Foto: Bobo
V Ljubljani so danes podelili priznanja najuglednejšim strokovnjakom z davčnega, finančnega in pravnega področja za letos. Obiskovalci portala Tax-Fin-Lex (TFL) so največ glasov dali istim posameznikom.

Ivan Simič, ki se je rodil v Gradu na Goričkem, je že dvanajstič dobil priznanje za najuglednejšega davčnega strokovnjaka v Sloveniji. Priznanje podeljuje sicer podjetje Tax-Fin-Lex, zmagovalce pa določijo obiskovalci istoimenskega portala. 

Simič je slovenski javnosti precej znan, saj je bil direktor slovenske davčne (takrat še DURS), bil je tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije, kot v.d. direktorja davčne uprave pa je služboval celo v Srbiji. Simič je tudi lastnik podjetja Simič in partnerji d.o.o., kjer opravlja storitve davčnega svetovanja.

Priznanje še Odarju in Jakliču 

Med najuglednejše finaliste sta se na davčnem področju poleg davčnega svetovalca in nekdanjega direktorja davčne uprave Simiča uvrstila še Andreja Škofič Klanjšček iz družbe Deloitte Slovenija in Damijan Špes iz Davčne hiše Bilans.

Direktor Slovenskega inštituta za revizijo Marjan Odar je bil izglasovan za najuglednejšega finančnega strokovnjaka, med pravniki pa je zmagal ustavni sodnik Klemen Jaklič.

Komentarji (8)

Trotl (ni preverjeno)

To so gledalci nore24tv glasovali ?

STRPNEŽ (ni preverjeno)

DOBRO DA NISO GLASOVALI REŽIMSKI MEDIJI KOT SO DELO IN VEČER ITD ...................

In reply to by Trotl (ni preverjeno)

SPET LAŽSTE (ni preverjeno)

Simič je celi čas živel v Beltinci kjer je obiskoval osnovno šolo in gimnazijo potem je pa za vedno kot mnogi za večno zapustil Prekmurje.

Pax (ni preverjeno)

Čestitke g. Simiću. Res je vrhunski strokovnjak na na svojem področju, a žal pri nas to ne šteje.

febo m (ni preverjeno)

Njegovi starši so iz Srbije to ste pozabili napisati ni Prekmurec

Pille (ni preverjeno)

Hej kreten!
Rojen je v Prekmurju! Govori prekmurski! Živel je v Prekmurju!
Verjetno je večji prekmurec kot ti degeneriranec!

In reply to by febo m (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

torej nagrada za mafijca. oprostite, ampak dandanes ne moreš v nikogar imet zaupanje, najmanj pa v take ljudi, ki se razumejo na take stvari in s tem se absolutno razumejo tudi na mučkanja, ki jih tudi izvajajo, čeprav seveda tega ne bo nihče priznal. malo revizije mu sigurno ne bi škodilo....

STRPNEŽ (ni preverjeno)

Poštena pravicna in strokovna ....................nepristranska.

Starejše novice