Ljudski vrt se pred sobotnim štajersko-prekmurskim derbijem vse bolj polni. Pri NK Maribor so s preprodajo zadovoljni, medtem so v Murski Soboti prodali že neverjetnih 1400 vstopnic.

Pred obračunom med Mariborom in Muro, ki bo v soboto ob 17. uri, postaja vse bolj vroče. 

Obeta se polna severna tribuna Murinih navijačev

Po naših informacijah so samo včeraj v Murski Soboti za sobotni obračun prodali več kot 500 vstopnic. Najbolj zaželen listič te dni v Prekmurju ima tako že 1400 navijačev Mure, za popolnitev gostujoče severne tribune na Ljudskem vrtu naj bi jih ostalo le še dobrih 400.

Po do zdaj znanih informacijah se bodo v Maribor odpravili vsaj trije avtobusi z 'običajnimi' navijači črno-belih, medtem ko tudi skupina Black Gringos polni že tretji avtobus.

Za konec prihaja presenečenje

Vročico pred štajersko-prekmurskim derbijem je dvigovala tudi izvirna marketinška akcija NK Maribor poimenovana 'Tribune bojo pune', v kateri nastopata Matjaž Šalamun – Šalca in Gorazd Žilavec. Do zdaj sta se predstavila v štirih hudomušnih videoposnetkih, uspeli pa smo izvedeti, da za konec akcije prihaja prav posebno presenečenje.

Kakšno? Izvedeli bomo v prihodnjih dneh, je pa že pred tem jasno, da je akcija več kot očitno uspela – 'tribune bojo pune'.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
(nepreverjen)

Kaj mislite koliko sta Žilavec in Šalca dobila od reklame. Pa saj sta si zaslužila in prav je tak.

Strijc Džouže (nepreverjen)

Debeli pofukanec zdaj vidiš zakaj smo velki klub??

Gustek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

To si ti samo misli, da ste veliki klub v drugih ja, počakaj malo pa te bom vprašal čez pol leta kdo je veliki klub. Maribor šampion.

Vipko
Truplo

Bere se kot pravljica, ne glede, kakšen bo NAŠ rezultatski izplen na koncu.

Moram priznati, sam nisem neki nogometni navijač, me pa izredno veseli, da se v Soboti in okolici najde toliko navijačev, da gredo navijat za Muro na gostovanje.

Jolejudi (nepreverjen)

Bau nas gezeropetjsto +
Fse de carno bejlo
Neven zakoj majo pisane tribune
Muraaaa

A79 (nepreverjen)

Glede na moj info, bo kart kar kmalu zmanjkalo. Se vidimo v soboto, upam na dober rezultat, še bolj pa na dobro tekmo in odlično vzdušje.

Londonpepi (nepreverjen)

Rajše doma sejte pa se škrablite po rijte kak pa to siromaštvo odite glejdat. Dobro znate ka Mura popuše po cejloj črte pa te itak to šli gledat. Siromaštvo od siromaštva. Ha ha ha ha

Strijc Džouže (nepreverjen)

Siromaštvo maš med nogami, hermafrodit!!

In reply to by Londonpepi (nepreverjen)

Londonpepi (nepreverjen)

Strijc Džouže. SIROMAŠTVO OD SIROMAŠTVA ŠE ENKRAT.

In reply to by Strijc Džouže (nepreverjen)

BAMBINO

ti bumbar, ka na tekme se ode samo te, kda klub zmaguvle? naš ene smo nej takše trofeja-navijače, kak vi ene, če sploj se kakše navijač bilokeroga kluba. sicer pa, tude če de poraz(v kar dvomen), nede nika kritičnoga, al te de van enen pa v glavo stopila moč. letos je cilj OBSTANEK!!! siromak si pa samo ti, s ten tvojen siromašnen poston.

In reply to by Londonpepi (nepreverjen)

Gustek (nepreverjen)

Maribor sampion

Starejše novice