Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 18. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Tranziti energizirajo vaš intimni sektor danes in jutri, dragi oven, in vzbujajo izbrane želje globoko v vas. Spodbujajo pogum in impulz, včasih pa tudi nepremišljenost, zato bodite pozorni na to, čemu sledite. 

Z drugimi besedami, poizkusite vedeti, kaj si resnično želite, preden se nečesa lotite! Želja, da bi imeli večji nadzor nad svojim življenjem ali opolnomočeni, se lahko uveljavi in ​​pogum za spremembe ali ukrepanje v smeri teh ciljev se lahko uveljavi zdaj. 

Poudarek je na območju vaše sončne karte, ki vlada intimnosti, delitvi, denarju ali premoženju, ki se deli z drugimi ali jih prejme od drugih, navezanosti in samoopolnomočenju. Vaša lakota po čustveni in fizični stimulaciji je velika in smiselno je, da prisluhnete svojim željam, vendar se odločite modro, ko jih želite uresničiti. Lahko se pojavi nov posel, denar ali intimno razmerje.
 

Bik

20. april - 20. maj

Tranziti danes in jutri so lahko povezani s tem, da boste pridobili pogum za spremembe ali ukrepanje v partnerstvu, dragi bik. Nekdo lahko v vas vzbudi močna čustva in želje, konflikti, v katere ste vstopili zdaj, pa lahko služijo kot dragocen odraz vaših želja po dejanjih in odzivih. 

Ali pa vas nekdo morda spodbuja k ukrepanju. Možna je napetost, še posebej, če ne veste, kam usmeriti odvečno energijo. Po drugi strani pa je združevanje, da bi nekaj naredili, lahko samoumevno in je lahko zelo spodbudno. 

Ne glede na to, ali se ti vplivi izvajajo, je verjetno, da bo dan živahen, v katerem impulzi vladajo nad glavo. Za najboljše rezultate sledite svojim instinktom do določene točke, vendar ne zavrzite previdnosti. To je potencialno odličen dan za iskanje tega, kar (ali koga!) želite.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Lahko se počutite zelo navdušeni, da naredite razliko ali spremembe, dragi dvojčki. Tranziti danes in jutri prinašajo visoko energijo in vznemirjenje v sektor vaše karte, ki vlada zdravju, rutini in delu. 

V središču je lahko močna želja, da začnete ali pospešite fitnes ali zdravstveni program, ambicioznost in navdušenje nad svojim delom ali storitvami ali impulz, da bi se organizirali in bili v boljši formi. Naredite vse, kar lahko, da se izognete slabosti trenutnih tranzitov. 

Nestrpnost, aroganca in ego lahko ovirajo njihove potencialne koristi, ki so pogum, pobuda, zagnanost in moč. Biti aktiven ali prevzeti aktivno vlogo je smiselno. V nasprotnem primeru lahko presežek energije povzroči nepotrpežljivost ali osornost do drugih in nepotreben stres.

Rak

21. junij - 22. julij

Danes in jutri se lahko počutite precej navdušeni, navdušeni, polni energije ali nemirni, dragi rak. Zadeve pete hiše so potencialna področja za stimulacijo, nepotrpežljivost ali vznemirjenje, vključno z romantiko, odnosi z otroki, rekreacijo, športom, ustvarjalnostjo in samoizražanjem. Želja po več zabave je dandanes močna, a zdaj še posebej vztrajna! 

To je lahko zelo nabit in animiran čas. To je odličen čas, da sledite svojim resničnim strastem, vendar to počnite premišljeno – poskrbite, da veste, kaj so, namesto da sledite muham. Ne dovolite, da nemir zamegli vaše pristne želje. 

Zdaj ste privlačni za druge, zlasti ko prevzamete vodstvo. V idealnem primeru se lahko dvignete nad impulzivnost ali nepremišljenost trenutnih tranzitov in namesto tega izkoristite njihov pogum in samozavest. Notranje zaloge poguma so zdaj lahko dostopne.

