Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 26. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Ker je te dni Mars v vašem znamenju, dragi oven, se počutite prisiljeni raziskati ali uveljaviti svojo neodvisnost. Vendar pa vas današnja Luna prosi, da se bolj posvetite svojim dolžnostim. Delo ali dolžnost danes zahteva vašo pozornost, vendar ste dovzetni za motnje, ko se borite, kam bi posvetili svojo energijo.

Morda se spopadate s strahom, da bi kaj zamudili, ko svojo energijo usmerite v naloge, ki jih imate. Pravzaprav so vaše odgovornosti in ugled še posebej zaskrbljujoči pri tem tranzitu Lune. Medtem ko bi se morali obremenjevati s tem, kaj drugi do neke mere pričakujejo od vas v tem času lunarnega meseca, ni potrebe, da s tem pretiravate, kar presega tisto, kar lahko realno obvladate.

Na srečo vam lahko današnji tranzit Luna-Saturn pomaga, da se osredotočite. Imate priložnost, da poskrbite za nerešene težave in čustveno razvezane konce. Morda uporabljate svojo modrost v 'resničnem svetu' s solidnimi rezultati.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Luna preživi ves današnji in del jutrišnjega dne v vašem duhovnem sektorju, dragi bik, in spodbuja vaše instinkte k raziskovanju, odkrivanju in izražanju. Medtem ko je videti širšo sliko lahko pomirjujoče, je lahko nekaj napetosti, ko se sprašujete, kaj je pred vami.

Morda ste prehitri v komunikaciji in morda niste povsem pripravljeni na odgovore. Čeprav je malo verjetno, da bo to velika težava, je verjetno najbolje, da stvari ne komplicirate s pretiranim žongliranjem. Najbolje je, da naredite nekaj prostora za spremembo tempa, da osvežite svoj duh, hkrati pa se zavedajte dejstva, da niste popolnoma pripravljeni, da se vržete v povsem nove izkušnje.

Na srečo je Luna v harmoniji s Saturnom, kar vas spodbuja, da se osredotočite in začutite svojo motivacijo za dokončanje stvari. Morda niti ne potrebujete prave smeri, ki bi vas navdihnila. Namesto tega preprosto želite narediti nekaj konstruktivnega. Morda imate občutek, da ste na trdnih tleh.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Ker je Luna v vašem sektorju intimnosti ves danes in del jutrišnjega dne, dragi dvojčki, je to nekaj pomembnih dni za samoodkrivanje. Lahko pride do nekaj napetosti, če nekdo izpostavi vprašanje, zaradi katerega morate zapolniti praznine. Najbolje je, da se danes izognete prehitrim zaključkom, ker je s kvadratom Luna-Mars preveč enostavno stvari jemati zelo osebno.

Morda boste morali zbrati energijo in pozorneje razmisliti, preden se lotite pomembnih projektov. Na srečo se s harmoničnim tranzitom Luna-Saturn lahko osredotočite na čustvene in praktične prioritete.

Obstaja lahko prijeten občutek ravnovesja, saj se zdi, da so vaše čustvene potrebe v ravnovesju z zahtevami vaših dolžnosti. Obstaja močnejši občutek o tem, kaj je dobro za vas, namesto o tem, kaj si želite ali mislite, da potrebujete.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Luna ves današnji in del jutrišnjega dne preživi v vašem sektorju partnerstva, dragi Rak, in vzbuja željo po iskanju ravnotežja ali ohranjanju miru. Včasih je lahko izziv in celo naporno doseči kompromis, po katerem hrepenite danes.

Morda bi bilo najbolje, da spremenite fokus. Dolžnosti lahko zahtevajo vašo pozornost in težko se je umakniti. Da bi se izognili pastem, da nekaj storite in zamerite, poiščite ravnovesje v sebi, namesto da poskušate upravljati stvari zunaj sebe. Na srečo poznate vrednost opravljanja praktičnih stvari danes, ko je Luna v harmoniji s Saturnom.

