Tekma med Slovenijo in Srbijo v Nemčiji (foto: Bobo).
Bosansko hercegovski trener Osim se je lotil srbskega selektorja Piksija.

Luka Jović je v zadnjem trenutku rešil srbsko nogometno reprezentanco s svojim zadetkom v boju s slovensko nogometno reprezentanco.

Po tekmi pa je srbskega stratega Dragana Stojkovića Piksija kritiziral bosansko hercegovski trener Amar Osim, 56-letni sin legendarnega Ivice Osima, poroča Žurnal.

Za  BHT1 je namreč povedal, da je bilo v srbski igri veliko pomanjkljivosti, od organizacije napada pa vse do discipline.

»Takole od zunaj je enostavno komentirati, a bilo je kar nekaj nelogičnih potez. Srbija je pokazala tudi kakovost, talent in željo. Borili so se do konca in verjeli. Lahko bi se vrnili in vrnili so se, a videli smo veliko neorganiziranosti,« je komentiral Osim.

Povsem je bil presenečen nad potezo trenerja, ki je v drugem polčasu na levi bok postavil igralca z močnejšo desno nogo, medtem ko je na desni strani igral levičar. 

Meni, da bo Srbija s takšno igro težko konkurirala reprezentancam, ki so kvalitetnejše od slovenske.

Posvetil se je tudi Sergeju Milinković-Saviću, vezistu savdskega Al Hilala

Pravi, da je slabo posredoval ob zadetku Žana Karničnika

Dejal je: »V isti akciji imaš Karničnika, ki igra za 50 tisoč evrov na leto, in Sergeja Milinković-Savića, za katerega nočem niti pomisliti, koliko zasluži.«

Nadaljeval je z opisom, kaj se zgodi zaradi miselnosti srbskega vezista: Karničnik gre do konca, Milinković-Savić pa si misli: »Pa kdo je to, zakaj bi ga jaz pokrival?« še poroča Žurnal.

Komentarji (1)

No name (ni preverjeno)

Sergej Milinković-Savić druga liga

Starejše novice