Foto: Niko Časar
Pred dnevi smo na Sobotainfo že pisali, da se bo Filip Kosi znova preizkusil na prvoligaških zelenicah. Prestop bivšega upa Mure v Kidričevo so danes potrdili v Beltincih, dres katerih je nosil nazadnje.

Filip Kosi se bo v sezoni 2023/24 znova preizkusil na zelenicah Prve lige Telemach. Kot smo na Sobotainfo že pisali, se bo Ljutomerčan pridružil Aluminiju.

Prestop mladega krilnega nogometaša so danes potrdili v Beltincih, za katere je Kosi igral v minuli sezoni. Pri peti ekipi minule sezone so pred tem že potrdili odhode Ivana Ptička, Gala Grobelnika, Vita Möreca, Angela Timoteja Reca in Denisa Prapotnika.

Kosi se bo v dresu Aluminija znova predstavil v Prvi lige Telemach, na katerih je doslej odigral deset tekem. V sezoni 2020/21 mu je prvoligaški krst v dresu Mure namenil trener Ante Šimundža, v jesenskem delu sezone 2021/22 pa je po selitvi v Sežano osemkrat zaigral za Tabor.

Zadel na zadnjih treh tekmah

»Zahvaljujem se klubu za ponujeno priložnost v prejšnji sezoni, saj sem se takoj ob prihodu v Beltince počutil kot doma. Zahvala gre tudi predsedniku, športnemu direktorju in trenerju za vso zaupanje. 

Predvsem pa hvala soigralcem, s katerimi smo dokazali, česa smo sposobni na igrišču. Klubu želim v prihodnosti veliko sreče in dobrih rezultatov,« je Kosi dejal ob slovesu od Beltinčanov.

Dvajsetletnik je v minuli sezoni izpustil zgolj dve ligaški tekmi »žutih«. V skupno 1.680 odigranih minutah se je petkrat vpisal med strelce, še posebej uspešen je bil zaključku sezone, saj je v polno meril na zadnjih treh tekmah.

Kidričani se konec julija vračajo na prvoligaške zelenice, uvodoma se bodo v »šumi« udarili s Celjani.

Komentarji (6)

km (ni preverjeno)

Za MÜJRO je nej dober ?

oldgringos (ni preverjeno)

Lejko zato ker je domači ?

In reply to by km (ni preverjeno)

Arrr (ni preverjeno)

Te bi bil pri Muri, ali?

In reply to by km (ni preverjeno)

Čači mači (ni preverjeno)

Nej za Muro more biti ić.

Globoko (ni preverjeno)

Ka de Mura s takšimi? Prosim vas lepo no.

Mur (ni preverjeno)

Se vidi po komentarih kako poznajo muro….
Samo bluzijo po forumi.

In reply to by Globoko (ni preverjeno)

Starejše novice