Ta tranzit vam pomaga, da dobite dober občutek, kaj lahko pričakujete od sebe in drugih, in pomaga ohranjati stvari razumne in poštene. Koristno vam je sodelovanje ali družba drugih, tudi če sledite svojim ciljem.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Z Luno v vaši solarni šesti hiši ves današnji in del jutrišnjega dne, dragi lev, vidite tako težave kot rešitve. To je potencialno produktiven čas. Ukvarjanje z različnimi težavami vas lahko pripelje naprej in se počutite bolj organizirane.

Kljub temu, ko je kvadrat Luna-Mars danes, lahko obstaja težnja, da nekaj hitite ali podležete pritiskom, da naredite veliko preveč na hitro. Osredotočiti se je lahko težko, kar je povezano z občutkom razpetosti med željo po več pustolovščin ali življenjskih izkušenj in potrebo po razjasnitvi podrobnosti.

Na srečo vas tranzit Luna-Saturn spodbuja, da daste vse od sebe. Vaša uspešnost vam je pomembnejša in z veseljem delate izboljšave.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Luna preživi današnji in del jutrišnjega dne v vašem sektorju veselja, ustvarjalnosti in ljubezni, draga devica, in čutite lahko močno potrebo po uživanju in izražanju. To je čas, ko je večja verjetnost, da boste iskali pozitivne povratne informacije, vendar je pomembno, da v to ne vlagate preveč čustev, še posebej, ker so dnevne energije navzgor in navzdol.

Ljudje se zdijo v najboljšem primeru zaskrbljeni, v najslabšem pa napeti in osredotočeni vase zaradi kvadrata Luna-Mars, ki lahko vznemiri stvari. Morda se boste počutili razdvojeni med tem, da se vključite v zahteven projekt/problem in uživate v zabavi. Signali se lahko prekrižajo v ljubezenskih zadevah, kar pomeni, da bosta obe strani nerazpoloženi.

Kljub temu boste morda odkrili, da boste napredovali, če boste v svoj prosti čas ali ustvarjanje vložili več truda. Počutili se boste izpopolnjeno, če boste znali strukturirati in svojim užitkom pripisati pomen. V središču so lahko konstruktivni pogovori ali aktivnosti s partnerjem ali prijateljem.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Luna preživi današnji in del jutrišnjega dne v vašem domu in družinskem sektorju, draga tehtnica, vi pa posvečate posebno pozornost svojim potrebam po udobju in domačnosti. Kasneje danes Luna oblikuje kvadrat z Marsom in frustracije se lahko pojavijo skozi vaše interakcije s partnerjem ali pomembno osebo.

Če to odvečno energijo porabite pozitivno, lahko občutek frustracije zaradi domače situacije ali čustvenega življenja pod vami prižge ogenj, da se stvari uredijo. Na pravi poti ste s pomočjo tranzita Luna-Saturn, ki vas pomaga preusmeriti.

Kljub temu upoštevajte, da se ljudje okoli vas ukvarjajo s svojimi težavami in je manj verjetno, da bodo zaznali vaše potrebe. Prizadevajte si za manjšo obremenitev! V resnici je pravi čas, da se organizirate. Upoštevanje pravil in vztrajanje pri tradicionalnih ali preizkušenih in resničnih metodah lahko okrepita.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Luna preživi današnji in del jutrišnjega dne v vašem komunikacijskem sektorju, dragi škorpijon, vi pa ste mentalno zaposleni in iščete nekaj spodbude. Morda boste težili k komunikacijskim projektom, učenju in študiju. Lunin kvadrat z Marsom kasneje danes lahko kaže na enako zanimanje za osebna prizadevanja in dolžnosti, vendar je pomembno, da ne pretiravate.

Če pretiravate, je lahko zelo kaotično. Namesto tega se lahko počutite na trnih zaradi skrbi glede problematičnih področij, povezanih z delom ali zdravstvenimi težavami, saj vam bo težko narediti veliko s tako razdeljeno pozornostjo.

