*Fotografija je simbolična
Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota je sprejel odločitev o zaključku tekmovanj.

Izvajanje vseh športnih tekmovanj je dovoljeno, z zadnjim odlokom pa vlada omogoča tudi vrnitev gledalcev, a iz Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota so danes sporočili, da se vsa tekmovanja pod njihovim okriljem zaključijo.

Gre sicer za pričakovano odločitev, ki jo je nakazal predsednik MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan že v zadnjem pogovoru za Sobotainfo. 

Tako je izvršni odbor MNZ Murska Sobota na svoji 31. seji dne 12. maja sprejel sklep o zaključku tekmovanj v Pomurski nogometni ligi in v vseh ligah MNZ Murska Sobota za tekmovalno sezono 2020/2021. O načinu in sestavi lig za sezono 2021/2021 bodo klube pravočasno obvestili, pri odločanju pa se bo sledilo usmeritvam in sklepom izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, so še sporočili iz MNZ Murska Sobota.

Identično odločitev so sporočili tudi iz MNZ Lendava, kjer je predsednik Slavko Režonja zapisal še, da se vsa tekmovanja v lendavski medobčinski zvezi zaključijo zaradi dejstva, da je še vedno razglašena epidemija in zaradi trenutnih pogojev za organizacijo tekem.
 

Na voljo pol milijona evrov za športne objekte

V teku je sicer tudi razpis krovne nogometne organizacije za sofinanciranje infrastrukturnih projektov v nogometu za leto 2021. Skupina višina sredstev namenjenih gradnji in posodobitvi nogometnih športnih objektov v letu 2021 znaša 500.000 evrov, prijaviti se je možno do ponedeljka, 31. maja. 

Komentarji (7)

Represija... (ni preverjeno)

Glavno je, da lahko gremo v cerkev, brez vsakršnih pogojev...

.....00 (ni preverjeno)

Ti zagotovi ne. Praskas kjer te ne srbi. Tipicno iz sekte castilcev kaviar levicarjev.

In reply to by Represija... (ni preverjeno)

.....11 (ni preverjeno)

Ma kaj nas btiga nizja lifa in tistih 5 ali 10 izgubljenih lokalnih posebnezev ki pridejo tja na pivo. 1 liga steje. Mura.

ijarep (ni preverjeno)

Glavno je, da lahko gremo na politicne demostracije, brez vsakršnih pogojev, dokler ne pridemo do oblasti, potem je vse v redu....

Represija1 (ni preverjeno)

Glavno je, da Šarec na zadnji dan mandata in dan po razglasitvi pandemije delil denar za promocijo sprejemanja migrantov...

rile (ni preverjeno)

Ta zaustavitev tekmovanja je zelo škodljiva za prihodnost Pomurskega nogometa,Kvalitetni igralci bodo poiskali veselje kje drugje,a nekateri pa prenehali z aktivnim igranjem.Škoda

Vprasanje (ni preverjeno)

Nogomet se bom lahko samo gledal po televiziji!Ker sem zdrav in se nebom testiral ali cepil,nebom mogel igrati nogometa?!

Starejše novice