Foto: Niko Časar
Nadaljuje se prekletstvo zaključnih minut, nogometaši Mure so v izdihljajih dvoboja z Radomljami ostali brez zmage, medtem pa Beltinčani in Lendavčani po polovici sezone kraljujejo na vrhu 2. SNL.

Koliko točk so Sobočani že izgubili v zaključnih minutah tekem letošnje sezone? Na seznam takšnih tekem so dodali še dvoboj z Radomljami.

Črno-beli so ob Kamniški Bistrici, kjer doslej še niso dobili prvoligaškega obračuna z Radomljani, pokazali dva različna polčasa, saj v drugem niso bili nevarni za domača vrata.

V prvi polovici dvoboja so kar trikrat zapretili preko Dardana Shabanhaxhaja, ki je v zadetek pretvoril tretjo akcijo, pred odmorom se je obetavna priložnost ponudila še Amadeju Maroši

In v nadaljevanju srečanja? Muraši so se očitno zadovoljili z golom prednosti in se osredotočili na branjenje. Pritiska domačinov niso zdržali, Sandi Nuhanović je z evrogolom v 92. minuti zadel za delitev točk.

Sobočani so v končnici tekme ostali brez zmage že na zadnji domači tekmi s Koprom, Bravo je v osmem krogu izenačil v 79. minuti, v uvodu letošnjega prvenstva pa so Domžalčani do preobrata za zmago prišli z goloma v 78. in 95. minuti.

Beltinčanom in Lendavčanom se smeji

Če lahko navijači Mure ligaške zmage svojih ljubljencev preštejejo na prste ene roke, so precej boljše volje pristaši Beltincev in Nafte. Prekmurska drugoligaša se po polovici drugoligaškega prvenstva nahajata na samem vrhu lestvice.

Beltinčani, ki so med tednom po zadetku v zadnji sekundi izgubili s Triglavom, so prvo polovico sezone zaključili z minimalno zmago na Ravnah na Koroškem. Spopad s Fužinarjem na blatni zelenici je z golom po podaji iz kota odločil hrvaški branilec Ivan Težački.

Nafta, ki bo zaostalo tekmo z Ilirijo odigrala 9. novembra, je bila danes uspešna v Slovenskih Konjicah. Tudi modri so slavili po zadetku hrvaškega nogometaša, tri minute pred odmorom je bil uspešen Josip Vuica, posojeni up Osijeka.

Lendavčani so se z zmago povzpeli na drugo mesto lestvice, ob tekmi manj pa imajo dve točki več od Triglava in Primorja, za vodilnimi Beltinci pa zaostajajo za tri točke. Zasedba trenerja Jozsefa Bozsika je na zadnjih sedmih tekmah slavila kar šestkrat, brez zmage je ostala zgolj ob remiju s Kranjčani.

Bosta prekmurska drugoligaša na vrhu lestvice vztrajala tudi v nadaljevanju prvenstva? Novembra so načrtovani še trije krogi.

Komentarji (15)

Pepi1951 (ni preverjeno)

Marki profesorji za Muro.

tt (ni preverjeno)

Am... neje Mura par mesecov nazaj premagala Beltince usred Beltinec?

In reply to by Pepi1951 (ni preverjeno)

oldgringos (ni preverjeno)

Mura ne more biti boljša trenutno, če je pa zidarski majster pol mostva poleti prodal. Upamo da Balažic ne bo takšen bedak. Muri manjka golgeter keri bo poleg Šabanadžoviča dajal gole.

In reply to by Pepi1951 (ni preverjeno)

Mura je večna (ni preverjeno)

mura je u kurci
in ne vredi pola pice mrzle vode

In reply to by oldgringos (ni preverjeno)

en (ni preverjeno)

Naj oni samo kraljujejo v 2.ligi. Vidimo kako stoji Rogaška letos v 1.ligi, potem ko so lani kraljevali v 2.ligi. Prav tako smo lani videli kako je Gorica končala 1.ligo, potem ko so sezono prej kraljevali v 2.ligi. Pol amaterska 2.liga je eno, dočim 1.liga pa je nekaj popolnoma drugega...

Ligenj (ni preverjeno)

Ja mura je dokaz profesiinalnosti 1 lige

In reply to by en (ni preverjeno)

Gringi (ni preverjeno)

Mura tudi kraljuje v prvi ligi kot rešeto.... evropa je še vedno dosagljiva....

In reply to by en (ni preverjeno)

en (ni preverjeno)

Ja ka je markeci? Ste vi že pozabili kelko igralcev pri Beltincaj je Murinih igralcev keri so ta posojeni? Ka te delali če Mura vse te igralce nazaj potegne? Tak ka rajši samo tiho bojte...

In reply to by en (ni preverjeno)

Popo (ni preverjeno)

Te sklepane marke so tak zabite kak naša sekira. 3, 4 Mura

In reply to by en (ni preverjeno)

drugi (ni preverjeno)

E mojster, drugič rajši preveri kak pametuvleš, ka neš glupo izpadno. Trenutno je samo Nerguti na posoji iz mure.

In reply to by en (ni preverjeno)

AJAJAJAJAJAJAJ (ni preverjeno)

Mura, šalabajzerski klub.

Adijostevi (ni preverjeno)

1. SNL je VAŠKI ŽOGOBRC🤮🤮🤮🤮

Falko (ni preverjeno)

Trenutno je Mura žal sramota Prekmurja!

Koki (ni preverjeno)

Sramota za Muro ka majo tau zakadra Rajbsr malo se zamisle,ti si odgovoren za kader ! Povej eno ime ka je pojačanje za ekipo a na konce boš pravo ka nega pejnez ! Gejo gejo ali so bili samo stroka je za p.m. nemajo nosa za pravoga igralca. Pa še tau,včeraj je pike zgübo trener,zakoj vedno ,da vodijo se potegnejo nazaj največja greška tau more vidite trener pa ...! Sramota

Sssss (ni preverjeno)

Grabič je fraj. Strokovnjak za Kuzmiča in Rajbara.

Starejše novice