Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 22. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Pojavi se želja po več kot le običajni rutini, dragi oven, in iskanje izkušenj, ki presegajo običajno, lahko postane velik fokus v prihodnjih tednih. To je zato, ker Sonce danes začne svoj tranzit vašega sektorja avanture in duha, kjer bo obiskovalo do 21. decembra. 

To je dober cikel za učenje, širjenje vašega dosega, zaznavanje novih idej in možnih ciljev, promocijo ali objavljanje. Ta cikel postavlja v ospredje vaše potrebe po življenjskih izkušnjah, razumevanju in vznemirjenju. Rutinski elementi vašega življenja se vam zdaj zdijo bolj dolgočasni in dolgočasni, zato bodite še posebej previdni in se posvetite pomembnim zadevam. 

Luna je ves dan v vašem znamenju, kar je še en strel v naročje energije. Danes ste lahko polni pobude, a morda nekoliko nemirni, če niste prepričani, kam usmeriti svojo energijo. Kljub temu vas lahko negotovost premaga na mestih. 

Bik

20. april - 20. maj

Skupna vizija ali nekaj, za kar si morate prizadevati, vas lahko danes poveže z nekom posebnim, dragi bik. Morda boste pridobili močnejši občutek, da greste nekam v razmerje ali projekt. 

Želja po izboljšanju, učenju in razširitvi izkušenj je intenzivna in motivirajoča. Povezovanje s partnerjem ali vašimi potrebami in željami je danes lahko razburljivo. Lahko ste v dobrem položaju, da se združite in uživate ali dosežete nekaj za vas pomembnega. To je pomemben čas v vašem življenju, da razširite svoj um, delite svoje izkušnje in zamisli z drugimi ter razmislite o načinih za raziskovanje novih obzorij. 

Lahko pride do precejšnjega navdušenja nad idejo ali temo, druge pa neverjetno zanima, kaj imate povedati, poučiti ali deliti. Želje po večji svobodi gibanja in misli so močne in to je lahko čas, da se na novo odkrijete z novimi idejami, znanjem in življenjskimi izkušnjami.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Sonce danes začenja svoj enomesečni tranzit v vašem partnerskem sektorju, dragi dvojčki, in prinaša novo socialno energijo v vaše življenje v prihodnjih tednih. Do 21. decembra bodo odnosi, še posebej tisti, ki vključujejo stik ena na ena, v močnejšem fokusu. 

To je čudovito obdobje za zglajevanje nesoglasij v odnosih. S Soncem tukaj ste še posebej pripravljeni na pogajanja in sklepanje kompromisov, kar vam prinese več uspeha z drugimi. Tedni, ki so pred vami, lahko kažejo povečano željo ali potrebo, da bi bili v bližini drugih, še posebej zanesljivega prijatelja ali partnerja. 

Ali pa so v središču teme, povezane s sodelovanjem, pogajanji in svetovanjem. Ste v odlični formi za zbliževanje z ljudmi, ki so vam dragi, ali povezovanje prek skupnih dejavnosti. Svoj potencial moči izražate skozi odnose in lahko v svoje življenje pritegnete močne osebnosti. 

Rak

21. junij - 22. julij

Sonce danes vstopi v sektor vaše sončne karte, ki vlada zdravju, dobremu počutju, navadam in delu ali službi, dragi Rak, kjer bo ostalo do 21. decembra. V tem ciklu ste bolj ponosni na svoje vsakodnevne zadeve. To je čas v letu za nego in samoizboljšanje. 

V začetku novembra je Merkur začel svoj tranzit tega sektorja in morda ste razmišljali o načinih, kako izboljšati ta področja svojega življenja. Ker je Sonce zdaj tukaj, je večja verjetnost, da boste svoj denar dali kar hočete! Ni dovolj razmišljati in načrtovati; želite ukrepati. 

Morda se boste počutili bolj 'odgovorne' na delovnem mestu in ste posebej opremljeni, da poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Imate Merkurjevo analitično moč in Sončevo voljo, da lepo spremenite svoje rutine. Zdaj boste želeli poskrbeti za posel! Danes se morda spopadate z manjšimi težavami pri samozavestnem povezovanju z drugimi. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Luna danes preživi dan v znamenju ognja, dragi lev, kar v vaše življenje prinaša naval pozitivne, v prihodnost usmerjene energije. Sonce se tudi danes premika v harmonijo z vašim znamenjem. Začne svoj tranzit sektorja vaše sončne karte, ki med drugim vlada ustvarjalnemu izražanju, zabavi in ​​romantiki. 

Ta tranzit traja približno en mesec, do 21. decembra, in ima podporni, koristen in večinoma osrečujoč vpliv. V vas se prebudi izvajalec, vi pa ste bolj ljubeči in odprti. Želite izstopati po svojih edinstvenih lastnostih ali talentih. Romantika je lahko v vaših mislih več kot običajno, romantična pozornost pa vam bo verjetno sledila. 

