Foto: Blaž Weindorfer
Kapetan Mitja Novinić in mnogi drugi ključni igralci ne bodo več igrali za Nafto.

V Lendavi ob napredovanju med prvoligaše niso skrivali zadovoljstva, vendar uradnih informacij o pripravah še ni bilo. 

V zakulisju pa se po navedbah Ekipe SN dogaja marsikaj.

Nafta 1903 je »razpustila« člansko ekipo, kar pomeni, da bo v prihajajoči sezoni brez večine igralcev, saj ne bodo podaljšali pogodb z igralci, ki jim te konec meseca potečejo. 

Le nekaj mlajših igralcev je obljubilo zvestobo za daljše obdobje. 

Večina igralcev je za to potezo izvedela v ponedeljek zjutraj in so šokirani, saj si bodo morali poiskati nove delodajalce. 

Kapetan Mitja Novinić, Stjepan Oštrek, Toni Lun Bončina, Zoltan Gergö, Mihael Rebernik, Matic Paljk, Blaž Urh, Oliver Dinnyes, Žan Kumer, Stjepan Igrec in drugi ne bodo več igrali za Nafto.

Klub bo sestavil povsem novo ekipo, pri čemer naj bi nekaj igralcev prišlo iz partnerskih klubov ZTE-ja in Osijeka, pa tudi iz Nove Gorice. 

Komentarji (6)

jurišniki (ni preverjeno)

Ja, genialci do pač 5 novih Hrvatov pa 5 novih Madžarov pripeljali in je to to. Za to našo prvo ligo še to zna biti zadosti, če trufijo kelko telko kvalitetne. Če je ena Rogaška brez prebite pare do pokala prišla se čuda da napraviti. Resan pa je, ka to vodstvo Nafte je v svojem svetu Taka pitanje ka oni to skuper navlečejo.

.. (ni preverjeno)

ZTE 2

Miloš (ni preverjeno)

Tak so se trudili ka nebi prišli v 1 ligo, te jih na konci NZS zajebne, pa morejo iti v 1 ligo, zdaj pa razpistijo celo ekipo, ka do še pred kuncon nove sezone že nazaj v 2 ligi.... Komedija

čarni vrag (ni preverjeno)

Lendavčani so malo fuknjeni. Igralci so se izkazali, se kvalificirali v prvo ligo, zdaj pa z njimi delajo kot da so zadnji drek.

naftaš (ni preverjeno)

Ne poznate ozadja,zakaj so to storili. Sicer sem mnenja, da bi vseeno lahko ostalo 5 do 6 igralcev. Zadnja dva kroga so Naftaši izgubili z nasprotniki, ki so se borili za obstanek.Jadran Dekani in Dravinja, izgubili so zanalašč, kar bi se dalo opaziti iz helikopterja, enostavno niso hoteli igrati, izdali so navijače, ki so upravičeno po zadnji tekmi podivjali in hoteli obračunati z nekaterimi igralci Nafte. Zato, razumem potezo vodstva Nafte, kot pravim, vseeno bi moralo ostat 5 igralcev, ki z temi nečednimi posli in igricami niso imeli nič.

of majči (ni preverjeno)

Upravičeno? Tij še zagovarjaš to huligansko drhal in njihovo početje?

In reply to by naftaš (ni preverjeno)

Starejše novice