Ta vikend smo se odpravili pogledat, kako je videti vikend na slovenski obali. Za fotozgodbo smo izbrali kar Portorož.

Razmere na eni najbolj priljubljenih destinacij na obali, v Portorož, se vračajo v stare tirnice pred korono. Na portoroški plaži skorajda ni bilo moč dobiti ležalnika.

Slovenska obala je tudi ta vikend polna domačih turistov in ne glede na ukrepe za preprečevanje okužb koronavirusa, so plaže precej polne. Očitno se pravila distanciranja, vsaj na plažah, ne upoštevajo. Priporočena varnostna razdalja je namreč dva metra.

Primorska je tudi ena izmed najbolj priljubljenih destinacij za unovčenje turističnih bonov. Slovenci najpogosteje le-te porabljajo v občinah Portorož, Izola in Piran.

Sprehod po Centralni plaži Portorož.
Zasoljene cene na slovenski obali.
Vročinski val je na obalo privabil gruče kopalcev.
Na pomolu je težko ohranjati socialno distanco.
Med kopalci so tudi pridni delavci, ki skrbijo za čisto morje.
Vitamin morje
Slovenska obala vsak vikend privabi številne slovenske in tuje turiste
Na morje z družino ali prijatelji?

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nevtralen (nepreverjen)

V trgovinah in se kje pa obvezne maske...Komedija zmešnjav ta naša vlada,na eni strani strogi ukrepi,omejevanje druženja na drugi pa vsesplosno rajanje v turisticnih krajih! Kdo tu koga zajeb....

rudi,k (nepreverjen)

Še dobro ka so letala Nata preklicali epidemijo, ka se lejko vavčerji koristijo, dobra slika tista prva bole xxl.

tutu (nepreverjen)

Očitno Hrvaška dobro plačuje, ka se vsaki vikend kažejo pune slovenske plaže, na drugi strani pa prazne hrvaške. Kar pa je najbole ironično, pa je, ka san dejansko bil en vikend na slovenski plaži in dejansko je niti približno nej tak hudo, kak je bilo napisano v članki. Na drugi strani pa je pred enin kednon bila novica o praznih hrvaških plažaj na Krki, na FB-komentaraj od teh praznih hrvaških plaž pa se pošilajo slike o nabito punih plažah v Baški pa Punati itd., meje so pune kak vsako drugo leto. Očitno kda pridejo turisti na Hrvaško, kar izginejo. Verjetno so teleportejrani na slovensko obalo..

Znj (nepreverjen)

Bil na plaži včeraj ni nobega problema z gužvo cene so kar visoke vendar na blagušu so še hujše pivo4,5eur pa je zamazana mlaka. Bi lahko vsaj enkrat nekaj pozitivnega napisali??

Vipko
Truplo

V petek sem bil malce za en dan v Izoli... plaža kar solidno polna, o neki strogi razdalji ravno ni bilo govora. Kljub temu pa tudi nabito polno ni bilo... Vsepovsod se je dalo najti mesto...
Cene sprejemljive, le malce višje, kakor npr. v Soboti. Pivo npr. 2,60 eur, kalamariji so bili 13,00 eur. Res pa je, da kasirajo vse: parking, ležalnike, senčnike... tudi tuširanje, obisk WC-ja. To je pač novodobna realnost vsepovsod in glede tega nismo v Sloveniji noben unikum. Greš ali ne greš, vzameš ali pustiš. Čisto preprosto.
Če je pivo v Blagušu res toliko, ga naj imajo. Četudi bi imel milijonček, ne bi plačal. Ker se ne pustim odirati.

In reply to by Znj (nepreverjen)

Trgo (nepreverjen)

Zadnje case veliko potujes Soca, Izola dobro nosi Vipko in ostanek nlb

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Kaj bi sedaj ti rad? Da sedim doma? Nekateri tako skriti, za šankom... ste pa res močni. Moraš biti izredno butast, da nisi sposoben napisati kakšen komentar v zvezi s temo! Pa še NLB kar pusti na miru: navaden delavec, kakršen sem bil sam ni bil pri koritu, če razumeš? Verjetno težko, to je pač težava praznoglavcev! Neverjetno, kako nekateri posikušati biti na vse kriplje tako milo rečeno "pametni"! Tale "vipko" pa se je naenkrat pojavil ob mojem psevdonimu... in samo to. Pa spet... težko je to razumeti, a?

In reply to by Trgo (nepreverjen)

Dundolo (nepreverjen)

Tebi skrivanje za sankom ni tuje, to vemo vsi. Glavno, da imas pivo in si miren.

In reply to by Truplo

davkoplačevalec (nepreverjen)

Trgo ..........+++++++++++++++++++++++++

In reply to by Trgo (nepreverjen)

davkoplačevalec (nepreverjen)

Truplo @@@ Koliko berem komentarje nikjer nisem zasledil ,da bi te kdo spraševal ,kje ti letuješ .Nekšna Izola Piran to nikogar ne zanima .Čudno je ,da letos ste vsi na morju ,kateri prejšnja leta verjetno niste bili ,kir cinclate z denarjem .Letos je pač naneslo ,da ste paštetari in narezkarji ( špin ,hofer in lidl ) nesli hrano sabo in izkoristili denar oziroma bone katere smo davkoplačevalci plačali .Če ne bi bilo teh bonov ali kaj so že vas polovica ne bi šla iz Pomurja .Če kdo želi mu mirne duše podpišem in mu dam ta bon samo javite se jaz ga ne rabim .

