Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 30. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Luna preživi dan v znamenju takoj za vašim, dragi oven, in dobršen del vas se umika. Na srečo vas danes vaš um vodi na pozitivna mesta in prav lahko boste našli nekaj navdiha. Poravnava Merkurja in Urana, ki vpliva na današnji dan, vam pomaga napredovati.

Njene energije vas ravno toliko ločijo, da nekaj, česar ne potrebujete več, pustite za sabo. Ideje se vam lahko porodijo nenadoma ali v hipu, pogovori pa so ponavadi razburljivi, nenavadni ali progresivni. Denar in poslovne zadeve so lahko v središču pozornosti in prodorno razmišljanje se lahko vrti okoli teh stvari.

Eksperimentiranje z novimi idejami je lahko zabavna miselna vaja. Pridobili boste vpogled, ki vas bo vodil do tega, da boste svojim financam pristopili na svež, nov način.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Luna danes preživi v vašem socialnem sektorju, dragi bik, vi pa doživljate bolj življenjsko potrebo po nezahtevnih situacijah. Lahka, vesela družba bi bila zdaj popolna!

To pozitivno čustveno naravnanost krepijo vznemirljivi projekti ali osebna zanimanja za dela. Merkur in Uran se usklajujeta v vašem znamenju, kar vam pomaga manj skrbeti za težave in se prilagoditi potencialnim priložnostim. To je odličen čas za ustvarjanje idej ali razvijanje iskrice zanimanja za novo temo.

Vaša želja po večji neodvisnosti in spontanosti je močna in želite se svobodno izražati ali pa se stvari znebiti. Morda boste na miselni ravni obrnili nov list. V središču so lahko tudi karierne novice. Lahko pride do preboja v učenju ali do zadovoljive rešitve težave.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Luna preživi dan na vrhu vaše sončne karte, dragi dvojčki, in to vas lahko postavi v precej ambiciozno ali odgovorno stanje. Opaženi ste in vaša uspešnost, pretekla ali sedanja, je tista, ki je zdaj deležna največ pozornosti.

Poravnava Merkurja in Urana, ki vpliva na današnji dan, vas okrepi na duševni ravni. Lahko se pojavijo nove informacije ali pa imate nenaden vpogled v to, kako nekaj zapustiti. Morda boste prišli do ideje, ki dopolni sliko zadeve, in je vznemirljiva. To je pomemben dan za razumevanje elementov preteklosti, ki so vam preprečili, da bi dosegli svoj največji potencial.

Trenutno so zaželene aktivnosti za samoizboljšanje. Lahko razvijete vznemirljive in iznajdljive ideje za reševanje nedavnih težav ali izzivov. Zasebni podatki ali skrivnost imajo lahko tudi močan vpliv. Vaš um gre tja, kamor običajno ne potuje, in pogovori vas lahko presenetijo!

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Luna preživi dan v vašem sektorju duha, dragi rak, vi pa se osredotočate na to, kar prihaja. Ne gre samo za pobeg od običajnega, temveč za razširitev vaših izkušenj. Današnje energije in komunikacije lahko sprožijo nove smeri za vaše misli in morda nekaj vznemirljivih novih idej.

Kljub temu vam lahko le malo odklopa ali odklopa pomaga na presenetljive načine. Če se odmaknete od težave, si lahko vizualizirate rešitve. Poslušajte svojo intuicijo, ko snujete nove načine za doseganje dolgoročnih ciljev sreče in nove metode ali strategije.

Ker se Merkur in Uran usmerjata v poravnavo, vas lahko nepričakovan stik ali dodatne informacije razveselijo in presenetijo. Sodelovanje ali viharjenje možganov je lahko še posebej plodno. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Luna preživlja današnji dan v vašem intimnem sektorju, dragi lev, vi pa na svet gledate nekoliko drugače kot v vlogi opazovalca. Morda se znajdete v položaju detektiva in to je lahko zelo dobrodošlo.

Kljub temu, ko dan napreduje, vam lahko koristi, če pomanjšate in razmislite o širši sliki. Zamisli vas lahko navdihnejo, rezultat pa so odlični pogovori. Ko se Merkur in Uran usklajujeta, lahko pride do prebojnega razmišljanja o poslovnem ali kariernem obetu ali dolgoročnem cilju.

Niste zadovoljni z navadnim ali znanim, kar vam lahko koristi, vendar se skušajte izogniti pretiravanju s tem duševnim nezadovoljstvom, da bi ga uporabili za osvetlitev prihodnosti in doseganje svojih ciljev. Zdaj so možni zanimivi preobrati v vaši karieri.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Luna preživi dan v vašem nasprotnem znamenju, draga devica, in vi vidite svoje življenje nekoliko drugače. Za rešitev težave danes bolj naravno uporabite svojo prirojeno modrost in sočutje.

Morda boste posredovali v sporu, vaše edinstvene sposobnosti pa bodo cenjene in v celoti izkoriščene. Vaše zaupanje je močno in gradi določene ideje, poravnava Merkurja in Urana v načrtu pa je močna za ustvarjanje vznemirljivega novega razmišljanja. Namesto tega pridejo zanimive informacije.

Lahko bi dosegli preboj na intelektualni ravni. Danes vas motivira nekaj, kar se naučite, ali pogovor o filozofski ali tehnični zadevi. Pogovor lahko vodi do prelomnice v odnosu ali novega vpogleda v prepričanje ali prejšnje mnenje. Posledično se lahko mnenja nenadoma spremenijo, interesi pa tudi! 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnja Luna vas osredotoča na urejanje svojega življenja ali oblikovanje, draga tehtnica. Zdaj je dobro poskrbeti za negotove konce. Jasnost prihaja iz mentalne nenavezanosti danes, ko se Merkur in Uran usklajujeta.

