Slika je simbolična.
S svojim ciničnim zapisom je sprožil razne odzive, tako tiste, ki mu za deljenje svojega mišljenja ploskajo ter burne, ki se z njim ne strinjajo.

Specialist pulmologije Srđan Lukić, ki je zaposlen v Splošni bolnišnici Izola, se od izbruha epidemije ukvarja predvsem s covidnimi bolniki.

Na družbenih omrežjih Facebook in Twitter je v zapis strnil svoja razmišljanja o necepljenih bolnikih s covidom-19, ki pristanejo v bolnišnici.

Kot je dejal, si vseh ne bo zapomnil, a enega zagotovo ne bo pozabil. Gre za bolnika srednjih let, ki je dejal, da se ni cepil proti covidu-19, ker je želel okužbo preboleti po naravni poti. 

Zapis objavljamo v celoti:

»Zaradi covid pljučnice je nekaj časa ležal na oddelku za covidne bolnike, kjer je, naravno, prejemal dodatni kisik, naravno antikoagulantno terapijo za naravno preprečevanje trombembolije ter nekaj specifičnih in nespecifičnih, večinoma naravnih zdravil. 

Ker je bil zaradi slabega stanja v postelji, so ga oskrbovale medicinske sestre, občasno pa je opravil tudi slikanje pljuč, da bi se prepričali, ali bolezen napreduje, kar je bilo klinično že vidno. Zato je bil, naravno, preusmerjen na intenzivnejšo kisikovo terapijo. 

Zaradi nadaljnjega napredovanja bolezni je bil, naravno, prepeljan v drugo ustanovo. Tam se je, naravno, zdravil na oddelku za intenzivno nego, kjer je zanj naravno skrbelo še več zdravnikov in medicinskih sester. S pomočjo naravne tehnologije, ki je na voljo danes. Preživel je.

Po tem so ga zaradi tokrat res naravne oslabelosti vseh mišic zaradi dveh mesecev ležanja poslali v tretjo ustanovo, na rehabilitacijo, da bi ga postavili na noge. Spet naravno organiziranje zdravstvenega prevoza s spremstvom.

Po rehabilitaciji bo potreboval še vsaj šest mesecev, če ne celo leto, da se približa ravni telesnih sposobnosti, ki jih je imel pred boleznijo. Verjetno mu nikoli ne bo uspelo doseči iste ravni, kot je seveda poskušal. Ampak to je hotel. Ali pa ne?

Če bi spoštovali njegovo prvotno željo, ki jo je opustil takoj, ko je stopil v bolnišnico, in če bi mu pustili, da virus preboli po naravni poti, ga čez nekaj dni ne bi bilo več. Preživel je s pomočjo na desetine ljudi, ki se že dve leti borijo kot levi.

Cepivo je prišlo pred letom dni in žal ni izpolnilo vseh pričakovanj. Je pa tudi več kot dovolj za preprečevanje tako hudih oblik bolezni. In zato je nemogoče opisati občutek, ko se vsak dan maksimalno trudiš, da popraviš tisto, kar bi se dalo rešiti s preprostim cepljenjem.

Svojih pacientov ne izbiramo. Enako obravnavamo tiste, ki so odgovorni zase in ostale. Smo pa tudi ljudje z vsem spektrom čustev, ki so v času pandemije vse bolj izraziti. Ta čustva ne vplivajo na naše delo, vplivajo pa na nas osebno. Tako v službi kot zunaj nje. 

In zato ne moremo tiho spremljati potez raznih anonimnih in javnih osebnosti, ki zaradi svoje sebičnosti, človeške neumnosti, omejenosti in neumnosti delajo vse, da sabotirajo boj proti virusu in nam otežujejo delo. Ne gre samo za razum, ampak tudi za čustva. 

Tako kot se ima vsak pravico sklicevati na svoje svoboščine in pravico ravnati tako, kot se mu zdi primerno, tako imamo tudi mi pravico, da nas boli k**** za vaše blebetanje in bedarije, ki so le krinka za vaš egocentrizem. In ne, vaše filozofiranje nas ne zanima, povejte to svoji mami. 

