V 13. krogu 1.DOL za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad. Z rezultatom 3:0 so bili boljši domači odbojkarji, ki so tako ohranili stik z vodilno trojko v DP.

Salonit Anhovo - Panvita Pomgrad 3 : 0 (25 : 21, 25 : 16, 25 : 15)

Panvita Pomgrad: Pečnik, Vori, Pulko 11, Rojnik 4, Beravs 2, Volovlek, Bogožalec 11, Bedrač 3, Marovt 3, Novak (L), Ratkai (L).

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v Kanal pripotovali brez blokerja Flisarja. Pri Salonitu Anhovo pa ekipi ni mogel pomagati rahlo poškodovani podajalec Živanović. Domači so z blokom Basanežeta povedli 4:2. Gostje so imeli težave s sprejemom začetnega udarca. Po asu Peterlina pri rezultatu 7:3 je gostujoči trener Fujs s polminutnim odmorom poizkušal prekiniti nalet Kanalcev. S tremi zaporednimi bloki so gostje izenačili na 7:7. V nadaljevanju prvega niza sta bili ekipi praktično zalepljeni vse do rezultata 15:13, ko so domači spet pobegnili za dve točki. Borbeni Prekmurci se niso predali in s uspešnim napadom Pulka spet povedli 16:17, ko je odreagiral domači trener Šimunčić. V končnici niza so gostje veliko grešili v napadu. Domači sprejemalec Peterlin je z uspešnim napadom izkoristil tretjo zaključno žogo in pustil ekipo iz Murske Sobote na 21. točki.

Domači so začeli drugi niz z dvema asoma Kavčiča in povedli 3:1. Gostje so preko razpoloženega Bogožalca rezultat izenačili na 7:7. Po dveh uspešnih napadih Peterlina in vodstvu domačih odbojkarjev 12:10 je prvič s polminutnim odmorom reagiral gostujoči trener Fujs. Z blokom domačega korektorja Vrtovca so Kanalci povedli 15:11. Trener Fujs je izkoristil drugi polminutni odmor pri rezultatu 17:12 za domače odbojkarje. Pri rezultatu 19:12 je pri gostih v igro na mesto Pulka vstopil Pečnik. Pri rezultatu 21:14 je pri domačih v igro na mesto blokerja Kavčiča vstopil Česnik. Na krilih domačega kapetana Čabarkape so domači zbrano odigrali končnico drugega niza in povedli 2:0 v nizih.

V začetku tretjega niza so domači z blokom Basanežeta povedli 6:3. Po asu domačega korektorja Vrtovca pa povišali vodstvo na 10:5. Pri rezultatu 14:9 je pri gostih v igro na mesto sprejemalca Pulka vstopil Pečnik ter pri rezultatu 16:10 še Volovlek na mesto Rojnika. Pri domačih je dobil priložnost bloker Česnik na mestu Kavčiča. V nadaljevanju je igrala le ena ekipa in suvereno poskrbela, da so tri točke ostale v Kanalu.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
onhet (nepreverjen)

Šokantno!

bauta (nepreverjen)

zaprite bauto cuj!!!

nezko (nepreverjen)

Zalostno je gledati tou propadanje...

drski (nepreverjen)

Tou je nekda derbi bil!

žoga leva (nepreverjen)

Po mnogih letih ne hodim več na tekme, to nima repa in glave...

U1 (nepreverjen)

Rezultativ nega, gledalcov skouz menje, igra katastrofa, 4 zmage 9 porazov, pot je prava samo tak dele

U1 (nepreverjen)

Pa nej pozabiti glavo vo s peska zeti ka se nebi zadusili

bigg (nepreverjen)

Zna se sto je glavni krivec za rezultate in prazno dvorano.

trenerko (nepreverjen)

Trener je odgovoren za rezultate in nisce drugi!

new (nepreverjen)

Potrebno je pripeljati novega trenerja. Mogoče tako kot pri Muri nekoga izven domačih logov. Tudi tam ni bilo napredka dokler ni prišel Šimundza, ta pa je tu pri odbojki tako ze predolgo.

lenselot (nepreverjen)

Flisar poškodovane?

bsuma (nepreverjen)

Ge san se vedno za Tota kak naslednjoga trenerja. Trbej njemi priliko dati.

muza (nepreverjen)

Ge san tu ka se zamenja trener samo je boukse, ce pride nesce, ka ga igralci ne poznajo.

uki (nepreverjen)

Pavlovića nazaj pripelati.

U2 (nepreverjen)

Domači igralci+domači reprezentanti+trener Čopi (mb).....dobitna kombinacija, vse ostalo je rizično.....in škoda časa pa denarja

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice