Vir: Facebook - Zvezdana Mlakar
Zvezdana Mlakar je na družbenem omrežju delila zapis, v katerem je opisala svoje bližnje srečanje z medvedom.

Na družbenem omrežju Facebook se je oglasila znana Slovenka Zvezdana Mlakar, ki je opisala zanimivo izkušnjo bližnjega srečanja z medvedom.

Zvezdano Mlakar obiskal poseben gost - medved

Kot je zapisala, jo je medved obiskal kar na njenem dvorišču, zagledala pa ga je med tem, ko je urejala rože in zaslišala močan pasji lajež, za katerega najprej ni vedela, kaj pomeni, nato pa je zagledala »veliko temnorjavo pošast«.

»Oooooo, sem imela obisk! Je prišel poseben gost, medved!

Sem sama doma, pred hišo sem urejala rože, zadaj pa so moji pasji čuvaji ponoreli, lajali so kot nori.

Pa sem šla pogledat, kaj za 'en ferajn' je to. In zagledam to puhasto, temnorjavo 'pošast', kako teče za največjim psom, kar po stopnicah! Potem sem tekla tudi jaz, direktno v hišo.

Psi so še kar lajali, jaz sem klicala sina, ki mi je poslal posnetek, kmetijo imamo zavarovano tudi s kamerami in, tukaj je slika. Vsenaokrog imamo travnike ograjene z električnimi pastirji, torej se je medved pošteno zmotil.

Čez nekaj časa so se psi umirili, očitno je kosmatinec našel izhod v gozd. Ja, mi živimo z medvedi,« je o izkušnji z medvedom zapisala Zvezdana Mlakar. 

»Me je bilo strah? Ja, sem tulila, ampak smrtno strah pa me ni bilo«

Dodala je, da to ni bilo njeno prvo srečanje z medvedom, saj so na tem območju večkrat opaženi medvedi, se je pa kljub temu prestrašila in naglo zbežala v hišo. 

»Me je bilo strah? Ja, sem tulila, ampak smrtno strah pa me ni bilo. Nisem se prvič 'srečala' z medvedom, tako blizu moje kuhinje pa še ni bil. Ni izgledal lačen in znerviran, imam občutek, da je še bolj mladenič, ali mladenka.

Ker pa nimamo okoli hiše nobenih smeti, ostankov hrane, ga tudi prav posebej ne zanimamo. Tudi osli, lame in koze se ga očitno niso prestrašili. No, pa imam lep spomin!,« je še dodala. 

Komentarji (2)

Pohorčan (ni preverjeno)

Rodetof Franček se je preobleka v medveda, se je privleka do nje in jo je hota pofukate. Svija nemarna, vrag grde tote smrdeči franček......

Ograček (ni preverjeno)

Od straja pa za pomirjevalo pa si je spila svojo lastno scalnico. To je javno povedala,da je pod streson pa bav bav te se pošči v kupico pa tou spige. Salu Zvezdana.🤮

Starejše novice