Ko boste nekega dne zaradi svoje neumnosti pristali v bolnišnici, in to se bo zgodilo, vas bomo obravnavali po vseh protokolih, vendar ne pričakujte niti zrnca empatije, ker je ne boste dobili. Vljudni bomo, a vedite, da za tem preziramo vsak del vašega škodljivega uma. Do snidenja.«
 

Komentarji (80)

Ohjoj (ni preverjeno)

Ta Srđan ne ve slovensko?

Ojojoj (ni preverjeno)

Čistokrvni Slovenec

In reply to by Ohjoj (ni preverjeno)

Fafanfauči (ni preverjeno)

SODBA ŠE NEJ PADNULA, TAK KA NAJ SE TALE ZDRAVNIK PAZI O KAKŠNIH UMIH ON GOVORI. NEJ KA BO PRESENEČEN NA KONCI IN BO TALE UM PRISTAL V ČUZO Z OSTALIMI UMSKO PRIZADETIMI!!!

In reply to by Ojojoj (ni preverjeno)

jaritnemok (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Edini umsko prizadeti clovek si ti! Pa se nepismeni si. Sicer pa od cigana kak si ti, clovek pismenost niti ne pricakuje! Vsi znamo kak so cigani naredili osnovno solo 🤣🤣🤣

In reply to by Fafanfauči (ni preverjeno)

Fafanfauči (ni preverjeno)

Haha ha, ka tij si tou, rituuper🖕

In reply to by jaritnemok (ni preverjeno)

5555552 (ni preverjeno)

Govori Slovensko prosim

In reply to by Fafanfauči (ni preverjeno)

Jajoliuac (ni preverjeno)

Ka dündek nouri, nej si razmo napisanoga? Če nej te odmah fepottejramo v bangladeš 😂🖕

In reply to by 5555552 (ni preverjeno)

Jajoliuac (ni preverjeno)

Doktori šteri sploj nej so, šteri nemajo niti diplome in šteri so prišli iz vukojebine srbske, takoj odjebite nazad u vašu vukojebinu jer vi ovde nas sigurno nečete zajebavat mamu vam četničku🖕

In reply to by Jajoliuac (ni preverjeno)

gostja 426 (ni preverjeno)

Gda de ti zagustilo, de ti čisto fseeno, če te zdravi Srb ali Slovenec.
Po zaslugi pametnih Slovencov na Ministrstvi za zdravje, keri so pred 10 pa 20 lejti delali plane, kelko doktorov nücamo, jih mamo zdaj premalo, zatou je še dobro, ka jih uvozimo. Ali butci kak ti toga ne vejte.

In reply to by Ohjoj (ni preverjeno)

Klop9i (ni preverjeno)

Najprej naj se nauci slovensko, potem mu naj preverijo diplomo, nato pa se razlog zakaj je bezal iz Srbije? Do takrat pa tiho.

ggggggh (ni preverjeno)

Hahahha , a zdaj pa nej dobro ka je iz Srbije?! Vace pa antivexeri celi cas vlacijo naprej Srbske in Bosanske doktore kak legitimne vire zakoj kao
cepljenje nej dobro. Jebena van je ta kvazi lojalnost antivexerov. Scite skos ta kama veter fuda

In reply to by Klop9i (ni preverjeno)

_______ (ni preverjeno)

Si mogoce tij iz srbije? Ka ga tak zagovarjas, ce si ti sporocan ka spijzde nazaj skup s ten doktoron. San ceplene ali to ka si pa tej maj…. privoscijo je pa vijsek.

