Foto: Bobo (simbolična)
Dopoldne smo poročali o incidentu v Fužinah v času policijske ure, katerega posnetek je bil javno deljen na Facebooku, kasneje pa so ga umaknili. Dogodek je zdaj komentirala tudi policija.

Kot so sporočili iz PU Ljubljana, je sinoči ob 21.30 policist Policijske postaje Ljubljana Moste ob kontroli območja Fužin zaznal, da se na Preglovem trgu zbira večja skupina ljudi, kar je bila kršitev odloka omejitve gibanja. Ker je bilo na kraju zbranih več oseb, je zaradi varnega postopka operativno komunikacijski center zaprosil za pomoč dodatnih patrulj.

"V tem času je nekaj posameznikov v policijsko vozilo pričelo metati predmete, zaradi česar se je policist zaradi varnosti umaknil. Policist pri tem ni bil poškodovan, prav tako ni bilo poškodovano vozilo. Osebe so se po tem dogodku pred prihodom ostalih policijskih patrulj razbežale in njihova identiteta na kraju ni bila ugotovljena," so še dodali na PU Ljubljana.

Policisti o dogodku zbirajo obvestila. V primeru podanih elementov kaznivega dejanja bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo ali izvedli ustrezne prekrškovne postopke.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

"pred prihodom ostalih policijskih patrulj razbežale in njihova identiteta na kraju ni bila ugotovljena," Bilau je gor dano na tik tok od snemalca imej mate taka nvn ,ka ta policija brodi. Pod prtiskon policije 99% zlapka se tiste najbole močne.

........ (nepreverjen)

Preveri malo zakone, kak pa ka je lejko za dokaz pa tuj ce je neka oseba nekaj objavila je nemrejo samo tak prijete. Ne boj pameten ce ne vejs kak je.pa malo menje televizije gledaj.

In reply to by . (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Ci tij tak praveš. Te more tak bite. Lejko se prikelis del toga zakona, ka do drujge obveščeni. Tej zaključne primitivske tipičen prekmurske komentar "ne boj pameten ce ne vejs kak je pa malo menje televizije gledaj" pa be lejko za sebej zadrzo ,saj mislin ,ka smo prekmurce bar eni se kulturni pa normalne z inteligenco.

In reply to by ........ (nepreverjen)

........ (nepreverjen)

Inteligentni se pozanijmamo, pa tuj kaj prestemo, splosna razgledanost tudi tebi nebi skodila..zakoj bi pa za sebe obdrzo, mislen ka lejko napijsen kak je pravilno.. primitivno praves, decko, tak kak san ti ze pravo, ce na tv lejko delajo takse stvarij se ne pomejne ka v resnicnon zivljenje ide skoze.. ce bi po tvoje bilo ka bi zraven sli do toga ka je posnetek objavo bi ze pred kak bi sploj kaksen pisne akt napijsale oz izdale, spadnolo v vodo. Malo zgooglaj ce nej ti pa poslen linke. Za en jebeni prekrsek more bite izpunjenih vec pogojov, pa pazite glede vrocanja, izjave,.....kaznivo dejanje je pa se hujse....eh samo tij znas, malo csi, pa te pizdarije pa si majster.

In reply to by . (nepreverjen)

AA430 (nepreverjen)

Zadnji čas,da se nekaj pooblastil dá policiji nazaj,pa bo red,kak je nekdaj bil. Noben priden in marljiv človek nikoli ni imel opravka z policijo,kdor pa si zasluži,pa je prav,da je tudi obravnavan!
Pa človek se včasih res vpraša,ja v kaki državi pa živimo??? Upam,da jih večino najdejo-kršiteljev? Potem pa kazniti,da še v sanjah ne bodo upali na kaj takega!
Konkretno je enkrat zadnjič na tv-ju bil lepo povedan stavek človeka....v ostalih državah ljudje sprejmejo in upoštevajo nekaj kar se enkrat pove-v naši državi pa iščemo 100.načinov(če se nekaj izda in naj bi se sprejelo),da se temu izognemo?!?!?!?!
Ljudje pamet v roke,niti eden sleherni od vseh nas,si ne želi niti enkrat v življenju sprobati,kako je biti bolan ali bog ne daj,biti priklopljen na ventilator!!!
Pa lep pozdrav vsem,tudi t.i. hejterjem in ostanite zdravi,ter pazite nase.

Velikiprofesor (nepreverjen)

Zavezi hlapec

In reply to by AA430 (nepreverjen)

čikapajo (nepreverjen)

hlapec ti je bil foter
majkača pa dela na parkingi
kot bi rekel črni vrg

In reply to by Velikiprofesor (nepreverjen)

Baam (nepreverjen)

Pravilno!! Policijska drzava... mokre sanje princa teme.

ii.. (nepreverjen)

imas pa kar cudne sanje. princ pa nisi, ker v partiji ni princev, to bi lahko vedel.

In reply to by Baam (nepreverjen)

policija (nepreverjen)

te zakoni gnes de den ščitijo lopove, vandale, pijance, socialne probleme nevzgojene imigrante, različne necivilizirane člane etičnih skupin ipd. nesnago... "Kao težek život so meli in jih trbe razmiti..."
Bog ne daj, ka bi se jih policija leko teknila. Takoj pošljejo policaja na komisijo na razgovor... Groza ka je to gnes den.

Hit.er 🤚 (nepreverjen)

Mi navadni smrtniki nič nismo videli in nikoli nič ne bomo videli dokler policist brani lopove, državljane pa tepe...
Dokler bote še dale udarjali po državljanih kateri vas plačuje, ne boma vidli absolutno nika, Mrš banda!

revival (nepreverjen)

Srbski "junaci"..... Pa garant si na socialki!

Janshari (nepreverjen)

Pravilno... Balkanci so nej picke kak slovenci ka samo klumajo pa pridno ubogajo kar celavi albanec zapove

Dummi (nepreverjen)

Slovenska policija je nej nekša jaka inštitucija. Recimo, slovenski policaji roplejo banke, ker so odvisneži od iger na srečo, ciganji pa jih lovijo in se ne zosagajo, če policaji strelajo na njih. In jih na konci cilau zgrabijo - ciganji policaje. Tau ste še nej pozabili ali?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice