FOTO: ND Beltinci
Zlatko Gabor je po kvalifikacijski zmagi nad Bledom in zagotovljenim napredovanjem v 2. SNL podaljšal pogodbo z Beltinci, s katerimi se bo lotil drugoligaškega izziva.

"Odločitev ni bila težka, saj sta bile obe strani zadovoljni s sklenitvijo novega dogovora," so zapisali na spletni strani ND Beltinci. Zlatko Gabor - Ziko je Beltince prevzel v spomladanskem delu sezone in z njimi izgubil le eno tekmo v Črenšovcih. Beltinci so pod vodstvom Zika krepko prehiteli Polano in Odrance in si tako zagotovili kvalifikacijski tekmi z Bledom, kjer so z domačim remijem (1:1) in gostujočo zmago (0:1) prišli do drugoligaške vstopnice.

Beltinci bi delali po "baskovsko"

Beltinci se tako po sezoni 2000/2001 vračajo v drugoligaško tekmovanje in na "državno sceno". Ob napredovanju Mure v 1. SNL tako Nafta dobiva novega velikega prekmurskega tekmeca v 2. SNL. O izzivu, ki ga za Beltince pomeni druga slovenska nogometna liga, je za EkipoSN spregovoril Zlatko Gabor.

Med drugim je pojasnil, da imajo Beltinci trenutno zgolj 13, 14 igralcev, za nastopanje v 2. SNL jih pa potrebujejo vsaj še sedem ali osem. Žuti marki pa v svoje vrste ne bodo privabljali tujcev, temveč se bodo osredotočili na "ambiciozne in delavne mladeniče iz bližnje okolice."

 

"Če se malce pošalim, se mi nameravamo sestave kadrovskega mozaika lotiti po baskovsko. Oziroma po vzoru Athletica iz Bilbaa. Prizadevali si bomo prepričati domače, prekmurske fante, naj se nam pridružijo," je za EkipoSN povedal Ziko.

Preberite še

Komentarji (9)

Martens (ni preverjeno)

Hahaha.. Cifer mu vse zrikta, zdaj pa on pobere smetano.. Se je lani dokazal v muri.

pser (ni preverjeno)

Ka njemi Cifer zrikto? 3. mesto?

In reply to by Martens (ni preverjeno)

Žestoko (ni preverjeno)

Feri je legenda ?

frenkiboy (ni preverjeno)

Kak nogometaš Cifer ja, kak trener???

trenerčina (ni preverjeno)

Feri pri Muri kak trener več napravo....

In reply to by frenkiboy (ni preverjeno)

en (ni preverjeno)

"Velikega" tekmeca Nafti v 2.snl??? Nafta je kake tri mesece nazaj premagala Bletince 7:1 če se prav spomnim, pa tudi Mura jim je v dveh srečanjih letos nasula skupaj 9 golov. Že dejstvo da se bodo osredotočali na "ambiciozne in delavne mladeniče iz bližnje okolice." pove takoj da bodo samo nadomestili Veržej v spodnjem delu lestvice.

gumbek (ni preverjeno)

Gabor ne lapaj! S kom se ti primerjaš...

Hjkl (ni preverjeno)

Ka je zaj tu narobe? Fala boge ka do delali na domacon kadri. Edini problem domacoga kadra je, ka so vecina saksi vikend koma pijani. Poglednite si sezono ali dvej nazaj murine igralce pa spartakus ;) tistih 700 € ka so meli pa so celi masni bili :)

severjug (ni preverjeno)

Ziko IQ maš kak na Kredarici temperatura. Mojster samohvalec

Starejše novice