In reply to by ggggggh (ni preverjeno)

Kark Marx (ni preverjeno)

E moj crni Srđane. A boste brez emaptije obravnavali vsakega, ki je po vaše "sam kriv" za svojo bolezen? Če gledamo na neoliberalni način, dragi moj crni Srđane, je skoraj vsak bolnik na nek način sam kriv za svojo boleze. Kadilec je po vaše kriv za pljiučnega raka in kardiovaskularne bolezni zato ga boste obravnavali brwz empatije, debeluh je po vaše sam kriv za slabe žile in srce uato ga boste obra navali brez empatije, pijanec je po vaše sam kriv za slaba jetra zato ga boste obravnavali brez empatije, motorist je po vaše samnkriv za padec in polomljene kosti zato ga boste obravnavali brez empatije, deloholik je po vaše sam kriv za slab živčni sistem zato pri vas ne bo naletel na empatijo. Bolnice so v bistvu polne ljudi, ki so "sami krivi" za svojo bolezen. Le kdo bo deležen vaše empatije?! Crni moj Srđane, tvoj način razmišljanja vodi v razpad družbe in razpad človečnosti. To je fašizem v svoji prvinski obliki.

Ohjoj (ni preverjeno)

👏👏👏

In reply to by Kark Marx (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

Karl Marx - tou si skopejro od nekje, geli???? Ka se v celoti strinjam z zapisanim !! Navadno pa pišeš takšne bedarije, ka mi je vse slabo. Ali pa si se mogoče zbudil?

In reply to by Kark Marx (ni preverjeno)

Virusoid (ni preverjeno)

Ja, in doktorje do zdravili samo one, samoplačniške! Pa seveda, izvajali lepotne operacije. Kar se tudi mastno plača, s kešom na ruke, po možnosti.

In reply to by Kark Marx (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

Karl Marx - še nekaj. San na FB-ji malo preletel toga govnara. Je ekstremni levi fašist, podpornik teroristične skupine Antifa, podpornik nacionalizacije,.... Govno od govna.

Tale idiot dela zdravnikom samo škodo, na žalost. Nočem verjeti, da je to kakorkoli sprejemljivo!!!

Me pa izredno zanima, če bi imel tale gnoj empatijo npr. do dr. Crack-a. Crack je zavaljeni pujs, ne skrbi za svoje zdravje, je zelo neodgovoren, ima izredno povišano šanso za različne bolezni srca in ožilja,.... Skratka, po logiki tega gnoja si je seveda KRIV SAM in ne zasluži empatije!!

In reply to by Kark Marx (ni preverjeno)

Antifa (ni preverjeno)

Teroristične skupine Antifa? Kera je to teroristična skupina ka se tak imenuje? Ti sploj znaš ka pomejni Antifa? Bokibogme ste eni ljudje totalno prizadeti debili. Ges san Antifa - ANTIFAŠIST - te zdaj to pomejni ka san terorist? In če ti nejsi antifa ka si te tij? Fašist? In kak ti te to fkuper ide - podpornik Antifa in podpornik nacionalizacije? Enin se van že resno v glavaj čistak mejša.
Pa že gda mi nešče omejni ekstremni lejvi fašist znan, ka tomi človeki ne štima vse v glavi.

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

Govnar, Antifa ima samo všečno ime, njihove metode delovanja pa so fašistične in teroristične...
"Fašisti prihodnosti se bodo imenovali antifašisti" - to izjavo pripisujejo Churchillu (??) in je še kako resnična !!
Pedofil, ki sam sebi reče "ljubitelj otrok" je še vedno samo izrojeni pedofil!!!
Pripadnik Antife je še vedno samo fašist, terorist, anarhist-navkljub imenu. Dejanja štejejo...

In reply to by Antifa (ni preverjeno)

Nebuloze kvasiš (ni preverjeno)

V svojih poldodelanih in skropucanih teorijah bluziš. Kaj si zdaj tukaj notri potegnil pedofile? Si bil v mladosti zlorabljen? In tvoj zadnji stavek... dejanja štejejo. Oni zgoraj ti je lepo pojasnil, da je "antifa - antifašist". In ti odgovoriš - dejanja štejejo! Ali si glup ko k.rac ali pa preveč rdečke, dečko! Ali pa oboje. In probaj enkrat, da ne odgovoriš, ker je tvoje nebuloze težko prežvečiti!

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

Tebi pa očitno nej nika jasno, hihi...

In reply to by Nebuloze kvasiš (ni preverjeno)

popoli (ni preverjeno)

Tebi očitno tudi ne!

