V polfinalu pokala MNZ Lendava je Hotiza s kar 8 : 0 ugnala Odrance, ki se v tretji slovenski nogometni ligi vzhod nahajajo na drugem mestu z Muro in le dve točki za Nafto.

Pred zaključkom prvenstva v izjemni formi

Hotiza, ki se je v zimskem prestopnem roku dodobra okrepila, zmaguje tudi v pokalu. Potem ko so varovanci Leona Imreta spomladi zmagali na vseh srečanjih razen proti vodilni Nafti, so tokrat blesteli tudi v pokalu.

Domači so že po prvem polčasu vodili s 4 : 0, štiri zadetke pa so dodali še v drugem polčasu. Za domače je trikrat zadel Roberto Skoliber, po en zadetek pa so dosegli Nikolaj Biro, Josip Horvatinović, Boštjan Zelko, Kristian Kepe in Borut Gerenčer. V drugem polfinalu je Nafta z 8 : 1 premagala Čentibo.

Hotižani so torej pred zaključkom prvenstva v izjemni formi, v nedeljo pa jih čaka nov težek preizkus. V goste namreč prihaja soboška Mura, ki v boju za napredovanje med drugoligaše potrebuje vse tri točke. Glede na formo Hotize, se nam v nedeljo obeta zanimiv prvenstveni dvoboj.

Smiljan Kuhar

*Slika je simbolična

Komentarji (21)

gusti (ni preverjeno)

V nedeljo se nam obeta res prava tekma. Kdo bi si mislil, da lahko Hotiza premaga vec, kot polj lige, pa se v pokalu mnz so dobesedno odpihnili Odrance. Mislim, da bo Hotiza se v nedeljo presenetila, ker ima kvaliteto in igralci so sprosceni in nimajo kaj izgubiti.

Ponosenodrancar (ni preverjeno)

Tekma je pa bila trening tekma! Vidlo se je od dalec ka so odranci nej dali od sebe niti 5%toga kak v lendavi!

faca (ni preverjeno)

Pri Hotizi čistokrvni Slovenci.

Gost (ni preverjeno)

Zato pa se je trener tak drl na igralce ka so nej špilali s polno mocjo zdaj so pa razni izgovori hah

Mester18 (ni preverjeno)

Vrlo vazno.

hotižanec (ni preverjeno)

faca @ pa ka tekurac boli što špila za Hotizo.Tudi če bi vsi bilij mađari ali hrvati pa to nema vejze pa se lepo goni v trij p.m

hotižanec (ni preverjeno)

faca @ pa ka tekurac boli što špila za Hotizo.Tudi če bi vsi bilij mađari ali hrvati pa to nema vejze pa se lepo goni v trij p.m

Gost (ni preverjeno)

Res čudo kaj vse enim ne smeta. EU je EU. To si zapomnite. Če je nedko iz EU je enako, kot če igra SLOVENEC. Bom pa šel gledat v nedeljo tekmo z Muro, da vidim to čudo trejte lige HOTIZO, ki bo morala imeti v golu dva golmana, da ne dobi 5 komada.

grobar (ni preverjeno)

Me zanima,kakšno ekipo de Hotiza mejla naslednje leto,da njin tej pejnezi sfalijo. Kak san seznanjeni,baje,ka mesečno ponucajo 10k e za igralce.Bougi Hotižanci.

tzt (ni preverjeno)

Denar ti nic ne pomeni, ti moras imeti prave igralce in pravega trenerja, ki to vse skupaj spelje v hitrem casi.Zgleda, da je enim Hotiza velika prepreka, ki je noben ni pricakoval, zato pa rajsi pocistite pred svojim pragom in si pripeljite taprave igralce. Ljudem v Hotizi, ki vodite in ste del kluba vse cestitke in se ne predajte. Zgleda, da v Sloveniji kar je dobro, treba takoj unicit.

BAMBINO

denar nika ne pomejne?? pišeš gluposte!! če nebe mele keša, nebe mele teh igralcov ka so jih pripelale!! mesečno dajo za igralce 7700€!!!

In reply to by tzt (ni preverjeno)

Gost 77 (ni preverjeno)

No pa te prej kak so NK Odranci dobri bravo Hotiza

Gost (ni preverjeno)

Vidim da je prišla era stavnic..Igralci se med sabo dogovarjajo in mešetarijo z stavami...Policija že preverja manipulatore korupcije!

Markis (ni preverjeno)

Vsem je jasno da Mura zmaga in tako tudi bo čeprav je Mura ena bolj povprečna ekipa ki jo morda Hotiza mirne duše premaga.

hartner (ni preverjeno)

zdaj se pa lip vidi kak so mele nafte pa Odranci tekmo zgučeno..

Keka (ni preverjeno)

Joj kako ste eni naivni.... Ste bili na tekmi? Tekma dogovorjena.... Pa še kaj.. Deca draga -- treba je sprejeti realnost, če si boljše pripravljen pač zmagiješ, Bravo Hotiza, le tako naprej pa z veliko pozitivo proti Muri! Kar bo, bo dajmo se še presenetiti.... Drugače pa, ste že zelo visoko priplazili. Na zmago!!! -- mi pa držimo pesti

test (ni preverjeno)

Celo Pomurje (razen MS) upa na zmago Hotize. Ka nedo Muraši odili več kak purani okoli.

joshy

Ge san nej iz MS va upan na zmago Mure, tak ka je žal tvoj komentar napačen...

In reply to by test (ni preverjeno)

črni72 (ni preverjeno)

JES SAN oDRANČAR PA PRAVIN KA JE MOGLA BITI HOTIZA DOSTA BOLŠA OD ODRANČAROV ČI JIN JE TELKO NAMETALA.BOMO VIDLI KA DE Z BOLTINCAMI??

xyz100 (ni preverjeno)

Za leto dni pa nede več kluba v Hotizi. Svojih igralcev nemajo za tujce pa nede pejnez. Že videne zgodbe :)

hot38 (ni preverjeno)

Kda pa pejnez sfalij te pa nazaj.. na zadnje mesto.

Starejše novice