Foto: Instagram @tattoodejanslovenia
Ptujčan Aleš Lubec (Hooligan Tattoo) in Dejan Marič (Tattoo Dejan Slovenia) iz Lipe v Prekmurju v Ljubljani ustanavljata nov tatu studio, ki bo združeval tetoverje iz celotne Slovenije.

Poznavalci tetoverske scene v Sloveniji brez dvoma poznajo imeni Dejana Mariča, priljubljenega tetoverja iz vasi Lipa v Prekmurju, in Aleša Lubca, ki ustvarja na Ptuju - oba sta poznana predvsem po obsežnih realističnih tetoverskih projektih.

Marič in Lubec sta te dni presenetila z udarno novico, ki bo posebej razveselila vse tiste, ki sta jim bila njuna originalna kraja delovanja preveč od rok: odpirata namreč nov tattoo studio v središču Slovenije, v Ljubljani.

Menedžer novega studia, ki se predstavi kot Aleš, za Ljubljanainfo razkrije, da se bo tatu studio nahajal v Plavi Laguni na Dunajski cesti za Bežigradom, uradna otvoritev pa bo 9. januarja 2023.

Za tatu navdušence z vseh koncev

Z decembrom bodo začeli s promocijskimi aktivnostmi, njihov del bodo tudi nagradne igre, v katerih si boste morda lahko priigrali celo kakšen tatu.

»Alešev in Dejanov namen je bil s skupnimi očmi ustanoviti podružnico v centru Slovenije, tako da bodo do njiju lahko prišli tatu navdušenci z vseh koncev, hkrati pa bo tudi prostor, kjer bodo gostovali preostali slovenski tetoverji,« še pojasni menedžer studia.

Slovenia Tattoo Corporation

Tatu studio bo nosil ime Slovenia Tattoo Corporation, ki predstavlja združevanje slovenskih tetoverjev v centru Slovenije, zato si Marič in Lubec tudi ne želita, da sta pretirano izpostavljena onadva, temveč v ospredje postavljata novo blagovno znamko.

Po vzpostavitvi studia za novo ljubljansko lokacijo napovedujejo tudi številne dogodke.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ljubljančan (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Edino pravilno.Kot prekmurec že dolga leta živeč v Ljubljani to podpiram.Prekmurje je navadna vukojebina in se je potrebno širit v osrednjo slovenijo ker kaj boš kmetu krave tetoviral? Pa še tega skorajda ni ker krav v pomurju skorajda ni več

Ajdiiiii (nepreverjen)

Udarna novica

. (nepreverjen)

Pred korono je bilou se pripravljeno za studio tatoo na Lendavski ulici samo osdprejti bi ga mogo, ne ven što je tou nameravo na žalost je nej gratalo s toga nika.

čarni vrag (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

To dejavnost bi morali prepovedati. Človeka "umetniki" iznakazijo za celo življenje.

Bukefal (nepreverjen)

To je dejavnost kera je stara že več tisoč let in prve rodove "iznakaženih" lidi so bili misleci in spiritualni lidgej od kerih so modroste preživele še gnesden zapisane v knjigah, kere berejo pa prakticejrajo največji zahodnjake. Prepovedate bi morale marsikaj drujgoga, npr. cigarete, alkohol, droge, sladkor, nasilje nad ženskame pa decof, izpušne pline npr, itd..

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Ilonka (nepreverjen)

človek, fascinantno je kak se iz dneva v den brukaš na ton portali s svojim IQjon lopate.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

majII (nepreverjen)

Kaki pomurec če je z lipe ? Te je prekmurec pomurec bi bil če bi z radenec bil

mts (nepreverjen)

Evo... Opet ena zgodba, ge je prekmurec not vpletene, opet ga vsi dol serete.

Pa ka bi lejko enkrat za spremembo napisale npr. "Bravo Dejan" ali "Srečno pri novon projekti".
Nej trbej biti vedno tak nesramen do domačoga človeka.

lukčev mesec (nepreverjen)

Hmmm, projekt ?
🤣🤣🤣

In reply to by mts (nepreverjen)

. (nepreverjen)

mts ne sekejraj se za takše tou pijšejo takšni keri bi meli tetovažo samo nemajo pejnez ka bi tou plačali pa je bole enostavno šinfati.

. (nepreverjen)

groza k eni s sebe ven napravijo v tem kratkem življenju

Starejše novice