Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 27. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Praktičnost in pripravljenost, da se oprete na zdrav razum, vam lahko danes pomagata, da nekaj zaklenete, dragi oven. Pravi čas je, da se raje osredotočite na podrobnosti kot na širšo sliko, še posebej, če na projektu zvezujete konce. Morda boste tako zelo uživali!

Vaše razmišljanje je zdaj o poslu in pri tem ste lahko precej uspešni. Čeprav današnja stabilna energija ni vedno vaše najljubše vzdušje, je zdaj lahko osvežujoče. Trenutno vas najbolj privlači zdrav razum in ne domišljijsko razmišljanje.

Imate čudovit občutek, kateri od vaših načrtov je najbolj izvedljiv, kar vam pomaga pri odločanju. Ste v odlični formi za razvrščanje svojih misli in stvari, kar vam lahko pomaga, da se počutite manj preobremenjeni ali razpršeni s praktičnim tranzitom Merkur-Saturn.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Zaznave so danes prizemljene, dragi bik, s sekstilom Merkur-Saturn, ki vas spominja na prednosti spremljanja stvari in organiziranja. Ste v odlični formi za koncentracijo. Vaša hladna miselnost in organizacijske sposobnosti vam pomagajo doseči stvari z minimalnim vmešavanjem.

Posvečati več pozornosti drobnim podrobnostim ali praktičnemu vidiku projekta lahko veliko pomeni. Vaši okusi so tradicionalni in Lunin premik v vaš sektor kariere in odgovornosti kasneje danes krepi to temo. Organiziranje in razvrščanje po podrobnostih, načrtih in zamislih bo bolj preprosto kot običajno – celo lagodno in pomirjujoče.

Ste v odlični formi za koncentracijo. Zdaj je mogoče doseči novo raven spoštovanja ali zanesljivosti v odnosu. To je lahko tudi čas za spremembe, ki oblikujejo vaše življenje na močan način.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Duševna energija je danes močna, dragi dvojčki, in v središču pozornosti lahko pride do pomembnega pogovora ali kritičnega razmišljanja in snovanja načrtov. Zdaj lahko pride nov vpogled v zasebno zadevo ali odnos in je lahko zelo razburljiv.

Hkrati razmišljate zelo praktično, saj je vaš vladar Merkur v harmoniji s stalnim Saturnom, kar vam pomaga, da se osredotočite na svoje prioritete. Ukvarjanje z odgovornostmi namesto skrivanja pred njimi je zdaj lahko precej zadovoljujoče.

Današnji dan je močan za razmišljanje in obdelavo ter je odličen za črpanje izkušenj in modrosti ter njihovo uporabo pri trenutnem problemu. Dobro je tudi za miren študij ali delo v relativno samoti. Lažje boš biti bolj pozoren kot običajno in odličen čas je, da opaziš in obravnavaš podrobnosti.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Energija je v teh dneh močna za komunikacijske projekte, založništvo in pametno razmišljanje, dragi rak, če le imaš priložnost, da se osredotočiš! Na srečo je današnji tranzit Merkur-Saturn odličen za razumevanje vaših prioritet ter reševanje dolžnosti in odgovornosti.

Praktične zadeve lahko danes narastejo. Morda je pravi čas za pogovor s sodelavci ali vodenje poslovnih idej mimo prijateljev. Lahko najdete resnične, zanesljive rešitve za težave in zdaj precej dobro sodelujete z drugimi.

To je tudi čas, da razmislite o tem, kako bi se lahko dolgoročno počutili, in si prizadevate doseči srečo, ki si jo zaslužite. Vi skrbite za podrobnosti in logistiko načrta. Pogovori so zdaj lahko zelo koristni. Sestavljanje seznamov ali zapisovanje namer vam lahko pomaga tudi pri urejanju nereda.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Umirjene energije vam lahko danes pomagajo, da se osredotočite, dragi lev. Tranzit Merkur-Saturn podpira delo pri projektu ali podvigu, ki je zasnovan tako, da traja. Ta tranzit vam omogoča, da se osredotočite ali nekaj razvrstite, in to je zadovoljivo. To je odličen čas, da vložite dodatne napore v učenje, študij ali izpopolnitev projekta ali obrti.

Udeležba na uradni komunikaciji ali vaših dolžnostih bi lahko bila v redu. Morda boste prejeli opomnike o svojih zavezah, vendar se počutite sposobni, da jih izpolnite, in prizadevanja za načrtovanje kariere so zdaj lahko vredna truda.

Morda se boste odločili, da se disciplinirate in se osredotočite na praktične prednostne naloge. Opraviti dobro delo ali razvrstiti zadevo, ki je bila prej frustrirajoča ali neorganizirana, je lahko v središču pozornosti in čudovit občutek je, da se počutiš na vrhu stvari.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnji sekstil Merkur-Saturn je odličen za seciranje in kopanje odgovorov, draga devica, kar je lahko še posebej zadovoljujoče in blagodejno. Predstavlja odlično ozadje za učenje novih stvari in znaten napredek pri vaših projektih. Redni pogovori in več intelektualnih izmenjav so zdaj lahko plodni.

Tudi delo in reševanje problemov sta danes zelo naklonjena. S to praktično, podporno energijo bi se lahko pripravljeni zavezati k izboljšavam. Prizadevajte si, da bi zdaj vložili dodaten trud – nagrade morda niso takojšnje, vendar so lahko v prihodnosti odlične.