V nasprotnem primeru lahko v svoje življenje pritegnete podobno misleče ljudi. Morda boste obnovili, začeli ali osvežili ustvarjalne projekte in se osredotočili na rekreacijo, prosti čas in prijetne zabave. Užitek ali ekspresivne dejavnosti pritegnejo vašo pozornost v prihajajočem mesecu. 

Devica

23. avgust - 22. september

Sonce danes vstopi v najnižji sektor vaše sončne karte, draga devica, in bo prehajalo to hišo do 21. decembra. Kot taki so tedni, ki so pred nami, namenjeni skrbi za vašo bazo in osnovo na fizični in čustveni ravni. Ta tranzit prebudi močnejšo željo po izboljšanju domačega življenja in odnosov z družino. 

Domače in osebne zadeve pritegnejo veliko vaše pozornosti v prihajajočem mesecu. Za najboljše rezultate se osredotočite na iskanje zadovoljstva in miru doma in z družino, sostanovalci ali ljubljenimi. Vaš vladar Merkur je že v tem območju vaše sončne karte. Zdaj je še večji poudarek na vašem osebnem prostoru, družini, domačih zadevah in vaši bazi delovanja. 

Ne samo razmišljate o tem, kaj bi radi počeli, ampak ste tudi pripravljeni zavihati rokave in narediti spremembe. Danes, ko gre za srčne ali finančne zadeve, so lahko vaše ranljive točke v središču pozornosti. Težko je vedeti, ali potrebujete udobje in domačnost ali vznemirjenje! 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Sonce danes vstopi v vašo sončno tretjo hišo, draga tehtnica, in izpostavlja vaše komunikacije in povezave do 21. decembra. To je cikel učenja novih stvari, razvejanja in vzpostavljanja stikov. V mesecu, ki je pred vami, je lahko več aktivnosti in gibanja v vašem vsakdanu. 

To je pravi čas, da dosežete in se povežete z ljudmi, ki jih ne vidite vedno, se lotite novih študij ali zanimanj in delite svoje ideje z drugimi. Nagnjeni ste k temu, da sledite svoji radovednosti; mentalna stimulacija je močnejša potreba kot običajno. Pokrivate lahko veliko različnih področij, čeprav morda ne boste vedno imeli priložnosti, da resnično osredotočite svojo energijo tako pogosto, kot bi želeli. 

Merkur je že v tem sektorju (od 10. novembra), spodbuja vašo radovednost in potrebo po raznolikosti. Ta Sončev cikel je tudi živahen, delaven. V tem obdobju je lahko v vašem vsakdanjem življenju, soseski in neposrednem okolju veliko dejavnosti ali prihodov in odhodov. Danes je lahko težko iti neposredno za tem, kar želite.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Sonce se premakne iz vašega znamenja in danes začne svoj enomesečni tranzit vašega sektorja virov, dragi škorpijon. Vlagate v to, da bo vaše življenje bolj varno in stabilno ter da boste poskrbeli zase in za svoje najdražje v mesecu, ki je pred vami. 

Do 21. decembra ste bolj ponosni na to, kar lahko proizvedete, zgradite in ustvarite. To je dober cikel za skrb za vaše dragocene osebne dobrine, bančni račun in še posebej za vašo samozavest! Iščete rezultate in vas zanimajo praktične aplikacije, ne le ideje ali načrti. Zdaj je manj poudarka na osebnostnem razvoju, ki je bil v ospredju zadnje štiri tedne, več pa na prioritetah in uveljavljanju sebe. 

V tem času je zelo primerno, da prevzamete svoje finančne zadeve. To je tudi odlično obdobje za raziskovanje ali razvijanje naravnega talenta ali oceno vaših potreb po dohodku. Današnja opozicija Venera-Kiron nakazuje, da vas lahko skrbi predvsem to, kje stojite z drugimi. Seveda je normalno, da vas skrbi, vendar postane nezdravo, če pretiravate. 

Strelec

22. november - 21. december

Sonce danes začenja svoj letni, enomesečni prehod vašega znamenja, dragi strelec, in pod sončnimi žarki boste v prihodnjih tednih ponovno prevzeli pobudo. Vaš jasnejši občutek samega sebe vam pomaga izraziti moč. Merkur je vstopil v vaše znamenje 10. in zdaj, ko je Sonce tudi vaš gost, resnično iščete svoj glas in puščate vtis na druge. 

Vaše vedenje ima večji vpliv na prihodnje leto, kot si lahko predstavljate. To je začetek novega letnega cikla in čutite, da začenjate na novo. Nastavite pozitiven ton za rojstnodnevno leto, ki je pred nami. Z večjo pozornostjo boste našli več motivacije za izboljšanje svoje podobe in načina, da boste v svoje življenje lažje pritegnili tisto, kar resnično želite in potrebujete. 

Lahko preverite, kako pristna je vaša predstavitev, in to je odličen čas za prilagoditve in spremembe. Primerno je, da si zdaj postavite osebne cilje in jim nato samozavestno sledite. Vendar pa so danes možne zmede, ki obdajajo prijatelje in znance. Včasih lahko prevladuje negotovost, vendar so lahko tudi dnevni dogodki razkriti.

