Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 30. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Delo, denar in zdravje so lahko področja vašega življenja, kjer pridobite z razpravami in razmišljanjem, dragi oven. Danes vas lahko navdihnejo osvežujoča stališča ali perspektive. Bodite pozorni na priložnosti, da izboljšate svoje sposobnosti. Koristni pogovori ali novice vam lahko odprejo misli in vas osvobodijo določenih bremen in frustracij.

Današnji tranziti lahko oživijo odnose in vodijo do uspešnih novih metod in idej, povezanih z vašim zdravjem in dobrim počutjem ali dnevnimi rutinami. V središču so lahko edinstveni in vznemirljivi elementi na delovnem mestu ali v vsakdanjem življenju. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Odprte, v prihodnost usmerjene razprave ali novice vas lahko danes navdihnejo, dragi bik. Učenje nove metode za vašo umetnost ali učenje nečesa o vaših ciljih glede sreče ali o nekom, ki ga imate radi, je zdaj lahko zelo pomembno. Z današnjim tranzitom Merkur-Uran bi lahko prišli do prelomne ideje, projekt ali načrt pa se lahko nenadoma in srečno premakne naprej.

Pogovor razbistri zrak ali vam da prijeten občutek, da greste drugam. Ste samozavestni in izrazni. Medtem ko ste osredotočeni na dobre odnose, potrebujete nekaj časa zase, toda pozneje danes bo Luna vstopila v vaše znamenje in vi boste še bolj izstopili iz svoje lupine. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes se bo morda razjasnilo, dragi dvojčki, ali pa boste videli priložnosti, da negativne elemente preteklosti zapustite. Pogovori so lahko sproščujoči in odpirajo oči, saj je Merkur, vaš planetarni vladar, v harmoniji z Uranom. Ta tranzit vam omogoča ustvarjanje srečnih povezav s svojo komunikacijo in ustvarjalnim razmišljanjem.

Družinske zadeve so ostro v ospredju, čustveni preboj je povsem možen. Na srečo so vaše ideje inovativne, domača ali zasebna zadeva pa vam ogreje duha in vas potegne iz zadrege. Domači načrti lahko napredujejo. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Danes ste v odlični formi za inovativno in pozitivno razmišljanje, dragi rak, s trigonom Merkur-Uran. Teme, ki jih obravnavate ali o katerih razmišljate, so lahko razburljive in razburljive. Če se vržete v projekt ali se obkrožite s prijatelji, je lahko osvobajajoče. Razvedrilo o novih in edinstvenih idejah je zdaj samoumevno.

Prav tako ste v nenavadnem položaju, da bi govorili o nečem, kar vam je pri srcu. Prijatelji in omrežja vas lahko navdihnejo h kreativnemu razmišljanju ali vas spodbudijo, da poskusite nekaj novega. Ko dan napreduje, se lahko počutite nekoliko nemirni, saj je vaša želja po udobju in domačnosti v nasprotju s potrebo po povezovanju ali eksperimentiranju. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Današnji tranzit Merkur-Uran te spodbuja k pozitivnemu razmišljanju, dragi lev. Razmišljate o drugačnih ali nenavadnih idejah in metodah, ki vam lahko prihranijo čas ali vas motivirajo in navdušijo. Bolj ste samozavestni in polni upanja glede prihodnosti, zlasti v praktičnih smernicah. Morda boste razmišljali o idejah na praktični, finančni ali poslovni ravni, ki so prebojne ali kako drugače ključne.

Za najboljše rezultate si prizadevajte ohraniti svoj um odprt za nove informacije. Čeprav vsi načrti, o katerih razmišljate zdaj, ne bodo pripeljali do nečesa konkretnega, se lahko zgodi, da bo eden od njih kliknil na svoje mesto. Širjenje vaših miselnih obzorij je danes ključno. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Današnji tranzit Merkur-Uran nakazuje, da bo govorjenje ali razmišljanje o stvareh vodilo do večjega občutka svobode, draga devica. Komunicirate z več navdušenja in poguma. Ste na vrhu odkritij z nečim, na čemer delate ali preučujete, ali pa ste nestrpni, da bi bili na tekočem z najnovejšimi dogodki na različnih področjih, ki vas zanimajo.

