Nogometaši Mure se bodo v 16. krogu Prve lige Telekom Slovenije v gosteh pomerili z Alumijem. Kidričani so bili v prvi tekmi boljši od črno-belih, v Fazaneriji so slavili z 2 : 1.

Muraši jutri odhajajo na neugodno gostovanje v Kidričevo, kjer je igrišče še danes prekrivala snežna odeja. Tekma vseeno naj ne bi bila pod vprašajem, je pa vprašanje, v kakšnem stanju bo igralna površina.

"Verjamem, da so v Kidričevem storili vse, da bomo imeli dobre pogoje za tekmo in se bo srečanje tudi odigralo. Morali bomo biti pazljivi in osredotočeni, kar je na takšnem igrišču še posebej pomembno. Biti moramo pragmatični," je med drugim povedal trener črno-belih Ante Šimundža.

Ta še vedno ne more računati na dlje časa poškodovane Renata Simića, Marina Karamarka, Stanišo Mandića in Klemna Pucka. Na stranskem tiru pa je tudi kapetan Alen Kozar.

Kaj vse je pred tekmo povedal strateg črno-belih pa v spodnjem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
RESNICAovcee (nepreverjen)

Ponaredba ameriških volitev in demoniziranje kovida19 so delo iste kriminalne družbe iz amerike
https://youtu.be/5HARi_GEAH8

navijač (nepreverjen)

naj začne z postavo ki je igrala v začetku prvenstva ,ne pa daje sedaj v teh teških razmerah priložnost mladincem ki niso kos temu ,Štrakl nimam nič proti njemu ampak v celem plčasu se ni srečal posteno z žogo ,tudi Marič boljše bi mu bilo da bi se dalje kalil pri Beltincih ,Kai v začetku mu je dajal priložnost na krilnem mestu ampak fant se tam sploh ne znajde in sedaj je začel igrati na mestu ki ga je igral celi čas in imam občutek da bo še nekaj časa trajalo da se sprosti ,in tudi to da trener nna vsaki tekmi hoče dokazati da je on glavni nima prihodnosti trenerjevo delo je da vsakemu igralcu dovoli da uživa v igri in ga uči kolektivne igre s hitro žogo kaj mislim so dečki sposobni saj smo videli da vejo in znajo samo ne jim govoriti da so dobri ampak da so kot ekipa eno ion edino ki na igrišču nekaj velja.

simenkajn (nepreverjen)

Veselimo se življenja in radosti, ki jih življenje prinaša! Samo tako bomo prišli iz te covid norosti, kot zmagovalci.
Ne glejte tv, ne nasedajte medijem in politikom, ker to strašenje z boleznijo je del zarote projekta covid.

Bedo (nepreverjen)

Sedaj ni drugače sedaj je še slabše
Nismo v formi za rezultate potrebno bo nekaj spremeniti ker imam to da smo na vrhu lestvice

Mörski (nepreverjen)

Na zadnjih tekmah ni bilo na nivoju,...

Čergoli (nepreverjen)

Kratko in jedrnato! To ni nogomet!

1 (nepreverjen)

Črrgoli moreš biti fejst pritejgnjeni ka praviš ka je tou nej nogomet a glejdaš ga pa.

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

Koli (nepreverjen)

Ja kdaj je pa bil to nogomet.

Starejše novice