Kozorog

22. december - 19. januar

Sonce danes vstopi v vašo hišo koncev in sklepov, dragi Kozorog, kamor bo tranzitiralo do 21. decembra. Ta cikel ustvarja naravno potrebo po več 'časa samega' in več prostora ali prostora za počitek in razmišljanje. Morda trenutno delujete pod radarjem ali pa ste raje nekaj tednov v ozadju, da si povrnete energijo in se pripravite na svoj vidnejši rojstni dan. 

Glasba, umetnost, ples in metafizika so zdaj zdrave oblike pobega. Cilji morda začasno niso jasni in ni nujno, da so! Bolje je, da izkoristite svojo intuicijo in pustite, da stvari tečejo, kot pa hiteti z odločitvami. To je dober čas, da svoje življenje pospravite na čustveni in mentalni ravni. 

Nagnjeni ste k temu, da se nekoliko umaknete iz situacij, ki so pretirano zahtevne ali tekmovalne, saj je to obdobje eden najbolj introspektivnih sončnih prehodov v letu. Obdelujete nedavne dogodke in razvoj dogodkov, sanjate in si predstavljate nove možnosti. Danes bodite pozorni na branje situacije iz kraja negotovosti. Odločite se, da se boste iz svojih interakcij naučili čim več, namesto da bi se zadrževali na problematičnih področjih.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Sonce začne svoj tranzit vašega sektorja prijateljstva in skupnosti, dragi vodnar, v harmoniji z vašim znamenjem do 21. decembra. Ta tranzit spodbuja vašo potrebo po povezovanju z drugimi, biti del skupine ali ekipe in uživati ​​v družbi prijateljev ali podobno mislečih skupin. 

To je obdobje za opazovanje ljudi, sanjarjenje, interakcijo in povezovanje z vašim revolucionarnim in naprednim duhom. Ni čas, da se zavezujete, temveč da uživate v novih izkušnjah in se osvobodite osebnih omejitev. To je čas za angažiranje, saj boste tako najbolje zablesteli in se izrazili v mesecu, ki je pred vami. 

Prisotno je lahko navdušenje nad prihodnostjo, ki rojeva nove ideje, sanje in načrte. Prišlo je do močnejšega poudarka na odgovornosti do zunanjega sveta in zdaj ste bolj vloženi v cilje 'sreče'. Danes pa imejte v mislih, da so ljudje lahko obrambni. Razmislite, ali je bolje, da v situaciji poiščete globlji pomen. Zelo verjetno obstaja tudi druga plat zgodbe.

Ribi

19. februar - 20. marec

Sonce se danes premakne na vrh vaše sončne karte, drage ribi, in sproži enomesečni cikel, ki spodbuja vaše ambicije in želje. Imate dober občutek za pametne poteze in boljše pozicioniranje v tem letnem času. Morda boste želeli prevzeti svoje delo ali pa drugi pogosto zahtevajo vašo pozornost. 

Tedni pred vami (do 21. decembra) so dobri za prepoznavanje vaših prednostnih nalog ali vaše potrebe po večji strukturi, načrtovanju in oblikovanju ciljev. To je nedvomno bolj viden cikel v letu in tudi čas, ko ste bolj motivirani kot običajno, da daste vse od sebe. V prihajajočem mesecu lahko veliko pozornosti posvetite svojim dosežkom in obveznostim. 

Danes je morda nekoliko prelahko sprožiti frustracijo. Lahko se pojavi potreba po reševanju kočljive zadeve. Vendar pa je lahko dober občutek, če očistite zrak ali postavite nekaj za sabo. Morda boste celo začutili, da je breme padlo z vaših ramen. Lahko pride do težav, ki vzbujajo občutke tesnobe ali morda celo krivde, vendar se potrudite, da ne dovolite, da bi te vplivale na vaše vedenje. 

Komentarji (5)

Uživamo (ni preverjeno)

ZA NEKATERE PAMET NAJ SREČAJO VSAJ MALO.

Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec tebe pamet tak nede srečala nikoli. Prekleti psihič.

In reply to by Uživamo (ni preverjeno)

Uživamo (ni preverjeno)

SOBOTAINFO če se bo kradlo govedo mi sporočite jaz bi tudi imela 1do 2 liski rdeči z belimi lisami hvala vam v naprej.

ZTR_ (ni preverjeno)

Kak znaš, ka lokalni portal ide "cugrunt"? Začne objavljati horoskope, ankete, pa prepisovati članke iz pokrajin, kere nemajo veze z lokalno sceno. Čakamo samo še objavo receptov, vicov, pa osmrtnic. Žalostno.

štemplaš (ni preverjeno)

Bom kar ja z začel.

To pa je malo predrzno ...

Blondinka bere poezijo. Čez nekaj časa steče v moževo pisarno.
- Predstavljaj si, Jožek, kakšno nezaslišano stvar sem našla! Neki Goethe je objavil pesem, ki si jo pred dvajsetimi leti napisal zame!

In reply to by ZTR_ (ni preverjeno)

Starejše novice