Na Dolenjskem, v občini Ribnica v naselju Dolenji Lazi, se je šest mladoletnikov s svojimi kolesi brezskrbno podilo po kolesarskem parku. Vse dokler se ni zgodila nesreča.

Na Dolenjskem, v občini Ribnica v naselju Dolenji Lazi, se je šest mladoletnikov s svojimi kolesi brezskrbno podilo po kolesarskem parku. Vse dokler se ni zgodila nesreča.

Včeraj, 6. avgusta, nekaj po 20. uri se je v kolesarskem parku v naselju Dolenji Lazi pripetila nesreča.

Na stolpu kolesarske skakalnice se je vdrl pod, mladi kolesarji pa so padli sedem metrov globoko. Pri padcu so se poškodovali.

Na kraju nesreče so posredovali gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ribnica in reševalci, ki so poškodovane oskrbeli. Vseh šest poškodovanih so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. 

Nesreča se je zgodila na progi Kolesarskega kluba Ribnčan. VIR: Facebook.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Slom (nepreverjen)

ali so gasilci odklopili akomulator

Svetlana Maka… (nepreverjen)

ti si mi tudi en gasilec

In reply to by Slom (nepreverjen)

čukundeda (nepreverjen)

To ni bil noben kolesarski park ampak propadla kolesarska skakalnica.
Če bi vsaj malo bili v sožitju z naravo, kot smo bili mi nekoč bi takoj videli, da gre za strohnel les, ki se bo vsk hip sesul.
Današnja mularija pa živi v virtualnem svetu in se ne zaveda nevarnosti.
Seveda pa je treba tudi malo povprašat po zdravju tistega, ki je odgovoren, da je ta propadli kup lesa sploh še tam stal.

Vipko
Truplo

Točno tako, kot si napisal. Bili so celo 15 minut prej, predno se je ta podrtija zrušila opozorjeni na nevarnost. Bi kar stavil, da bodo sedaj grožnje, pa tožbe... krivi pa so mulci po eni strani in tudi nekdo, kateri bi moral to morda odstraniti. Zanimivo je, da je to stalo na privat zemljišču. Je lastnik odgovoren?

In reply to by čukundeda (nepreverjen)

Starejše novice