Tara je tudi strastna motoristka (foto: osebni arhiv).
Lepa vplivnica, manekenka, oblikovalka, televizijska voditeljica je razkrila, česa ni smela storiti kot dekle.

Njena mladostniška želja je bila seveda piercing, uhan v nosu. Želela si je imeti tudi tatu, a ji je mama predlagala kakšne barvne pramene, tako si je dala pobarvati nekaj pramenov v črno.

Zdaj, ko je odrasla, si je privoščila prepovedano in si prebodla nos.

Tara je sicer zelo ustvarjalna, kot Varishana riše 3D pohištvo, poslikava skodelice in ustvarja zvočne slike oziroma personalizirane slike, ki so bile prej zvok, skratka zvok v sliki. 

»Večina naročil je zanimivih zato, ker so to darila, ki so resnično premišljena, imajo globok pomen, za njih se ljudje potrudijo, posnamejo sporočila za tiste, ki jih imajo res radi. Izberejo barve, izberejo oblike in jim na poseben način izkažejo naklonjenost. Priznam, da večkrat kar zajokam, od same sreče in hvaležnosti, da lahko to počnem, ker me ta čista sporočila ljudi - resnično ganejo.«

Veliko govora je bilo tudi o njenem ljubezenskem življenju, saj so se tam znašli slavni in najbolj zaželeni slovenski glasbeniki: Jan Plestenjak, Tomi Meglič … A Tara je zadnja leta srečna v vezi z Matevžem Šaleharjem – Hamom, s katerim imata čudovit odnos, ki ga skrbno čuvata pred mediji.

Komentarji (3)

Opazovalka (ni preverjeno)

Manekenka ja, my ass 😝

kuntakinte (ni preverjeno)

...na te pa rejsan se je zgoudilo...nedužnost je zgibijla...

Toporišič jr (ni preverjeno)

Prvic papala baso

Starejše novice