V javnosti je zaokrožila fotografija dokumenta, ki razkriva načrte za odpiranje gostiln, hotelov, bazenov, igralnic in prižig zelene luči za koncerte.

Po družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija, ki med drugim razkriva načrte države za začetek organiziranja večjih dogodkov, festivalov in prireditev.

Videti je, da gre za dokument Slovenske turistične organizacije, a avtentičnost (še) ni dokazana. Pristnost podatkov pa so potrdili nekateri organizatorji koncertov, ki so naveden datum označili za katastrofo.

Kot kaže, bodo manjši nastanitveni obrati, ki sprejmejo do 30 oseb, restavracije in gostinski lokali, kampi, prevozi, naravni parki in žičnice začeli obratovati 12. maja. Turistične agencije, hoteli z več kot 30 sobami in hoteli za potrebe zdraviliškega zdravljenja, wellness centri in bazeni naj bi svoja vrata odprli 1. junija. Poslovna srečanja in igralnice pa naj bi svoja vrata odprla 1. julija.

Večjih dogodkov, festivalov in prireditev pa se do naslednjega leta očitno ne bomo mogli udeležiti.

Izsek iz dokumenta, ki ga gostinci, turistični delavci in druga zaiteresirana javnost množično delijo na družbenih omrežjih.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
T23 (nepreverjen)

Cüdno tau, v cerkev pa več kak 30 lude
pa neje prepovedano??? zokoj pa nej?
zato ka starejse lidgej so davale tan v korblen 10 pa 20€ ka de njen pop pamet soliu ka so lejko vesele ka zivejo glede na situacijo. Po druge strane pa de tudi Janševa druščina z tej pejnez od starejseh ka do v cerkve pobrale ove leteče pomočnike z kosaro mele piknik doma.. (neman nikaj prote starejsen lidan ker mo ge tude enauk stare al samo praven).

zvodnik milan (nepreverjen)

gostinstvo in muzika je zlo za človeštvo
in kako fajn bi bilo če tega sploh ne bi bilo
Moja baba pije ko hudič in grdo ravna z mano
za vse pa je kriv ta prokleti alkohol
Prokleta štefa pijana me mlati ko bika
jaz si pa ne morem nič.
Če gostinstvo in koncerti propadnejo bi bil raj na zemlji

In reply to by T23 (nepreverjen)

zvodnik milan (nepreverjen)

menda pa ja ne misliš da je pesem
Druže Tito mi ti se kunemo
tudi zlo za človeštvo

In reply to by zvodnik milan (nepreverjen)

baba od zvodnika (nepreverjen)

pa komaj da malega kdaj narežem ko bika
za sex tak ni več ,
zobje mu med jedjo šklepetajo , ponoči pa smrči ko konj
in prdi ko prase,
Pa ga narežem ko bika pa neha smrčati, prdnit pa gre na wc

In reply to by zvodnik milan (nepreverjen)

pol. (nepreverjen)

edino upanje je da čimprej odstavimo to vlado in potem znova sproščeno uživamo v prireditvah , glasbi.

Drugi pol (nepreverjen)

Baje letos ne bo Oktoberfesta. To se mora nehati, dol z vlado!
Pa Tour de France bo baje odpovedani. Dol z vlado Janeza Janše!
Pa Glastonbury festival v VB je tudi odpovedani. Kako dolgo še, Janša?!

3pol. (nepreverjen)

pod Janšo bo izredno stanje trajalo do 2022 , ko bodo redne volitve, če vlada prej ne pade, saj se boji množičnih zbiranj pred parlamentom. ker bi moral odpraviti prepoved zbiranj za koncerte, veselice. ostali svet pa bo plesal in se veselil že kmalu. mi pa tudi, ko JJ odide in bomo napravili največjo gasilsko veselico pa združili vse prekmurske noči skupaj. to bo ludnica

In reply to by Drugi pol (nepreverjen)

BANDA LEVIČARSKA (nepreverjen)

Ne morem verjeti, da v Prekmurju imamo tudi take levičarske norce, ki seveda ne znajo razmišljati s svojo glavo, kar je tipično za levičarje in komuniste (imajo oprani mozak) Nisem pristaš nobene politike, ker politika je kot kurva, vendar se mi zdi bolano, da obstojajo norci, ki naj bi jim bil Janša vse kriv vsi ostali politiki pa so pridni kak ovčke, čeravno so 100X več pokradli kot Janša. Kdo sedaj najbolj hujska narod, če ne levičari in komunisti, bojim se, da bo to enkrat preraslo, oziroma že je vse meje zdravega razuma in bodo desničarji udarili nazaj. ALI SI RES TAKO ŽELITE DRŽAVLJANSKE VOJNE ALI KAJ, samo ne da bi takrat spizdili pa se poskrili kak sem to videl na lastne oči 1991 leta.