Lahko pride odgovor na nedavno težavo. Danes imate večji vpliv kot običajno in drugi vas bodo verjetno dobro sprejeli. Visokošolsko izobraževanje lahko uspeva. Iščite nove ideje in perspektive, ki navdušujejo in motivirajo vas za najboljše rezultate zdaj. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Danes ste še posebej odprti za nove koncepte, metode in poglede, draga tehtnica, in ta odnos vas lahko vodi do zabavnih in dragocenih odkritij. Aspekt Merkur-Uran v trigonu usmeri vašo pozornost na pozitivne novice in ideje. Če na preteklo zadevo gledate bolj odmaknjeno, vam lahko pomaga napredovati.

Morda boste uživali v občutku očiščenja ali sprostitve, povezanega s tem, da nekaj skritega prinesete na dan. Vaš notranji svet močno pritegne in intimni pogovori so lahko navdihujoči. Lahko se pojavijo nove priložnosti, ki bodo vašo pozornost usmerile v zakulisje. Na srečo ideje in komunikacija dobro tečejo.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Današnji tranzit Merkur-Uran je odličen za sodelovanje, izmenjavo idej in odnos z drugimi na osvobajajoče načine, dragi škorpijon. Malo odmaknjenosti lahko postavi stvari v perspektivo, zlasti odnos. Samoizražanje pride zelo hitro in morda razvijate prijeten odnos z ljudmi okoli sebe. Ljudje in omrežja lahko navdihnejo nove metode in ideje.

Vaše družabno življenje je živahno in prijeten tok pogovora ali informacij vam je lahko v pomoč. Za najboljše rezultate si prizadevajte biti odprti za možnosti in konstruktivne spremembe v zvezi s partnerjem ali prijateljem. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Današnji tranzit Merkur-Uran vas spodbuja k raziskovanju novih idej in možnosti, dragi strelec, še posebej v zvezi s poslom, opravili in zdravjem. Drugi so bolj pozorni na vaše ideje, stališča ali inteligenco in premagovanje problematičnega področja vam pomaga, da se počutite lažje.

Današnji dan je dober za raziskovanje novih idej in možnosti, povezanih z vašimi praktičnimi cilji ali delom. Izboljšave vaših metod ali dodatne informacije lahko povečajo produktivnost ali prihranijo čas. Morda vam celo osvobodijo misli! Odprtost do različnih načinov početja istih stvari je lahko ključ do današnjih priložnosti. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Današnji tranzit Merkur-Uran vodi k raziskovanju ustvarjalnih ali edinstvenih tem, dragi kozorog, in vam pomaga dvigniti nad manjše skrbi. Razmišljate ali se pogovarjate o stvareh, ki vas ženejo naprej. Morda se vam bodo odprle priložnosti za potovanja, romantične ali ustvarjalne priložnosti in pomaga, če si pustite čas za nekaj svobodnega razmišljanja.

Lahko se počutite ravno dovolj odmaknjene, da lahko bolj polno uživate. Ko dan napreduje, se energija nekoliko premakne in lahko pride do neskladja med vašo željo po doseganju ciljev in vašo potrebo po zabavi. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Današnje energije so odlične za pozitiven in upanja poln občutek prihodnosti, dragi vodnar. Današnji tranzit Merkur-Uran pomaga pri osvobajanju objektivnosti ali nenavezanosti – morda se boste osvobodili bremena ali skrivnosti, razjasnili zrak ali spregovorili o težavi in se zaradi tega počutili olajšane in celo osvobojene.

Ko gre za družinske in intimne odnose, je osredotočanje na prihodnost za vas zdaj bolj smiselno kot spominjanje preteklosti, ki je zdaj glavni ključ do uspeha. Krožijo lahko fascinantne in koristne informacije. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Današnji Merkur-Uran spodbuja vašo radovednost, drage ribi, in vam pomaga dvigniti nad manjše težave. To je odličen čas, da poiščete rešitev za težavo v razmerju ali da se naučite nekaj novega in koristnega o osebi, ki je pomembna v vašem življenju. Ste v odlični formi za povezovanje z ljudmi, idejami ali informacijami, ki jih potrebujete.

Nekaj odmaknjenosti ali dober odmerek objektivnosti vam lahko pomaga izboljšati vizijo situacije. Ljudje v vašem življenju so lahko še posebej verbalni, vi pa zelo nestrpni, saj prinesete novo luč na problem ali dragocen nasvet. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice