Vir: Facebook profil Slovenija ima talent
Za nami je prva polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, ki je postregla s številnimi presenečenji. Vstopnico za veliki finale so domov odnesle gibljiva Tajda Korče in Mariborčanki, ki sestavljata duo De Liri.

Prva polfinalna oddaja priljubljenega šova je postregla z več presenečenji. Žirija je bila tokrat okrnjena, saj je Marjetka zbolela za covidom. Prav tako je v postelji obležal Peter Poles.

Sašu Staretu se je na odru zato pridružil nadomestni voditelj Aleš Novak

V prvem polfinalnem večeru Slovenija ima talent so nastopili Cantare, Til Čeh, De Liri, Emilija Domić, Kostja Komel Nardin in Tajda Korče.

Prva je na polfinalni oder stopila Emilija Domić, ki se je predstavila s pesmijo Cuz I Love You pevke Lizzo. »Ti imaš lepoto in moč in si zame prava diva,« je njen nastop komentiral Branko. Kostja Komel Nardin je navdušil s plesno točko.

Pevec Til Čeh je za polfinalno oddajo pripravil miks slovenskih glasbenih uspešnic. Vokalna skupina Cantare se je tokrat predstavila z malo bolj resno skladbo in navdušila.

Vir: Facebook profil Slovenija ima talent

V finale gibljiva Tajda in nadarjeni Mariborčanki

Gledalci pred malimi zasloni so s telefonskimi klici glasovali za svoje favorite in v finale poslali Tajdo Korče. Žiranti Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Lado Bizovičar so mesto v finalu zagotovili mariborskemu duetu De Liri.

15-letna Tajda Korče iz Šmarja pri Jelšah, ki je že v avdicijski oddaji vse pustila brez besed s svojo izjemno gibljivostjo in si z neverjetnim nastopom. S strani Petra in Saša si prislužila zlati gumb, ki jo katapultiral neposredno v polfinale.

»Tajda, ti si ena čudežna deklica«, je njen nastop komentirala Ana, Lado pa je dodal, da je bila njena točka vrhunska in izpiljena za sam cirkus. 

Vir: Facebook profil Slovenija ima talent

Mesto v finalu sta si z izjemnim nastopom prislužili tudi Mariborčanki Zala Kores in Julija Bratec Veleski, ki ustvarjata pod imenom De Liri.

Za polfinalni nastop sta izbrali priredbo pesmi skupine Siddharta Ledena.

»Človek ob tem lahko samo topi«, je povedal Branko. Lado pa je komentiral, da je prepričan, da pred njima velik nastop na stadionu skupaj s Siddharto.

Za Zalo in Julijo navijal tudi »ponosni brat« Tim Kores - Kori

Za glasbenici je še posebej držal pesti priljubljeni voditelj in glasbenik Tim Kores - Kori. Mariborčan je namreč Zalin brat in Julijin fant.

Kori je sicer za 24ur.com povedal, da Zalo in Julijo 100-odstotno podpira in želi, da uspeta v tem, kar počneta. A noče, da bi imelo njegovo ime kakršen koli vpliv na njuno kariero, saj kot pravi, se mora vsak sam dokazati, »pa če je njihov foter predsednik Amerike«.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
katije (nepreverjen)

kak ste pa vi gratale bedne sobotasinfo. 70% novic sploj nema nikse veze s sobotov oz prekmurjom. Sramota st e same sebe. Zaprite dol to stran, to gnojsnico kero noben ne kontrolejra.

Kejd (nepreverjen)

Pa glupi naslovi. Ta, Tega, Tistega, To... Da se ja klikne...

In reply to by katije (nepreverjen)

miskica

Tisti fant ki pel sekirca u med bolj zaslužil za razliko o vaju res sta bedni kuhinja

Brihta (nepreverjen)

Voditelja katastrofa.

Starejše novice