*Slika je simbolična
Na Facebooku smo zasledili zanimiv oglas, s katerim se prodaja kraljevi piton Jessie, ki ni izbirčen pri hranjenju in obožuje Harry Potterja.

»Dobremu lastniku, poznavalcu, ki bo imel zanj dovolj volje in časa (ni zbiratelj), prodam kraljevega pitona moškega spola po imenu Jessie,« je na Facebooku zapisala dosedanja lastnica pitona.

Jessie, ki je star dobrih 6 let, je po njenih besedah avanturist in hkrati velik lenuh. Vajen je ljudi, čeprav se je rok v zadnjih mesecih nekoliko odvadil, ker je lastnici primanjkovalo časa za ukvarjanje z njim. Vajen je tudi drugih živali v hiši in se preko stekla dobro razume z mačkami. 

»Je velik fan Harry Potterja,« je hudomušno zapisala lastnica, ki pitona prodaja skupaj s terarijem, ki je bil narejen prav za njegove potrebe.

Kako velik je Jessie? Trenutno ima dobrih 1200 gramov in meri približno 120 centimetrov. Kot še pravi lastnica, pri hrani ni izbirčen. 

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dejan svinskoglavi (nepreverjen)

hvala
že imam eno kačo doma

sandi1 (nepreverjen)

ha ha, Dejan ti si dober pa nisi mislil tisto z nogicami ? Ta gospa samo naj ga ima, ti pitoni živijo prek 20 let in zrastejo 2 do 3 metre ali še več, to je samo izgovor, da nima časa. Tudi otroci se naveličajo mucka in kužka potem pa ga podarijo ali dajo v zavetišče.

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

seveda tisto z dvema tacama
in mednožjem

In reply to by sandi1 (nepreverjen)

Saša K (nepreverjen)

Haha najdi mi enga kraljevoga pitona ka je 3m velki. Pa nejde se za naveličanje.

In reply to by sandi1 (nepreverjen)

tudimampitona (nepreverjen)

Oprosti ampak noben kraljevi piton ne preseže 1,5 m dolžine. mogoče punca res nima časa zanj :) ni nujno da se ga je naveličala. no leta pa ste prav povedali, zivijo med 20-30let

In reply to by sandi1 (nepreverjen)

wolopaa (nepreverjen)

v Desusu so si jo sedaj ponovno izvolili.

Starejše novice