FOTO: Jure Banfi
Mura bo jutri na Ljudskem vrtu igrala proti Tottenhamu. Zaradi zagotavljanja varnosti bodo policisti tekmo snemali in fotografirali.

Jutri bo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana nogometna tekma 5. kroga Konferenčne lige UEFA med kluboma NŠ Mura in Tottenham Hotspur FC.

Mariborski policisti obiskovalce obveščajo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Snemanje tudi po mestu

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Vse obiskovalce policisti še pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kavčmajster (nepreverjen)

Doma na kavči me nede nišče snemo, pa še na toplon mo.

zzg (nepreverjen)

Mene pa zanima kak lejko pivo pijem če pa morem nosit masko

karlek (nepreverjen)

Policisti naj raje lovijo neceplene.

njiva

To je ta metanje davkoplačevalskega denarja.Mislin,ka je to nej nikša rizična tekma,glede na izgrede ali zasedenosti stadiona,ampak zaradi covid situacije.

p3p (nepreverjen)

Včeraj ko je bila vlada na obiski pa druženje in tiskovne konference pa brez nadzora'

Marko_10 (nepreverjen)

Jutri bo kar nekaj naroda, ker je atraktiven nasprotnik. Upam, da bo pozitiven rezultat za Muro.

Starejše novice