Policija za prevajanje v postopkih s tujimi državljani išče prevajalce za ustno in pisno prevajanje iz bangladeškega, tigrinjskega, kurdskega, dari, farsi, urdu in paštu jezika v slovenski, srbski, hrvaški ali angleški jezik.

Nudijo delo po avtorski pogodbi do konca leta 2019, prijave zbirajo do 30. septembra 2019, poroča STA. 

Zainteresirani prevajalci morajo imeti možnost prevajanje zagotavljati 24 ur na dan vse dni v letu in imeti možnost, da se na potrebo po prevajanju odzovejo v roku dveh ur.

Višina honorarja

Višina honorarja za prevajalce bo znašala 43,08 evra bruto za uro ustnega prevajanja in 25,80 evra bruto za obračunsko stran pisnega prevoda. Za obračunsko stran pisnega prevoda se šteje 1500 znakov brez presledkov. 

Okvirna pogodbena vrednost pogodbe o avtorskem delu bo znašala 10.000 evrov bruto. Prav tako bo prevajalec upravičen do povračila prevoznih stroškov za prihod na kraj prevajanja in nazaj v višini kilometrine, ki je določena v višini 30 odstotkov cene 95-oktanskega bencina za vsak prevoženi kilometer, še poroča STA. 

Zainteresirani kandidati se lahko na poziv ministrstva za notranje zadeve po pošti ali preko elektronskega naslova prijavijo do 30. septembra 2019. Več informacij o prijavi lahko zainteresirani prejmejo na spletni stani gov.si.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
axl73102

V prvem mesecu sem prejel 22738 dolarjev, prejšnji mesec pa 29584 dolarjev, od doma sem ravno delal na spletu. Sem reden študent in delam samo 3 do 4 ure na dan. Vsakdo mora poskusiti to delo zdaj samo uporabiti to spletno mesto ...

---->>>> www.WebJob33.Com

dfhfgh (nepreverjen)

No, vij pa se bunite ka do nan migrante slujžbe gemale! Eto posel.

Čengiz (nepreverjen)

Ti tipi itak vsi znajo angleško, samo se delajo da nimajo pojma.

In reply to by dfhfgh (nepreverjen)

Dudul (nepreverjen)

Vrajzi musliji. Kak se bogatijo na naš račun. Pa što drujgi zna te eksotične jezike razen samih Muslijev.. 10.000 eur letno? Pa to je 1000 na mesec. Verjetno pa je še itak dodan kakši aneks k pogodbi, ki zaslužek še viša.

lauraas (nepreverjen)

Še dodatni stroški.

Starejše novice