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

100-100 (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Za tebe Vrana so fsi šteri so za cepljenje govnari, tüj komunisti so bili za cepljenje, se pravi ka so za tebe Janšisti, Titoisti, Merkloisti ptd fsi fašisti. Straj pred cepivon rodi betežne glave, betežne glave pa betežne roke, noge srce, ka posledično pomeni , ka maš v prihodnosti tekmo. Pa nikaj se ne sekaraj fsakomi ednok pride čas. Pa še tou fsak je po svoje fašist,tüj domoljub.

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

popoli (ni preverjeno)

"Ljubi moji Slovenci! Hudi časi vas čakajo. Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli.

Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.
Komunisti bodo storili vse, da se zadržijo na oblasti. Bojte se jih!

Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike. Pazite se njih, ljubi moji Slovenci. Vse vam bodo pobrali. Kajti, kar se Janezek nauči, to Janez zna."

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

CLANEK ZA HUJSKANJE NARODA IN PRIDOBIVANJE KLIKOV...
GRDI GRDI KIRI

llllkkk (ni preverjeno)

Ampak njemi vseeno punis zepe! Sto na konce te zmaga?

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

čččč (ni preverjeno)

In da človek gre k temu zdravniku ,ki sploh ne zna Slovensko ?Marš to je zadnje da bi me IČ zdravil .Kak so močni ,ko pridejo v Slovenijo .

Fafanfauči (ni preverjeno)

BAJE DRUZINA JANKOVIC IN JELINCIC UVAŽATA TE SRBE ZA NJIHOVO DOBRO, MRŠ LOPOVI !!!

In reply to by čččč (ni preverjeno)

drogomergo (ni preverjeno)

Družina Janša pa uvaža samo kredite od srbske mafije. Snežič pa dela v kontra smeri, lifra denar družine Janša v Bosno ge jin srbska mafija pere gotovino ali pa skrivajo denar v slamnatih podjetjih ka jin nej trbej v Sloveniji davkov plačevati. V kon se torej razlikujeta družini Jankovič in Janša?

In reply to by Fafanfauči (ni preverjeno)

Jajoliuac (ni preverjeno)

Janša dela za nas ljudi, jankovići pa za svoje žepe!!!

In reply to by drogomergo (ni preverjeno)

5555552 (ni preverjeno)

Hahah bozcek si mali zgleda da so te zlorabljali v slovenski cerkvi in imaš posledice sj veš da imajo radi male fantke kot si ti tega ni pri unih na Ić ampak pustimo zdej to hahahhahaha Boga država kjer živijo takšni kot si ti mali fantek

In reply to by čččč (ni preverjeno)

4234242343212 (ni preverjeno)

PODKUPLJENI mediji vam lažejo 24ur 10x na dan! NATEG in PREVARA po celem svetu! https://www.facebook.com/100055981178962/videos/939050340295424/
NOBENE NEVARNOSTI NI RAZEN ZDRAVJU ŠKODLJIVIH MASK IN STRUPENIH CEPIV!

Ohjoj (ni preverjeno)

Empatijo bolj premore medicinsko osebje ker so več v stiku z pacienti. Ne gane me ta zapis, za vsakega morilca in povzročitelja nesreče je bila nudena zdr.oskrba, okrevali so dobro tudi brez opevane empatije. Provokacija, provokacija... Balkanska mentaliteta, kot ste pisali za Novaxa 😂

Vse jasno (ni preverjeno)

Mrs seronja srbska

Y (ni preverjeno)

Kam pa gre ta svet ! Vsak ,ki ima 5 minut časa bo ustrahoval ljudstvo ?

čarni vrag (ni preverjeno)

Ta zdravnik je očitno nej položo Hipokratovo prisego. Posredno grozi bodočim pacientom in ne ve slovenskega jezika.

Durok (ni preverjeno)

Trstenjakovci veselo komentirajo.

