*Fotografija je simbolična
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 13. aprila, opravili 5306 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1233 novih okužb, gre za 23,2-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 43.736 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 229.071. Aktivnih primerov je trenutno 13.451.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1049 okužb ob opravljenih 4588 PCR testih, šlo je za 22,9-odstotni delež. Na tedenski ravni pa gre za 3,5-odstotno rast, saj je bilo prejšnji torek, 6. aprila, odkritih 1191 okužb. 

V bolnišnicah 622 covid bolnikov

Včeraj je umrlo pet oseb okuženih s koronavirusom. Skupno število umrlih po podatkih Covid-19 Sledilnika znaša zdaj 4135.

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 622 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je 154 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 62 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom. 

Sedemdnevno povprečje okužb je še vedno nad 1000, in sicer znaša danes 1021. Včeraj je znašalo 1014.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Šarjkezi (nepreverjen)

Laži svinjo podkupljeno pohabljeno dobičeš batine da boš videl ta pravi sev!

Hmmmmm (nepreverjen)

A nema enoga dokaza, ka se laze... Tej so najbouksi

In reply to by Šarjkezi (nepreverjen)

jorgovan123 (nepreverjen)

Ne glede na to ka bitcoin leti v nebo, je sigurno vejči profit, če po forumaj zagovarjaš trenutne ukrepe in lopove na oblasti, ter nesposobno stroko. Kelko ti je gnes na TRR kapnolo?

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Boukše ka nevejš. To se naberej penez. Premišlavlen dati odpoved pa se posvetiti izključno tomi, ka zaj delan: 4 komentari na sobotainfo vsaki keden. Zaslužin več za nič dela. Pa še vidin, kak se eni penite, kda vidite moj komentar. Nekan more iti penez od Gatesa pa od BigPharme...

In reply to by jorgovan123 (nepreverjen)

Virolog (nepreverjen)

Pišite za Pomurje? Ne psihejrajte.

ka te briga (nepreverjen)

folga koronanatega! lažnivi medij!

Starejše novice