Nadaljevanje prvenstva v Prvi ligi Telekom Slovenije naj ne bi bilo pod vprašajem, znana pa je tudi usoda Pokala Slovenije.

Nogometna zveza Slovenije je že pred časom predstavila tri različne scenarije za nadaljevanje prvenstva v Prvi ligi Telekom Slovenije. Prvi scenarij, po katerem bi se prvenstvo začelo 23. maja, je glede na razmere precej utopičen, veliko bolj sta možna 30. maj ali 6. junij.

Ljubitelje nogometnega usnja v Pomurju pa seveda zanima tudi usoda pokalnega tekmovanja, v katerem se za finale borita še dve pomurski ekipi, Mura in Nafta. 

Po poročanju Ekipe, kjer naj bi imeli zanesljive informacije, se bo pokalno tekmovanje odigralo nekoliko drugače, kot je bila to praksa v preteklosti. V polfinalu naj bi bila odigrana samo ena tekma, polfinalna obračuna med Muro in Aluminije ter Nafto in Radomljami pa naj bi bila predvidoma odigrana 16. in 17. junija. 

Jasno je tudi, da finale ne bo odigrano na Fazaneriji, ampak na Brdu pri Kranju. Finalna tekma letošnjega pokalnega tekmovanja pa naj bi bila odigrana 8. julija.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Bo pa v Ljubljani na naših prelepih Stožicah

Jahh (nepreverjen)

Brdo pri Kranju piše.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

black panter

Banda

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Pa saj je to normalno. Mura ni sposobna tega organizirati.

Starejše novice