In reply to by 3pol. (nepreverjen)

ehmeti mehmeti (nepreverjen)

seveda so 91 leta spizdili v svoje matične republike, samo da tukaj ne bi streljali po svoji JLA
potem so pa Slovenijo tožili zaradi izbrisa, in potegnili ogromne odškodnine, zaradi katerih slovenski otroci še danes nimajo kosila v šoli

In reply to by BANDA LEVIČARSKA (nepreverjen)

OŠ4? (nepreverjen)

Nejsi pristaš nobene politične opcije ampka na pune zagovarjaš Janšo in groziš z državljansko vojno. In te maš obraz druge obmetavati ka ne vejo razmišljati s svojo glavo. Avionsko karto za Argentino že maš?

In reply to by BANDA LEVIČARSKA (nepreverjen)

Tretji pol (nepreverjen)

Samo kak zanimivost naj omenin ka se na Mađarskon koncertni in prireditveni odri odpirajo 15.avgusta. Na Mađarskon je tudi ne obevzno nošenje mask, niti je nej nikoli bilo prepovedano gibanje in zbiranje ljudi, večina gostiln in trgovin je bila celi čas odprtih. In Tour de France je nej odpovedan, ampak prestavljen na september. Po celi evropi se že odpirajo koncertni odri od septembra naprej, bendi že objavljajo datume jesenskih turnej, v Nemčiji je naprimer že zdaj dovoljeno organizirati prireditve v zaprtih prostorih za 100 ljudi. Tak ka ja .... DOL Z VLADO JANEZA JANŠE!

In reply to by Drugi pol (nepreverjen)

gusteln (nepreverjen)

Karantena bi morala veljati do izumrtja cloveskega rodu, to kaj zdaj dela celi svet je totalno zblojeno, pa istina, v svedskoj pa belorusiji se sto zivi? Tan so imeli minimalne ukrepe. Namesto teh korona testov bi naj napravili test za Zdravo kmecko pamet, pa Keri bi spadno mars v karanteno.

Jansa debeluh (nepreverjen)

Jansa poberi se z te nase drzave,ide v makedonijo banano opican lupat

mesec suh (nepreverjen)

strpnost in kultura obnasanja ni glih vasa vrlina, razen ce so nasi na vladi. potem pa so vsi ostali nestrpni in vse je sovrazni govor. Sovrazni govor vidimo sedaj konkretno v praksi, gre za spodbujanje nestrpnosti in sovrastva. skrajni fasisticni levicarji.

In reply to by Jansa debeluh (nepreverjen)

miscec (nepreverjen)

NASA vlada dela pac samo tisto kak vse sosednje drzave, samo zamislimo si ce nebi, vej pa slovenijo bi izolirali. Problem je ocitno svetoven, kolko sem izluscil s teh novic se ta virus imenuje covid 19 ker je pac 19 po vrsti, pred tem ni nobenemu padlo na pamet da bi uniceval turizem, gospodarstvo...etc,. Zdaj ko so ugotovili( koncno) da je to milni mehurcek,pa se nemislijo nehati z ustvarjanjem panike. Ce so pac ogrozeni starejsi moramo graditi vecje domove za ostarele, kjer bo imel vsak svojo sobo, zunanji park, pa prilagoditi predpise postopkov v primeru kakrsne koli virusne epidemije. Tudi od gripe se umira.

Lili32 (nepreverjen)

Nej, jao.....
Co-corona
Vi-virus
D-disease
19- ker so se prve okuzbe zacele 2019

In reply to by miscec (nepreverjen)

123 (nepreverjen)

Vsi, ki smo preboleli okužbo covid-19, bi vam sporočili, da ga prvo prebolite, pa potem podajate komentarje o primernosti ukrepov.

gripaš (nepreverjen)

Vsi keri smo že gda koli preboleli gripo ti sporočamo ka ne nakladaj brezveze.