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Spet eden, katerega vse moti. Tema so gužve na plaži in sem napisal, do so, nismo pa bili eden na drugem. Kaj je tu narobe. In tu nisem letoval, kje si pa to prebral? Samo tako za en dan... sem šel malo tja. Pa nisem bil zaradi vavčarja, tako iz lepega sem šel in še to ne z zastonj vlakom ali avtobusom. Bo v redu? Verjetno ne, po tebi je bolje, da sedimo doma..., kar verjetno počenjaš sam in imaš potem veliko časa, da pišeš zlobe, ker si enostavno povedano zloben človek. Gnida, pa nisi edini... enostavno povedano.
Pa tudi lani... sem bil na morju, pa za svoj denar malce na kolesarjenju po Italiji in Švici... pa še se najde. Če pa koga zanimajo podrobnosti, ker tudi sam misli iti tja... pa vedno pomagam z opisom ali čim podobnim. Iz vsega sledi, da ne bom spet čakal, da kakšna vlada da vavčarje, da bom spet šel nekam, pa s sabo peljal pašteto in klobase iz Lidla. Nekateri ste res prave pojave, katere slovijo po prazni in zlobni glavi.
A žal je vam nekaterim to težko, težko razumeti, oz. iz zlobe nagajate. Pa kako se je Miško Kranjec zmotil o Prekmurcih, kateri so baje dobri ljudje?

In reply to by davkoplačevalec (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Kaj če bi se ti brigal za sebe in ne za druge paštetarje. Kaj bodo delali in kam bodo šli se tebe ne tiče.

In reply to by davkoplačevalec (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Zaman to nekaterim dopovedovati. Imajo svoj zlobni, pokvarjeni prav in ta sloni na skrajni skrivnosti identitete. V resničnosti... verjetno kak strahopetec, kateri vrti jezik samo doma, pa še to takrat, ko ni doma ne žene... in tudi ne peseka!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

LAŽEJO (nepreverjen)

LAŽE SLOVENSKA BANDA, ŠE BOLJ PA HRVATI, OBJAVLJAJO STARE FOTOGRAFIJE. SLOVENSKO "JEZERO - MLAKA" V PORTOROŽU NI PODOBNO MORJU, CENE V PORTOROŽU X2 VIŠJE, HOTELSKE USLUGE SLABŠE KOT NA HRVAŠKEM, KAR JE NAJHUJŠE, VSO ZAPOSLENO OSEBJE PO HOTELIH V PORTOROŽU PRIČA (NE ZNA SLOVENSKO) SKRATKA KATASTROFA.

Turistas (nepreverjen)

Tipicni slovenski pasteta turisti...Vsaj na slikah vsi predebeli,lezijo vsepovsod kot mravlje pa se celi dan basejo z hrano iz eurospina...pol pa jamrajo ker placajo wc...potrosijo pa celi teden tisti ubogi vavcer pa tu se zadeva zakljuci...ne daj boze da bi se kaj zraven potrosili...pol se pa cudimo zakaj hotelirji jamrajo...

čarni vrag (nepreverjen)

Kje je zdaj ta Beovićka s svojim drugim valom? Zdaj se virus ne bagziva na slovenskih plažaj. Pa pred par mesci, je pravo Ober strokovnjak Dr. Petrovec, ka de letos morska voda puna virusov.

sokrateš (nepreverjen)

Joj nabito polne plaže .Seveda so ,ker koristijo to kar smo plačali davkoplačevalci te posrane bone .Vsi vpijejo ,da je država ,dala .Ali državi priplavajo € po vodi,ali € rastejo na drevju ?To vse vrnemo tisti,ki smo še zaposleni .Končno pa to so večinoma pašteda domači turisti nič drugega .Raj se kopam doma na svojem dvorišču lastnem bazenu ,kot pa ,da se tam gužvam med tejmi debelimi

ščešem se na bone (nepreverjen)

Alo ova napnjena v moškij kopalkaj na naslovni sliki .Pa ka si nori kašne seljačine še za na plažo se ne znajo vsaj malo urediti .To je njiva morje njiva ................

Slavko.H (nepreverjen)

ova guzata je sigurno članica leve politične opcije
te imajo pamet v riti
glavo pa prazno

In reply to by ščešem se na bone (nepreverjen)

ščešem se na bone (nepreverjen)

Ge pa te dopustuje Belecova Olga ?Ona tudi na bone ? Kak je bila zvijšena v Serpentinškovi vladi in na srečo je nej dugo trajalo .

nevenneven (nepreverjen)

sokrateš (nepreverjen) 2 uri 42 minut nazaj ....... SEVEDA NE RABIŠ TA POSRANI BON, ČE PA IMAŠ TAKŠNO PLAČO, DA IMAŠ DOMA BAZEN, JAZ GA NIMAM, in ta POSRANI BON se že tudi izkoristil (bon od mame) svojega pa še bom in tudi na morju.

Jasmin Biscevic (nepreverjen)

Pa dej že nehajte s to korono...kr neki res

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice