Terme Sveti Martin sredi neokrnjene narave ponujajo številne možnosti za poletno sprostitev (foto: Terme Sveti Martin)
Doživite nepozabne trenutke rekreacije, razvajanja in kulinaričnih užitkov v srcu hrvaškega Medžimurja.

Pa smo le dočakali toplejše dni. Misli nam vse pogosteje uhajajo k počitnicam in sproščenim poletnim trenutkom. Če si želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in poskrbeti za ravnovesje telesa in duha v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih. 

V osrčju zelenega vrta Hrvaške boste našli obilo možnosti za sprostitev, rekreacijo v naravi, raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti ter uživanje v izvrstni lokalni kulinariki. 

Trikratni prejemnik nagrade Evropska destinacija odličnosti

V severno hrvaško pokrajino Medžimurje, ki leži nedaleč stran od slovenske meje, radi zahajajo številni Slovenci, saj ponuja resničen odklop od stresnega vsakdana. Idilična vasica Sveti Martin na Muri je odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in družinske izlete. 

Zeleni gozdovi v okolici term so idealni za družinske izlete (foto: Terme Sveti Martin).

Obenem tam izvirajo zdravilni vrelci termomineralne vode, ki blagodejno vpliva na splošno počutje. V resortu Terme Sveti Martin, prvem Healthness resortu v Evropi, dobro počutje svojih gostov od nekdaj postavljajo na prvo mesto. V svoji viziji sledijo filozofiji Rudolfa Steinerja, ki človeka obravnava celovito – kot fizično, življenjsko, duševno in duhovno bitje. 

Po teh načelih se ravnajo v wellness kot tudi kulinarični in drugi ponudbi. V medžimurskih termah boste zagotovo napolnili svoje baterije in občutili popolno sprostitev telesa ter duha.

Poletni oddih lahko namenite sebi z vadbo joge in meditacije (foto: Terme Sveti Martin).

Počitnice za vsak okus

V resortu, ki ga obdaja več kot 27 hektarov zelenih površin, živijo in dihajo z naravo, zato se vsak gost lahko odloči za rekreacijo po svojem okusu. Tek, kolesarjenje po okoliških gričih in dolinah, sprehodi po bližnjih gozdovih, joga na prostem, tenis, odbojka na mivki, golf – možnosti za poletne aktivnosti na prostem je nešteto. 

Po športnih aktivnostih pa ni lepšega kot vodni užitki v Aquaparku MartiLandia, kjer vas čaka zabava za celo družino. Otroci bodo navdušeni nad spuščanjem po toboganih, odrasli pa si lahko privoščite masažo pod baldahinom in lovite sončne žarke na ležalnikih. Za zabavne aktivnosti bodo poskrbeli animatorji, ki pripravljajo program za najmlajše in vse mlade po srcu.

Aquapark MartiLandia (foto: Terme Sveti Martin).

Wellness razvajanje in kulinarični užitki za popoln zaključek dneva

Po tako aktivnem dnevu je prav, da si zvečer privoščite še malo razvajanja. Terme Sveti Martin so med drugim pravi raj za ljubitelje wellness aktivnosti, saj se lahko pohvalijo z najsodobnejšo wellness oazo na celinskem Hrvaškem. Izbirate lahko med več kot 30 masažami, blagodejno pa bo na vas vplivalo tudi sproščanje v savnah

Za piko na i bodo v medžimurskih termah poskrbeli za razvajanje vaših brbončic. Na vašem krožniku bodo le lokalne sestavine, mojstrsko vključene v vrhunske kulinarične specialitete. Saj veste, ljubezen gre pogosto prav skozi želodec, zato se v ta medžimurski resort res ni težko zaljubiti.

Obroke v medžimurskih termah pripravljajo iz lokalnih sestavin (foto: Terme Sveti Martin).

Starejše novice