarina Lopert Gomboc  in Sara Nemec sta bili vsaka v svoji kategoriji osmi na 50 prsno, Jan Horvat je bil najboljši na 100 prsno z devetim mestom,  kot enajsti pa se je uvrstil Kai Borovič na 100 delfin. Prav tako enajsta je bila v svojem krstnem nastopu tudi Tjaša Horvat na 50 prsno. Luna Bobič pa je bila dvanajsta na 50 prosto in 50 prsno. Uspešno so nastopili tudi najmlajši udeleženci tekmovanja Katarina Hozjan, Jaka Šeruga in Tara  Raduha. 

Starejše novice