Slika je simbolična.
Ugodnosti Super srede v Mcdonald'su preko dostavnih služb ni možno koristiti, kako odgovarja McDonald's?

Na uredništvo Sobotainfo se je obrnil bralec, ki opozarja na pomanjkanje ugodnosti pri dostavi hrane iz McDonald'sa.

Kot je sporočil, pri dostavi preko Wolta ali Glova ni možno koristiti ugodnosti Super srede, ko lahko gostje v McDonald'su izbran srednji menu dobijo že za 4,50 evra.

Za pojasnila o ugodnostih preko dostave smo se tako obrnili na Mcdonald's.

»Gre za posebno obliko dodatne storitve dostave hrane na drugo lokacijo«

Kot so pojasnili, gre pri dostavi njihovih izdelkov na dom preko ponudnikov Wolt in Glovo za posebno storitev, ki omogoča udobno in enostavno naročanje tudi takrat, ko morebiti ni dovolj časa, da bi gostje hrano zaužili v eni od njihovih restavracij ali pa jo sami prevzeli na prevzemni točki McDrive.

»Ponudba, cena in posebne akcije s popusti za izdelke naročene preko platform za naročanje so drugačke kot sicer pri naročilu v restavraciji ali pri prevzemu na McDrive-u, saj gre za posebno obliko dodatne storitve dostave hrane na drugo lokacijo, s katero so povezani tudi dodatni stroški storitve in dostave,« so odgovorili.

Uvedba Super srede na dostavne platforme ni načrtovana

Z McDonald'sa so pojasnili, da se trudijo, da za goste različnih platform naročanja nudijo pestro ponudbo in da lahko vsem ljubiteljem njihove hrane ponudijo zanimive ugodnosti.

Gostje lahko koristijo številne ugodnosti: »V naših restavracijah lahko gostje preko naše aplikacije uporabljajo program zvestobe 'My Rewards', kjer lahko za zbrane točke unovčijo posebne kupone oziroma nagrade, v sklopu katerih lahko dobijo številne izdelke in menije brezplačno in seveda druge kupona z ugodnostmi.«

»Gostom, ki nas obiščejo v restavracijah, je na voljo tudi akcija Super sreda, kjer lahko vsako sredo naročijo izbrane menuje po ugodnejši ceni. Te akcije vsaj zaenkrat nimamo v planu razširiti na dostavne platforme,« so pojasnili.

Katere ugodnosti lahko koristite preko dostave?

Kot so pojasnili iz Mcdonald'sa, poleg posebno izbranih paketov 'Meni, ki ga deliš' po ugodnejši ceni in drugih popustov, ob vsakem naročilu podarjajo tudi njihov priljubljeni izdelek.

Goste presenetijo tudi s sladicami: »Običajno goste presenetimo s sladicami, kot so naše odlične pite, lahko pa jih v paketu preseneti tudi zanimiva igračka ali celo knjiga.«

»Delivery uporabnikom so na voljo tudi vesele urice, ko je dostava brezplačna in še druge ugodnosti, kjer ob aktivaciji kupona ali kako drugače pridobijo dodatne popuste za naročeno dostavo,« so še dodali.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Toptlptl (nepreverjen)

Izgnati mcdonalts iz slovenije sranje od sranja. Drago pa nika ne dobiš pa to meso sploh ni meso.

???? (nepreverjen)

Alkohol pa cike, droge tudi nej!? Glede na to ka skodijo bole kak obcasen hamburger :)

In reply to by Toptlptl (nepreverjen)

Kuli (nepreverjen)

Big McPušča aka Double Baranja z 2cm plastjo bakra, 1cm plastjo aluminija in 0,5cm plastjo brona ge na voljo?

realnooo (nepreverjen)

"uredništvo Sobotainfo se je obrnil bralec", kda tau presten se vcasih stavin...
Kiri, te bralec si ti!?

🤣🤣 (nepreverjen)

Ale komenteras pa vseeno :) pateticno

In reply to by realnooo (nepreverjen)

Starejše novice