Tomi Horvat je bil na tekmi s Sturmom med najbolj razigranimi nogometaši soboškega kluba. Je mladega vezista dodatno navdahnila tudi nova številka na hrbtu?

Pred odhodom v Turčijo je črno-belo številko deset ponosno nosil Nino Kouter, na zadnjih nekaj tekmah je te številke ni bilo v zapisniku, na obračunu s Sturmom pa je dobila novega lastnika.

Tomi Horvat se je pred tekmo »play-offa« UEFA Evropske lige poslovil od številke 20 in postavil novi imetnik dresa s kultno številko 10.

Število nastopov že pri trimestni številki

Dvaindvajsetletni vezist, ki se je v Fazanerijo vrnil sredi leta 2018, je iz sezone v sezono vse pomembnejši člen soboške ekipe. 

V šampionski sezoni je zaigral 33 ligaških preizkušnjah, v zgoščenem ritmu letošnjega poletja pa še ni izpustil tekme. V črno-beli opravi je v malce več kot treh letih nabral že 119 nastopov.

Morda je bila tudi sprememba številka dodatna motivacija, da je nogometaš iz Turnišča včeraj marsikoga navdušil s svojo predstavo.

Komentarji (6)

Tamden (ni preverjeno)

Tomi se razvija v pravo smer.
Samo tak dale👍
⚫MURA⚪

sijo1972 (ni preverjeno)

Trenutno prvi igralec Mure in si zasluži tudi oceno 10. Samo tak naprej pa upam ka ga bomo še nekaj časa gledali v črnobejlem dresi.

Newer (ni preverjeno)

Bravo Tomi. Pravilno in zasluženo.

Vaše ime ..... (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

2:1 za Celje

Zzzbhh (ni preverjeno)

Tomi doktor

oldgringos (ni preverjeno)

Boljše ka se razvija in špila pri Muri kak nekje zunaj sedi na klopi.

Starejše novice