Za najboljše rezultate poskusite uglasiti nekaj dodatkov. Pri tem vam pomaga tranzit Luna-Saturn, ki vas spodbuja, da se osredotočite na tisto, kar deluje. Govorite z avtoriteto in lahko pridete do nekaterih pomembnih zaključkov. To je pravi čas za poučevanje ali usmerjanje drugih.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Luna preživi današnji in del jutrišnjega dne v vašem sektorju virov, dragi strelec, vi pa iščete dober odmerek predvidljivosti. Kljub temu je lahko veliko motenj za navigacijo, bodisi zato, ker se okoli vas veliko dogaja ali ker se spopadate s strahom, da bi kaj zamudili.

Danes se lahko soočite s težavami, ki so večinoma povezane s hitenjem ali nepotrpežljivostjo pri obvladovanju potreb in želja zaradi kvadrata Luna-Mars. Še posebej ste občutljivi na svoj denarni položaj ali občutek varnosti. Na srečo vas tranzit Luna-Saturn spodbuja, da vidite stvari s praktične strani.

Lahko vas motivira, da se lotite svojega denarja, dragocenosti ali virov. Lahko bi delali na tem, da bi svoje domače življenje naredili varnejše. Še posebej se zavedate tistih stvari, ki vas prizemljijo, zaradi katerih se počutite varne in ostanete osredotočeni na trenutek.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Luna danes in del jutrišnjega dne preživi v vašem znamenju, dragi kozorog, vi pa ste v močnejšem stiku s svojimi občutki. Ljudje, ki vas ne poznajo dobro, bodo morda videli vaše najboljše, tisti, ki pa vas bodo morda videli vaše najslabše prav zdaj, ko Luna tvori kvadrat z Marsom.

Medtem ko ste lahko navdušeni nad svojimi načrti in si iščete nekaj prepotrebnega časa za 'jaz', vam to predstavlja izziv veliko stvari v mislih, verjetno povezanih z domom in družino. Smiselno je odpraviti motnje, da se osredotočite na nekaj, kar vam je pomembno.

Na srečo pri tem pomaga tranzit Luna-Saturn. Konstruktivni pogovori so lahko del tega. Prav tako ste precej pripravljeni na posel in morda trdo delate ter uživate v procesu. Prisotna je močna želja po prevzemu pobude, tako da so samostojno delo ali projekti naklonjeni.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna preživi današnji in del jutrišnjega dne v vašem zasebnem sektorju, dragi vodnar, vi pa se morate sprostiti, razstrupiti in počivati. Z današnjim kvadratom Luna-Mars pa se ni vedno lahko sprostiti. Težko je izklopiti svoj um, da bi si lahko odpočil. Morda vaš um pretirava z Marsom v vašem sektorju komunikacij.

Upoštevajte, da je pretirano razmišljanje preganjanje gosi. Sprostitev je naravni potek luninega cikla, ko se pripravljate na vstop Lune v vaše znamenje pozneje jutri, zato je dobro razmisliti in izvedeti, kaj vam je v srcu. Poskusite pustiti ob strani napetost zaradi osebnih stališč, papirologije ali opravkov.

Današnji tranzit Luna-Saturn vam pomaga, da se osredotočite. Pravzaprav je razvrščanje na praktičnih ravneh lahko pomirjujoče. Morda boste poskrbeli za nerazrešene konce v finančni ali poslovni zadevi.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Luna ves današnji in del jutrišnjega dne preživi v vašem socialnem sektorju, drage ribi, in uživanje v okolju brez pritiska vam lahko pomaga osvežiti. Kljub temu Luna danes tvori kvadrat z Marsom in lahko se počutite blokirane pri uresničevanju nekaterih svojih želja.

Luna tukaj lahko spodbudi potrebo po uživanju v dobri družbi, toda opomnik na strošek, skrb za denar ali občutek, da pogrešate, bi lahko to prizadevanje začasno oslabilo. Smiselno je razmisliti o svojih financah in o tem, kako lahko naredite pomembne spremembe, ki vas bodo osvobodile skrbi.

Današnji tranzit Luna-Saturn poudarja samozavest in zrelost. To je prizemljitvena energija, ki vas vrne v stik z realnostjo in vašo notranjo močjo. Svoje zmožnosti vidite takšne, kot so, namesto da jih precenjujete ali podcenjujete, kar daje moč.

Starejše novice