Stranki očita tudi slabo finančno upravljanje.

Miha Kordiš je ponovno udaril po vodstvu svoje stranke. Po njegovih besedah Levica na evropskih volitvah ni doživela le poraza na voliščih, kjer so jim državljani izrekli nezaupnico, temveč tudi finančni poraz.

Kordiš stranki očita »sredinjenja« pa tudi, da je s to kampanjo finančno slabo upravljala.

»30 tisoč glasov za kampanjo, v katero je šlo 100 tisoč evrov, je poraz. Večji, kot šok iz zadnjih parlamentarnih volitev, kjer so bili na delu veliko močnejši zunanji dejavniki. Toliko denarja vržeš v volitve samo, če greš po mesto v EU parlamentu. 

Nima smisla tiščati glave v pesek, razlagati o 'stabilni podpori', pleteničiti o fantomskem taktičnem glasovanju in se tolažiti z odstotki,« je zapisal na družbenem omrežju Reddit.

Mnenje je nato še bolj obrazložil: 

»Lahko kar v številkah. 3,3 evre na glas je z naskokom najdražji volilni rezultat. SDS je porabil 1 evro na glas, GS 1,7 evra, NSi 2 evra, Vesna 0.71 evrov. Poleg tega so se druge parlamentarne stranke večinoma držale nazaj glede na svoje zmožnosti in mislijo na parlamentarne volitve. Levica je šla v tekmo z vsemi možnimi viri. Če je bilo sedaj razmerje med vloženimi sredstvi Levice in etabilirane sredine 1:2 ali 1:3, bo na DZ volitvah 1:10, kar se bo krepko poznalo tudi na volilnem rezultatu.« 

Komentarji (17)

pest1 (ni preverjeno)

Če glih san nekak nej glih simpatizer Levice, moran priznati ka je Kordiš lekar edini pravi levičar v toj stranki. Vse ostalo so grebatori, keri so za svoje stolčke bili pripravljeni prodati osnovno poslanstvo Levice. Zlizali so se z ultrakapitalisti in vojnimi hujskači, ter sodelujejo pri masovnih nabavah orožja, proti keromi so se zavzemali gda so bili opozicija. In to pravi levičari ne spregledajo, zato pa jih nihče več ne voli. Levica bi mogla vedno biti v opoziciji gda je na vladi ali desnica ali kapitalistične interesne skupine, nej pa ka se glupejra v vladi. Je stranka kera je še nigdar nej bila vpletena v kakšno politično, gospodarsko ali kakšno drugo afero. Samo so tej kapital zavozili že te gda so se spečali s Šarcon in te na konci s svojimi nekšimi političnimi mahinacijami omogočili Janšovo vlado kera nan je med korona na pune gvinte rejzala. Zdaj pa so se zlizali z Golobom zato ka je razvajeni Mesec lejko minister. Vupan ka Kordiš razmeče tej diletante in napravi pravo lejvo Levico, tak ka bi v SDS nucali nekoga ka razmeče tej stare komuniste in napravi pravo desno stranko. Vse ostale stranke v Sloveniji so navadne interesne skupnosti namenjene ropanji proračuna in bogatenji določenih. In bi jih mogli prepovedati. Lejvi proti desnin in konec. Nej pa nekše sredine pa ovakša pa takšna sranja, ge zaradi kompromisov med temi par procentnimi strankami, trpi cejla država. Dva pola in konec. Pa se naj menjavata, če se narod tak odloči.

Pikec24 (ni preverjeno)

Vpleteni so bilij v afero kda so se v kleti posiljavali. Samo se je ppmetalo sproti ppd preprogo.

In reply to by pest1 (ni preverjeno)

horrrorrrrr (ni preverjeno)

Ka si bu tan ka vse znaš?

In reply to by Pikec24 (ni preverjeno)

pederajslini (ni preverjeno)

he he he gda je pa evropski poslanec Zver po sloveniji razkazoval ovoga mađarskoga orbanovoga pederskoga poslanca keroga so te v belgiji aretejrali na lgtb orgiji pa ste bili vsi veseli. Gelibar?

In reply to by Pikec24 (ni preverjeno)

fiks (ni preverjeno)

Odličen komentar, dejansko je res tak.

In reply to by pest1 (ni preverjeno)

captain (ni preverjeno)

Res je, pri mešetarjenju so lahko zelo neprijetni rezultati, lahko ostaneš še brez vrabca v roki !!

In reply to by pest1 (ni preverjeno)

Ggggggg (ni preverjeno)

Aja,stranka brez afer, ka pa te Fotopub,Kordiševa agrarna dejavnost,vej pa da čujem za Sukičko,Vrečko,Lukeca me dobesedno stisne na Wc edino ka jim hodi po glavi je Hamas in tudi njihovo priznanje,glumijo ka se zavzemajo za delavce,v praksi pa popolnoma drugače, oni model pa še špinjele nažiga,taka ne na pamet.

horrrorrrrr (ni preverjeno)

Aha, vidin ge tebi možgane perejo... zato zdaj tudi znan zakoj si nej razmo zgornji zapis od ovoga. Vej nikaj nej, tudi takšni kak si ti morejo živeti. :)

In reply to by Ggggggg (ni preverjeno)

pederajslini (ni preverjeno)

enin se isto dogaja gda cujejo za grimsa, zvera, hojsa, gorenaka, janso, mahnica, kaloha, kerin po glavi hodijo samo mađarski orbanovi pedri pa srbska mafija

In reply to by Ggggggg (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Našteti "primerki" so pa res nekaj najslabšega kar premore SLO! So prava sramota za naš narod, razen za tiste, ki je ne poznajo.

In reply to by pederajslini (ni preverjeno)

Busybee (ni preverjeno)

Hahaha. Popušili ste in vedno znova boste. Debili

Jack00000 (ni preverjeno)

Ni se treba šteti marksističnih gesel in bit agresiven revolucionar, da si levičar. Treba pa je narediti kaj koristnega za ljudi.. dolgotrajna oskrba, gradnja stanovanj, evidenca delovnega časa, uglasbitev vzajemne, vse je bilo fiasko. Amaterjev pa se za dobre namene ne nagrajuje..pa naj vržejo 30 ali 100k za volitve

pametni (ni preverjeno)

Kordiš je CAR
in to zato ker jebe rdeče boržuje

In reply to by Jack00000 (ni preverjeno)

of majči (ni preverjeno)

Fajn, ka si najšo, ka vse koristnoga so v Levici napravile. Zdaj pa poglednimo fašista Janšo - zaperanje, zaplinjevanje, kraje, korupcija ... Pa še ga eni zagovarjajo, čiglij majo od toga zagovarjanja samo en hasek, to je ka lejko svojo nesposobnost skrijvajo za fašističnimi parolami o ton, ka so vse drugi krijvi, od migrantov do levičarov, samo njihova nesposobnost pa manjost nej.

In reply to by Jack00000 (ni preverjeno)

- (ni preverjeno)

golazen je itak treba zapliniti
Je škoda kisika ki ga troši
Bolje da kisik potrošijo traktori
ki njive orjejo
nego socialna golazen i biciklisti

In reply to by of majči (ni preverjeno)

Pišek (ni preverjeno)

Kakšno sredinjenje levi pederajsi ? Pa vi ste vsi skrajneži v levo, od Goloba do zadrogiranega Mesca in Kordi

white

boljševistično che gevarsko komunajzersko sranje so levica,kere je čas povozo

Starejše novice