34424342124421 (ni preverjeno)

V Avstriji umrl 6letni otrok takoj po cepljenju!

kostur (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

TELE:

In reply to by 34424342124421 (ni preverjeno)

weeep (ni preverjeno)

Ja ampak cudezno o ton nega nic na interneti!
Pa mate antivexeri skrivne vire a?! Glavno ka nesce nekoga pozna ka tisti pozna nekoga ka ma
vir iz tretje roke!
Mater ste eni BETEZNI pa ZBLOJENI v glavi ka idete tak dalec ka si zmislavlete neksne smrti dece!
Pazi ka tebi dejte ne mrge! Karma je jebena stvar
Taksni kak si ti bi mogli v zatvor
Gnoji od lidi ste eni! Gnoji

In reply to by 34424342124421 (ni preverjeno)

Ohjoj (ni preverjeno)

Internet ni samo 24ur, sobotainfo itd. Zgleda da ne znaš brskati. Dosti vas ne ve uporabljati interneta, zato ste tudi tako zelo omejeni.

In reply to by weeep (ni preverjeno)

BogiClovek (ni preverjeno)

Ti si betezno tele! Neje ti zadosti ka saki den pod vsaki clanek o coroni pises ka je nateg in prevara? Zdaj si tak dalec priso ka si se neksne betezne stvari coj zmislavles? Ocitno ti je psihicna bolezen redno napredovala! Bogi si resan! Bogi Bi resan rad vido obraz zenske kera te je spravila na te svet! To more biti redno betezna zenska, ka je taksen stvor kak si ti gor stepla!

In reply to by 34424342124421 (ni preverjeno)

Slovenc (ni preverjeno)

Marš nazaj od kec si se skoto, balkanec zaostali.
To je Slovenija nej pa lujknja dreka iz kere si prišo.

gaDgaD (ni preverjeno)

Vutro te pa celi glavni kda najdete Srba doktora na Youtubi keri de guco kak so maske skodljive nej?! Te pa de heroj, pa car pa neven ka! #dvolicnezi

In reply to by Slovenc (ni preverjeno)

5555552 (ni preverjeno)

Sram te je lahko tele eno trdiš da si Slovenec a ne znaš slovensko smrad en

In reply to by Slovenc (ni preverjeno)

100-100 (ni preverjeno)

Slovenci pa Srbi smo sigdar bili pajdaši. Či bi nej bilo Srbof tüj Prekmurje ne bi bilou falat Slovenije. Seveda so van napoti takši šteri nan povejo istino; neščemo jo čuti, čiglij znamo ka majo praf. Ka še spomnin, za čas druge svetske vojne so srbske familije na svoje domove sprijale na jezere stiranij slovencof. Tou se pozabi, sigdar samo slabo. Srbi so naši pajdaši. Pajdaši se pa še plout ne pošči.

_______ (ni preverjeno)

100-100…..ka te bedarije gucijs, ce srbov nebi bilo te prekmuraj nebi bilo? WTF, redno si v kmico brsno

In reply to by 100-100 (ni preverjeno)

100-100 (ni preverjeno)

Malo se izobrazi pa te frfraj. Prekmurje bi bilo v fsakon primeri samo malo načik bi se zvali, pa načik gučali.

In reply to by _______ (ni preverjeno)

_______ (ni preverjeno)

Tipicen odgovor za inernet strokovnjaka si dau, malo se izobraze….majster ne bluze nekaj na pamet, ce si pa dolozene stvarij razlagas po svoje pa prosin obdrzi za sebe, ker gucijz bedarije.

In reply to by 100-100 (ni preverjeno)

100-100 (ni preverjeno)

Za tebe so tou bedarije, pogleni si Mihajlo Pupin -članek iz leta 2019 v Vestniki pa te frfraj na pamet.

