Predstavljajte si srečo, ko ob praskanju srečke ugotovite, da se je tokrat sreča nasmehnila prav vam! Kaj bo čez mesec, leto, pet ali deset? Sladke skrbi, s katerimi se ne ukvarjajo tisti z zagotovljenimi rentnimi izplačili.
O rentah je ponavadi govora takrat, ko se ukvarjamo z načrtovanjem finančne varnosti v tretjem življenjskem obdobju. Ko se upokojimo, se privarčevana sredstva prelijejo v mesečna izplačila, ki obogatijo naše prejemke.

Do rente pa lahko pridete tudi s kančkom sreče, ki jo lovite vsakič, ko praskate srečki Loterije Slovenije Huda Renta in Mega Huda Renta. Le-ti poleg simpatičnih glavnih dobitkov prinašata tudi mesečna izplačila za obdobje 10 let. 

Rente prinašajo zanesljiv mesečni dohodek, razdelitev določene vsote denarja na enaka mesečna izplačila 

Za razliko od enkratnega izplačila pomenijo redni dodatek drugim dohodkom in omogočajo večjo finančno varnost na dolgi rok.

Zagotovo se spomnite časov, ko je bil rentni način izplačila pogost predvsem pri zapuščinah, iz strahu zapustnika, da bi bilo vso njegovo premoženje porabljeno čez noč. Danes so rente nekaj običajnega pri starejših, ki si želijo v jeseni svojega življenja zagotoviti dodatna sredstva.

Rente pa se že nekaj časa lahko razveselijo tudi igralci loterijskih iger.

 

»Produkte Loterije Slovenije razvijamo z mislijo na naše igralce. Ob loterijskih igrah pogosto pomislimo na vrtoglave zneske in adrenalin, ki spremlja napeto pričakovanje, vendar pa smo si ljudje različni.

Nekateri igralci ne hrepenijo po vrtoglavih enkratnih zneskih, temveč jim je pomembnejša finančna varnost na dolgi rok. Igre, ki zagotavljajo dobitek v obliki rente, so pri nas zelo priljubljene.

Ravno zato smo letos v igri Loto že dvakrat izžrebali Loto rente, osem igralcev bo tako naslednjih pet let prejemalo rento v vrednosti 500 evrov mesečno,« je povedala mag. Mateja Slamnik Kos iz Loterije Slovenije. 

Eno praskanje lahko prinese 10 let sreče 

V bogati ponudbi iger Loterije Slovenije najdete tudi srečki Huda Renta in Mega Huda Renta, s katerima si lahko poleg enkratnega zneska pripraskate tudi mesečno rento za naslednjih 10 let.

Srečka Huda Renta prinaša 10.000 evrov takoj in 1.000 evrov mesečne rente, srečka Mega Huda Renta pa kar 60.000 evrov takoj in 2.000 evrov mesečne rente.

Obe srečki pod premazom skrivata več dobitkov, ki se seštevajo, pa tudi več manjših rent. 

Preizkusite svojo srečo z rentami na www.loterija.si in na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije

Starejše novice