Prijatelj ali partner vam bo zdaj morda prišel na pomoč. Ko bo Luna pozneje danes prešla v vaš delovni in zdravstveni sektor, se boste dobro počutili pri opravljanju svojih opravil in odgovornosti.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji aspekt Merkur-Saturn je dober za prizemljitev vaših misli, draga tehtnica. Organiziranje na določenem področju vašega življenja vam lahko pomaga pri miru in tolažbi ter zmanjša nagnjenost k občutku preobremenjenosti.

Morda boste odkrili metode, ki vam omogočajo, da poostrite svoje delo ali rutino. Tiho preučevanje ali raziskovanje lahko prinese odgovore, ki jih potrebujete, in morda nekaj velikih nagrad. Manj ste nagnjeni k temu, da bi govorili o svojih načrtih in lahko vas privlačijo skrivnosti ali temnejše teme ali pa bi ugotovili, da te stvari privlačite k sebi.

Če se osredotočite na nekaj vsrkajočega in vložite veliko energije v projekt, ki vas zanima, lahko povečate svoj smisel. Pravi čas je, da zarijete zobe v nekaj zadovoljujočega. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnje energije so dobre za načrtovanje in realno ocenjevanje zadev, dragi škorpijon, z Merkurjem in Saturnom v harmoniji. Najbolj vas zanimajo dolgoročni rezultati in se lahko z nekom uspešno pogovorite o strategiji ali problemu.

Morda boste nekatere stvari v svojem življenju videli jasneje, če boste upoštevali drugo stališče. V teh dneh je močnejši poudarek na sodelovanju ali partnerstvu, ko Merkur potuje skozi vaš partnerski sektor, in to nagnjenje je danes lahko še posebej konstruktivno.

Prav tako je pravi čas, da se združite, da bi dosegli nekaj pomembnega ali praktičnega. Danes se kaže vaša zrelost in to vam tudi ustreza! Drugi vas bodo morda vprašali za nasvet.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnji tranziti se stabilizirajo, dragi strelec. Aspekt Merkur-Saturn je tu, da vas vodi. To je dan, ko boste stvari lažje kot običajno spravili v red. Sprejemanje stvari korak za korakom je trenutno lahko najuspešnejši pristop.

Ta vidik je temelj, zlasti pri prizadevanjih za izboljšanje dela, domačega življenja in zdravja, lahko pa tudi podpira konstruktivne pogovore. Lahko bi ugotovili, da svoje besede izbirate bolj skrbno, kar pomaga razjasniti stvari.

Celo sestavljanje seznamov ali drugačno razvrščanje vaših misli in načrtov je zdaj lahko koristno. Lahko se počutite dobro, če se zavežete nečemu določenemu in dosežete merljiv napredek. Preložitev odgovornosti za vas je lahko zadovoljujoča in lahko izboljša vaše razpoloženje.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Podrobnosti, ki ste jih pred kratkim morda zamudili, danes polnijo vašo zavest, dragi kozorog, zaradi česar je to odličen čas, da posvetite več pozornosti posebnemu področju zanimanja.

To je lahko čas, da vložite dodatne napore in se ob tem dobro počutite, še posebej, ko dan napreduje in vas Lunin premik iz vašega znamenja osvobodi, da več pozornosti posvetite svojemu praktičnemu svetu. V kreativnem ali komunikacijskem projektu ali študiju lahko zadovoljivo napredujete.

Razmišljate dolgoročno in ne o takojšnjih nagradah, kar je koristen pristop. Dan je dober, da bolje razumete svoje prioritete. Vaši spomini so še posebej dostopni. Študije gredo dobro, še posebej, če se uveljavljate postopoma, na tradicionalen način.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Osredotočanje na družino ali praktičen projekt lahko danes razbremeni stres, dragi vodnar, še posebej, če izločite motnje in se osredotočite na eno stvar naenkrat, korak za korakom. Počasi in vztrajno zmaguje na današnji dirki!

Ste v odlični formi za ravnanje s posli in za obravnavanje podrobnosti, ki ste jih morda zamudili (ali jih niste želeli videti) v preteklosti. Najbolj se obnese potrpežljiv in urejen pristop, ki pomaga vsaj ublažiti stres in kvečjemu rešiti težavo. Zdaj se lahko počutite povsem samomotivirani. Energija je močna za praktične stvari in dejavnosti doma ali z družino.

Pogovori so bolj neposredni, čeprav morda nekoliko poslovni, osredotočenost na osebne, družinske ali praktične dejavnosti pa vas lahko močno pritegne. Kasneje danes se Luna odpravi v vaše znamenje in vaše čustvene potrebe postanejo bolj vztrajne. Ta tranzit lahko prinese prijeten naval želje po novem začetku ali uživanju v novi izkušnji.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnje umirjene energije so lahko pomirjujoče, drage ribi. Verjetno se boste počutili najbolj uspešne, če boste posebno pozornost namenili podrobnostim ali opravilom, ki ste jih prepustili.

Sprejemate pametne odločitve in jasno vidite svoje prioritete. Danes se najbolje obnese temeljit pristop, saj je Merkur v harmoniji s Saturnom, ki ima prizemljitev in praktičen vpliv. Ker je Merkur, ki je trenutno v tranzitu vašega komunikacijskega sektorja, danes v dobri formi, ste v odličnem položaju, da se pogovorite o stvareh.

Za najboljše rezultate ne preskakujte korakov – bodite temeljiti. Verjetno boste dali dobre nasvete in trenutno veljajo za nekoga z zdravo pametjo. Medtem ko drugi morda iščejo zapletene odgovore na težave, morda zgrešijo bistvo, ki se vam zdi precej očitno. Prizadevate si izpolnjevati roke in ponosni ste na to, da skrbite za posel.

Starejše novice