In reply to by _______ (ni preverjeno)

takjeto (ni preverjeno)

Normalno. Tudi bolniki s cirozo jeter pa rakon pljuc kak posledico kajenja nikoli ne dobijo “cloveske” obravnave. So pac nujno zlo in tak se jih tudi obravnava. Kak bi pravli “nujni mus”

Dr. (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bravo Srđane,
Vse smo in so razmile, le sprenevedajo se, seveda, priznati svojo zmoto ni v čl9veški naravi, pa šteri koli do praf mele.
Žal, danes stroka ne sme povedati kaj misli, če to ni po volji katerih se tiče, pomeni vsi ne cepljeni, pa kadilci, debeli pa pač kerim zdravje ni na prvon mesti, tau ni vaša skrb, tau mora zdravstvo urediti....
In te boj empatičen, "Bauk vare".

xxxxx (ni preverjeno)

Iz psihiatrične prakse je znano da psihopati nimajo empatije.

Srsa (ni preverjeno)

Zaradi PRIMANJKLJAJA KALIJA SEM V KLIN. CEN. V LJUBLJANI IMEL VSAKO JUTRO 15 ZDRAVNIKOV IN SESTER DA NISEM VERJEL TO JE NEKJE 8 LET NAZAJ IN NOBEN MI NI SPONASAL ZAKAJ SEM BOLAN ITD. . ČLOVEKA BOLI ZARADI TAKIH IZJAV, RES SO ZA NASODIŠČE.

porkamotorka (ni preverjeno)

ali želim, da me zdravi tak sejalec nerazumevanja in sovraštva? ... NARAVNO da ne, ni vreden zaupanja, ki ga potrebuje bolnik do zdravnika ... ali ta zdravnik zasluži svojo plačo? ... NARAVNO da ne, kajti zdravljenje ni ustrahovanje ljudi preko javnih občil ... pa ga davkoplačevalci preveč plačujemo? ... NARAVNO da, veliko parazitov se nam je prisesalo, zadnje čase je to postalo intenzivno tudi med zdravniki ... ali si sploh želim obravnave v ustanovi, v kateri ima odločilno besedo tak zdravnik? ... NARAVNO da ne, niti izdihniti na kompresorju, ki bi mi ga on odredil ... se bojim smrti? ... NARAVNO da ne, za razliko od velikega števila ljudi, ki so jih zmedli taki in podobni "strokovnjaki", kot je dotični ... je neobičajno, da vsakdo umre? ... NARAVNO da ne, samo do takrat pa je treba na polno živeti in ne ustvarjati neravnotežja v svetu in med ljudmi ... bolje z nogami naprej kot življenje pod pogoji, ki jih diktirajo naročniki tega izliva ljubezni do sočloveka

_______ (ni preverjeno)

Pri ton srđani se niti nebi dau zdravite. Kojo je to k…. Ka de v slo red delo, naj ide ta delat od ge se je privlejkeu….in to ti je te zaj nasa stroka.

Pika na i (ni preverjeno)

To je zame navaden izmeček. Škoda besed za komentiranje takega kretena.

Pika na i (ni preverjeno)

Pred 2 svetovno vojno so v Nmečiji pomagali umirati duševno bolnim. Ali se bo zgodovina ponovila na neceplenih ? Čas je da se zbudimo.

Kajvasbriga (ni preverjeno)

Parkrat v času tega cirkusa na izolski urgenci. Pred urgenco kolona ljudi, ki čakajo na dovoljenje za vstop, noter pa par ljudi, ki čakajo od pamtiveka, brez dovolhenega spremstva, ki zunaj pozimi zmrzuje pred vhodom pod parimi zanič grelci. Urgenca oz. postelje so bile PRAZNE, vsakič! Ne mi prodajat budalaštine! Empatije v bolnicah ni nikjer. Pa tudi vedno manj znanja. Marsikdo še krvi ne zna več odvzet. Sicer pa o "bolnikih s klovidom" : ljudje hočejo slišati dobre novice o svojih slabih navadah. Če bi bolj gledali vsebino svojega krožnika in brali poučne knjige, namesto rumenih trobil kot je npr. tole, tega s****a ne bi imeli.

LULIKA (ni preverjeno)

čelavi duplo prženi

AHAM (ni preverjeno)

Empatija???

Naj rajši začajo bar telefon zdigavati ka si lejko recept naročiš gda ti zdravila sfalij...

...vej se pa prejk telefona nede nihče okužo.