In reply to by 123 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ka si te nej priklopili na neprimerni ventilator. Zaradi blokade zdravstva že najmanj dva mesca stojijo druge obdelave. Tako na mesec odkrijejo približno 500 rakavih bolezni. V dveh mescaj je to tisoč. Pri hitro napredujočih rakavih obolenjih je lahko ta zamuda usodna.

In reply to by 123 (nepreverjen)

miscec (nepreverjen)

Vsi spostovanje, vesel sem zate dasi prezivel. Ob tem bi opomnil da sem se pred leti dal cepiti proti gripi, po tem pa je drug tip gripe razsajal. V bolnisnici sem prezivel skoraj 3 tedne, komaj so me resili. Pa nisem bil edini. Niti na pamet pa mi ni padlo da bi kdaj koli pricakoval da se napravijo taki ukrepi kot so bili in so se.

In reply to by 123 (nepreverjen)

123 (nepreverjen)

Prvo preboli, pa potem se zgovarjaj na gripo.

čarni vrag (nepreverjen)

Ti si sigurno prebolo, lažnivec!

121 (nepreverjen)

Ko boš prebolel, se ti bo nekaj zaprlo.

helenin (nepreverjen)

"Janša dol", Janša poberi se"....ipd. neumnosti!
To lejko pijše samo butl, keri ma oprano glavo, verjetno od prejšnjih časov, v Sloveniji je parlamentarba demokracija, narod je izvolo Janšo in če njemi je uspelo sestaviti vlado, ka zdaj? Vi tej pametni, premagajte ga na volitvaj, pa te neka lapajte, pa državi in nan državljanon enjajte groziti z neredi...demonstracijami, gay kolesarjenjon ipd!
Pun k**ac vas man!
Eni smo se za to državo borili in če bo treba še ednouk!

he he hi hi ho ho (nepreverjen)

Bravo, boš ziher zapisani z zlatimi črkami kak varuh soboške občine in širše. Lejko od janše še kakši sendvič dobiš, či njemi kaj polezneš :)

In reply to by helenin (nepreverjen)

busolenko (nepreverjen)

Boril si se ti ja. V keroj gostilni? Eno je ka zmaga na volitvaj poštenjak in politik keri dela za državo, nej pa ka ovce izvolijo švercera, lopova, lažnivca, ponarejevalca, manipulatora in obsojenoga kriminalca. To samo kaže na imbecilnost in zarukanost lidij keri takšnoga "politika" izvolijo. Pun kuurac mamo mi vas debilov prizadetih. Če bi ti kaj bilo za to našo državo, nebi omogočo lopovon ka kradnejo vsen nan, tudi tebi. Ali gda si janšov imbecil pač toga ne štekaš.

In reply to by helenin (nepreverjen)

helenin (nepreverjen)

hja za tebe so to lopovi, za mene pa glih obratno.....tvoji lopovi kradnejo že 70 let, dosta vas mamo!

In reply to by busolenko (nepreverjen)

a1b2 (nepreverjen)

Volitve 3.junij 2018:
SDS - 24,92 %
LMŠ - 12,60 %
SD - 9,93 %
SMC - 9,75 %
LEVICA - 9,33 %
NSi - 7,16 %
STRANKA AB - 5,11 %
DeSUS - 4,93 %
SNS - 4,17 %
veljajo 4 leta ali predčasne volitve.

pancho vila (nepreverjen)

Katastrofa igralnice do odprte, prireditve pa v glavni sezoni covida 19, leta 2021-super.

Jjanez (nepreverjen)

Dooool z VLADOO!

epa (nepreverjen)

maš prav: doj z valdo M Šarca, M Cerarja, A Bratušek in podobnih klovnov

In reply to by Jjanez (nepreverjen)

Jjanez (nepreverjen)

Kda pa odprejo mojo cerkev - FAZANERIJO?!?!??!????????!?!?!

Falko (nepreverjen)

sem bil sinoči s prijateljem pod psevdonimom Ne laži
gnes me pa nekako hemeroidi matrajo
Kaj mislite da je to od piva

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice