Foto: Jure Banfi
Jaka Domjan, najboljši strelec mladinske lige, ki je priložnost že dočakal v članski ekipi, je pogodbo z Muro podaljšal do sredine leta 2026.

Mladinska selekcija Mure je včeraj dobila še drugi prekmurski derbi letošnje sezone, Nafta je v Fazaneriji izgubila s 4:0.

Zmago Sobočanov je s 17. golom v letošnjem prvenstvu potrdil Jaka Domjan, ki je z dobrimi igrami v mladinski ligi vodstvo kluba prepričal v podaljšanje profesionalne pogodbe. Le-ta bi se sicer iztekla s koncem sezone 2023/24.

Napadalec, ki prihaja iz bližine Zavrča, je zdaj s črno-belimi sklenil nov dogovor do sredine leta 2026. Po podpisu nove pogodbe je poudaril, da je Mura pravi klub za napredovanje mladega igralca:

»Vesel sem nove priložnosti in obenem hvaležen vodstvo kluba za izkazano zaupanje. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem, ki so zaslužni za to, da sem napredoval, saj so mi dali priložnost za dokazovanje in me podpirali.

Verjamem, da je to nadaljevanje nečesa dobrega, želim si, da bi osvojili tudi kakšno lovoriko. Mura je pravi klub, kjer lahko napredujem kot igralec, odlična sredina, nogometno okolje in to je vse, kar si nogometaš lahko želi.«

»Podaljšanje pogodbe z Jako je skladno s strategijo kluba, saj želimo črpati igralce iz naše nogometne šole in letno članski ekipi priključiti dva do tri perspektivne nogometaše.

Jaka je gotovo eden od teh, je prvi strelec mladinske lige, pokazal je pravi pristop, angažiranost in verjamem, da je pred njim lepa prihodnost.

Z dobrim delom v mlajših selekcijah bomo v prihodnje lahko črpali še več nogometašev za člansko ekipo in to je ena izmed pravi poti k uspehu,« je dodal prvi mož Mure Robert Kuzmič.

Domjan se je Muri pridružil sredi leta 2021, v tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije pa je nastopal še za Dravo in Aluminij.

V letošnji je štirikrat zaigral tudi za člansko ekipo črno-belih, v kateri je pod vodstvom Dejana Grabića debitiral že v minuli sezoni.

Komentarji (3)

muraš55 (ni preverjeno)

E moj Kuzmič...ti in Rajbar sta redna Gorička znalca za sebej.

Marihuljo (ni preverjeno)

55...Neven kaj je tebi ne paše..Edini pravi pristop za klub!

AJAJAJAJAJAJAJ (ni preverjeno)

In spet eden v nizu, ki se bo izgubil in čez leto nihče ne bo vedel za njega.

Starejše novice