5555552 (ni preverjeno)

Mislim da te nihče ne razume ker pomoje ne znaš slovensko

In reply to by AHAM (ni preverjeno)

Blablablablabl… (ni preverjeno)

Ko en zdravnik ki je končal šolanje, za tega nisem siguren ka je, mora podpisati etnicki kodeks in ob tej objavi se ga mora takoj odpusti!!!!!!!!!!!!

Simmon (ni preverjeno)

Ta zdravnik lahko takoj zapusti svoje delovno mesto, če mu ne paše saj ga plačujejo tudi necepljeni.

Blablablablabl… (ni preverjeno)

Zdravniki morajo podpisati kodeks za vse enako, po najboljših močeh, on pa tou krši!!! Tou je javno povedo ka je povedo tukaj mora takoj ukrepati zdravniška zbornica in vlada, takih ne potrebujemo, da v Sloveniji dobivajo covid dodatke!!!!!

Mmmm (ni preverjeno)

Jugo bumbar

nagicigan (ni preverjeno)

NAJPREJ NAJ SE NAUČI SLOVENSKO GOVORITI IN PISAT,I IN POTEM NAJ RED DELA TAM V IZOLI.

Naravno (ni preverjeno)

Srđan Lukić, ti si NARAVNO eno navadno tele.

Moj soused (ni preverjeno)

je pravo: Srbe na Vrbe!

Gost007 (ni preverjeno)

To je njegovo osebno mnenje a ne mnenje srbov kot naroda.Sramota kaj pišete za srbe

En Thonny (ni preverjeno)

Doma ste bili Srbi sami ćobani, tu pa ste postali vsi velebogovi, zdravniki, oficirji, prej največji udbomafijci, zdaj
pa ste revolucionarji na sl. tleh, ki pozivate k nestrpnosti, nasilju, razkolu naroda. Pa največji kriminalci á la Zoran.
Naj mi kdo reče, če nimam prav. Še pozdravili ne bi radi Slovenca, če ga srečate na cesti. Tako ste "visoki".

5555552 (ni preverjeno)

Raje se skrij lulcek tuki si pameten ker se skrivaš dejstvo je in zgodovina ne laže da ste lulcki brez hrbtenice ki bi prodali svojo lastno mater

In reply to by En Thonny (ni preverjeno)

5555552 (ni preverjeno)

Se malo pa bo tole mala Albanija ti pa pljuvaš čez Srbe si nepomemben si manjši od mravljice in verjetno sploh nisi Slovenec zato raje bodi tiho mešancek

In reply to by En Thonny (ni preverjeno)

Represija... (ni preverjeno)

Srđan, vrni se tja od kamor si prišel! Zapis je sramota za pravo zdravniško stroko!

kar nekdo (ni preverjeno)

Sobota info, zaradi omogočanja etničnega širjenja sovraštva, ste bili prijavljeni na spletno oko in policijo.

gostja 426 (ni preverjeno)

Ja, v komentarjih. Ali te moraš sakši den vlagati prijave, pa itak nič ne pomaga, na Sobotainfo tou znajo, zatou pa ne moderejrajo komentarov, ker znajo, ka jin nej trbej. Živimo v bananarepublike, ge se sakši špekulant po svoje okoristi, te pa jamrajo o pravni državi ... Kere nede nikdar.

In reply to by kar nekdo (ni preverjeno)

5555552 (ni preverjeno)

Zanimivo kolikokrat je beseda naravno v clanku

5555552 (ni preverjeno)

Joj kok mi greste kao pravi Slovenci na živce pa VII ste manjšina v svoji državi lulcki raje bodite tiho da ne bo stampedo luzerji

5555552 (ni preverjeno)

In ja po naravni poti ste izgubili državo in ja dr Srđan ne govori slovensko očitno in vse več bo tega je neizogibno ker so Slovenci vedno bili šibki in so vedno potrebovali zunanjo pomoč vedno slabici

Migranti (ni preverjeno)

Migranti bojo še zmešali in premešali karte, levičari pametni. Te pa te se lejko prešteli, kelko šče je pravih
Slovencof, asimelerianih že z Jugovići.

Starejše novice