Visoke temperature vplivajo tudi na našo zbranost za volanom, zato so občasni počitki na daljši vožnji nujno potrebni.

V MOL poznajo potrebe svojih kupcev, zato so njihovi bencinski servisi ne samo mesta za točenje goriva, ampak tudi kraji, kjer si lahko posameznik ali družina kvalitetno odpočije in nato varno nadaljuje predvideno pot. 

Bencinski servisi prihodnosti

Vsi bencinski servisi MOL v Sloveniji vključujejo odlično Fresh Corner ponudbo, ki je v prvi vrsti osredotočena na svežino.

Gostom so na voljo topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin ter sveže pečeni pekovski izdelki.

Svežo energijo za nadaljevanje poti zagotovi tudi odlična kava v baru ali kava za na pot, katere posebnost je, da je vedno pripravljena s sveže mleto kavo in po želji obogatena s svežim mlekom. 

»Našo mrežo bencinskih servisov smo z julijem povečali s servisi nekdanjega OMV, na katerih bomo postopno uvajali ponudbo Fresh Corner, saj se zavedamo, kako pomembna je za kvaliteten počitek na poti.

Med najbolj priljubljenimi izdelki je hot dog, ki ga na ravni celotne Skupine MOL na leto prodamo več kot 25 milijonov kosov, v Sloveniji pa se lahko pohvali tudi z nazivom Izbran produkt leta 2023,« je povedal Neven Kolanović, vodja maloprodaje v MOL Slovenija.

Vizija MOL je biti prva izbira kupcev, zato nenehno nadgrajujejo in razvijajo svojo ponudbo, z njo pa oblikujejo podobo bencinskih servisov prihodnosti.

Odlična izbira tudi za vaš avtomobil

Na temelju desetletnih izkušenj so v MOL zavezani vrhunski kakovosti goriv, ki se imenujejo MOL EVO.

Njihova ključna prednost je vsebnost MOL EVOTECH formule, ki je sposobna zaznati prah in obloge, ki se nabirajo v motorjih. Molekule te formule čistijo motorne dele, predvsem tiste, kjer se običajno nabirajo obloge, ki lahko zmanjšajo življenjsko dobo in vplivajo na delovanje motorja.

Zaradi delovanja MOL EVOTECH formule, ki jo vsebujejo vsa goriva MOL EVO, so motorji čisti, njihova življenjska doba daljša, njihovo delovanje pa optimalno.

»Zraven standardnih goriv so na bencinskih servisih MOL v Sloveniji na voljo tudi premium goriva, poimenovana EVO Plus. Ta vsebujejo še več MOL EVOTECH formule, kar pomeni še boljši učinek na motorje.

EVO 100 Plus in EVO Diesel Plus goriva zagotavljajo odličen učinek čiščenja, ki se odraža v boljši zmogljivosti, optimalnejši porabi in daljši življenjski dobi motorja. EVO Plus goriva lahko vedno uporabljate za kateri koli tip avtomobila,« pojasnjuje Marko Janža, vodja veleprodaje v MOL Slovenija.

Postopno, predvidoma od septembra naprej, bodo vrhunska MOL EVO goriva na voljo tudi na bencinskih v mreži nekdanjega OMV, katerih lastnik je od začetka julija Skupina MOL. »Na vseh bencinskih servisih nekdanjega OMV bodo MOL EVO goriva na voljo najkasneje od 1. januarja prihodnje leto,« je povedal Janža.  

Potrditev vrhunske kakovosti je tudi prejem prestižnega naziva Izbran produkt leta, ki je bil letos podeljen prav premium gorivom EVO Plus. 

Komentarji (1)

Bralic (ni preverjeno)

haha, oglasni prispevki med rubriko "novice" :D svašta.

Starejše novice