Foto: Bobo (simbolična)
S koronavirusom je okužen vodja poslanske skupine SDS Danijel Krivec.

Vodja poslanske skupine SDS Danijel Krivec je v petek opravil test na okužbo z novim koronavirusom, na katerem je bil pozitiven. Krivec je bil od srede v samoizolaciji, saj je bila na testu pozitivna njegova žena, ki se je okužila na delovnem mestu, so sporočili iz poslanske skupine SDS.

Krivec se počuti dobro, znakov okužbe ne kaže, po priporočilu epidemiologov do nadaljnjega ostaja v samoizolaciji, so še zapisali v poslanski skupini.

Spomnimo, doslej so bile okužbe s koronavirusom potrjene že pri poslancu Levice Primožu Siterju, poslanski NSi Tadeji Šuštar in pri poslancu SD Gregorju Židanu. Že pred časom pa se je okužba pojavila tudi pri strokovnih sodelavcih v strankah LMŠ in Levica.

Okužbe so že bile potrjene tudi pri ministrih, nazadnje je okužbo staknil minister za okolje Andrej Vizjak, pred njim pa minister za zunanje zadeve Anže Logar.

Vodja poslanske skupine SDS Danijel Krivec je staknil okužbo s koronavirusom (FOTO:BOBO).

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

To je pa
Das ist niks KAR TAKO
eden na naši nasprotni strani
MAN

Klaus schwabb (nepreverjen)

ŠTERI DE VUPAL STAVITI KA DE PREŽIVO IN TO BREZ CEPIVA!?

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Binbo (nepreverjen)

Zakaj pa ni spoštoval prepovedi Čelavoga Jančija. Poglednite Trupleka kak je fit !

SivaKučma (nepreverjen)

USTAVIMO
K̶O̶R̶O̶N̶A̶V̶I̶R̶U̶S̶
SDS

Hmmmmmmm (nepreverjen)

Čudno, JJ-TV pa palik tiho. Isto kak pri Logari. Kda pa so okuženi lidgej iz LMŠ, Levice, SDja ali drugih strank, pa napadalni članki, kak so neodgovorni, nejso se držali navodil, če bi meli aplikacijo, se nebi okužili...

Starejše novice