Obstajajo lahko novice ali ideje o vaših financah, dolgovih ali prilogah, ki so presenetljive in za vas zelo koristne. Lahko se pojavi manjkajoči košček skrivnosti, razkritje o intimnem razmerju lahko močno vpliva ali pa se pojavi nenadna želja po večji neodvisnosti. Verjetno se boste počutili navdušeni; drugim se bodo morda zdele vaše ideje ali spoznanja fascinantni.

Pripravljeni ste pustiti slabo navado ali izčrpavajoče elemente preteklosti za sabo. Močna je tudi možnost, da se počutite izčrpane, zato je najbolje, da ste pozorni na to, saj lahko ovira prodorno razmišljanje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Luna preživi dan v vašem sektorju ljubezni, prostega časa in ustvarjalnosti, dragi škorpijon. Počutiš se bolj ustvarjalno kot običajno in izražanje čustev pride samo po sebi. Današnji dan vsebuje dobro energijo, da se ločite in pustite, da vaš um tava na vse prave načine, ko dan napreduje.

Poravnava Merkurja in Urana lahko pomeni prelomni pogovor ali idejo, ustvarjeno s partnerjem ali o partnerju, ali manjkajoči del informacijskih površin, ki spremeni igro. V svoje življenje privabljate ljudi z nenavadnimi idejami ali vpogledi in perspektiva nekoga vas lahko vodi po zanimivih miselnih obvozih ali tokovih misli.

Interakcije so spodbudne, pomagajo ustvarjati nove ideje, metode in usmeritve. Morda vas lahko pomembna oseba navdihne, da razmišljate zunaj okvirov in naredite pozitivne spremembe. To je vznemirljiv čas, vendar bodite pozorni na impulzivnost.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Luna danes preživi v vašem domu in družinskem sektorju, dragi strelec, in dober del vas se želi umiriti in uživati ​​v tišini. Kljub temu so energije primerne za ohranjanje odprtosti uma za nove možnosti.

Merkur in Uran se usklajujeta v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju in lahko pride do nenadnih novih spoznanj na teh področjih življenja, sprememb urnika ali presenetljivih novic. Prihajajo lahko nove inventivne metode za reševanje dela, opravil ali zdravstvenih zadev ali pa se boste počutili navdihnjene, da začnete nov projekt ali prizadevanje za zdravje in telesno pripravljenost.

Pogovori so lahko odkriti in osvežujoči. Nove informacije vas bodo morda spodbudile k pozitivnim spremembam. V glavi vam lahko rojijo ideje in je vznemirljivo, vendar se je lahko tudi težko umiriti!

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnja Luna bi se morala počutiti lahkotno, dragi kozorog, saj se giblje v harmoniji z vašim znamenjem. Počutite se nekoliko bolj svobodno, da izrazite svojo igrivo plat. Ker se Merkur in Uran usmerjata k srečanju v vašem sektorju veselja, se vaša perspektiva spremeni, ko uživate v novih možnostih.

V vašem romantičnem ali čustvenem življenju lahko pride do presenečenj ali pa je v središču pozornosti odkrita in neposredna razprava. Lahko je dober čas za nove metode ali pristope k vašim hobijem, prostemu času in odnosom. Čeprav lahko pride do nekaj živčnega vznemirjenja, bo verjetno prijetno!

Vaše razmišljanje je bolj iznajdljivo, bolj ko se zabavate, sproščate in uživate. Ustvarjalne slutnje se združijo in nastanejo lepe ideje. Spontana komunikacija je lahko koristna, če se prisilite, da se izrazite o nečem, o čemer niste bili prepričani, vendar pazite na impulzivne odzive.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja Luna vas nagovarja, da se držite znanih obrazov, prostorov in krajev, dragi vodnar. To je čas luninega cikla, ko se morate orientirati, namesto da bi tvegali ali si močno prizadevali, zato je lahko dobro, da se zdaj malo sprostite.

Kljub temu je lahko današnji dan vznemirljiv za zadovoljive pogovore in navdihnjene ideje, še posebej, ko dan napreduje. Merkur in Uran se bosta kmalu uskladila in vam pomagala osvoboditi se omejitev. Vaše dojemanje družinske dinamike ali vaše predstave o osebnem življenju in življenjskih ureditvah se spreminjajo.

Kot takega vas lahko premaga želja po spremembah doma ali z družino in pristop k komunikaciji na nove načine je smiseln. Duševna osvežitev je verjetna, ko pretehtate svoje možnosti in razmislite o novih možnostih.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja Luna vas najde v središču pozornosti, vendar ste zaposleni s projekti in osebnimi interesi, drage ribe. Morda se ne počutite zelo osredotočeni, vendar lahko poberete vse vrste koristnih drobcev. Merkur, planet komunikacije, gre v poravnavo z Uranom v vašem sektorju komunikacij in lahko ste nenavadno zgovorni in živahni.

To je odličen čas za nove ideje ali razmišljanje o situaciji in lahko vam koristi nekaj mentalne osvežitve. Vendar ste nagnjeni k skakanju s teme na temo in bi vas lahko napačno razumeli. Čeprav bi se morali izogibati hitenju stvari, sta mentalno vznemirjenje in stimulacija okoli vas danes poživljajoča.

To je čas vznemirljivih novic ali prodornih razmišljanj in lahko ste navdušeni nad trenutnimi interesi, študijem in podvigi. Komunikacije so zabavne in razkrivajoče. Zdaj odprite oči za morebitno novo zanimanje ali kanal za učenje in komuniciranje. Vezi se lahko okrepijo z delitvijo sanj ali ciljev.

Starejše novice