Ste med tistimi, ki vas veže ljubezen do čarno-bejle barve? Potem je to vaša priložnost. V NŠ Mura so začeli z akcijo "ŠTO SAN", v kateri boste lahko preverili svoje znanje o prekmurskem ponosu.

Bil je 28. april 1996, zadnje minute srečanja na prekmurskem derbiju z Beltinci. "Žoga gre v kazenski prostor in goooooool Mura vodi z 1 : 0. Strelec zadetka za Muro je...".

Kdo? Veste, kdo je zabil za zmago z 1 : 0 na prekmurskem derbiju?

Kako dobri ste v znanju zgodovine čarno-bejlih? Koliko sploh veste o Muraših? To boste lahko preverili v novi akciji "ŠTO SAN", kjer boste lahko raziskovali legendarne mejnike in legende Mure.

Letos namreč mineva že 97 let od obstoja soboškega prvoligaša, s katerim so navijači v tem času šli skozi dobre in manj dobre trenutke. Bili so vzponi in padci, a koliko teh dejansko poznate? Zagotovo je veliko takšnih dogodkov, ki so ostali v preteklosti, pa bi jih bilo vredno poznati. Si tega želite? Boste čez tri leta, ko bodo čarno-bejli praznovali okrogli jubilej lahko dejali, "Ja vem, tisti zadetek proti Beltincem je dosegel Franc Cifer"?

Novo zanimivo akcijo so v NŠ Mura zasnovali v sodelovanju z Unionom, Radensko, Murexin - Kema Puconci in Zavarovalnico Generali, ob tem pa so za vas pripravili tudi bogate nagrade.

Morda vam bo sodelovanje prineslo vikend paket na Bledu ali pa si boste lahko kupili nov par nogometnih čevljev. Ste si zaželeli tatuja? Zdaj lahko do njega pridete brezplačno. Morda pa vam bo sodelovanje prineslo brezplačen ogled vseh domačih tekem, saj boste novi imetnik sezonske karte.

Postanite tudi vi ena izmed legend Mure in zadenite vse zakrite obraze iz zgodovine čarno-bejlih.

Kako sodelujete? Prijavite se tukaj.

Konec maja bodo izžrebali tistega, ki bo zadel vse skrite obraze oziroma tistega, ki jih je zadel največ.

"Što smo mi? Mi smo Mura"!

Starejše novice