Lev

23. julij - 22. avgust

Tranziti danes in jutri so energični in včasih intenzivni, dragi lev. Če najdete ustrezne kanale, da to izrazite, vam pogumnejši in drznejši pristop k življenju odpira vrata. Vendar pazite na konflikte ega in nepotrpežljivost. Biti neposreden je koristno, a včasih je preveč preveč. 

Morda se boste zdeli nesramni, vendar ste bolj občutljivi kot običajno in morda niste pripravljeni na reakcije drugih! Morda boste ganjeni, da branite ljubljeno osebo. Za najboljše rezultate si prizadevajte vliti dodatno energijo v gospodinjski projekt ali poživljajočo dejavnost z družino. 

Biti aktiven in produktiven je najbolj zadovoljujoča uporaba trenutnih vplivov. Premik Lune v vaš partnerski sektor spodbudi vašo potrebo po povezovanju ali pridobivanju perspektive.

Devica

23. avgust - 22. september

Tranziti danes in jutri so ognjeviti, energični in vznemirljivi, draga devica, in vplivajo na vaš sektor komunikacij. Čutite lahko močno motivacijo in željo po akciji z učenjem, deljenjem in povezovanjem. Vaše navdušenje, da stvari opravite, uspete in se odlikujete, je presežek. 

Verjetno bi morali biti pozorni na nestrpnost in govorjenje, preden razmišljate. Na primer, poskusite ne izraziti svojih nezadovoljenih želja, če so se pojavile zelo nenadoma. Namesto tega jim dajte čas. Nekaj, kar je sporočeno, vas lahko razjezi! 

Ljudi in stvari, ki so vam na poti, je trenutno težko sprejeti. Odvečno energijo bi morda bolje usmerili v hišne projekte, pogumne poteze, vzpostavljanje stika ali nadaljevanje zgrešene povezave.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

S tranziti danes in jutri lahko dosežete veliko, če izkoristite pogum, pogum, iniciativo in navdušenje, draga tehtnica, zlasti v zvezi z vašim dohodkom, poslovnimi zadevami, talenti ali drugimi viri in sredstvi. 

Bodite samozavedni in si prizadevajte zmanjšati ali se izogniti bolj egocentrični, nepotrpežljivi in ​​nepremišljeni strani teh vplivov. Možna težava je na primer impulzivno zapravljanje. Morda boste morali tvegati, a bolj kot se zavedate svojih potreb, bolje presodite svojo naslednjo potezo.

Podobno je vožnji z avtomobilom – pregledati morate, kaj je za vami, zraven in pred vami, da bi sprejeli prave odločitve, ko se to nenadoma pojavi. Poslovne ali denarne zadeve napredujejo ali zahtevajo ukrepanje. Močno čutite, koliko ste vredni. Današnji premik Lune v vaš sektor veselja vas spodbuja, da se tudi malo zabavate.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

S Soncem v konjunkciji in vzporednim Marsom, oba v vašem znamenju, dragi škorpijon, ste danes in jutri navdušeni in polni energije. Ta gorljiva energija je bila dražljiva v nedavni novi luni, prav tako v škorpijonu. 

Kaže na povečan pogum in energijo ali na otročje ali nepotrpežljivost, če niste previdni! Zato je najbolje, da ste čim bolj samozavestni, da bi imeli koristi od teh tranzitov. 

Opazujte, kaj se dogaja okoli vas in kaj čutite, tako da boste, če boste morali sprejeti hitre odločitve, na pravem mestu. Prevzemanje odgovornosti, vodenje ter neposrednost in odkritost so zdaj naklonjeni. Vendar pa ne bi škodilo, če bi stvari ublažili.

Strelec

22. november - 21. december

Danes in jutri lahko doživite vznemirljive podtokove in močne sanje ter spomine, dragi strelec. Trenutni tranziti energizirajo območje vaše sončne karte, ki vlada skrivnostim, zasebnosti, storitvam, dobrodelnosti, samorazveljavitvi ali samosabotaži, anonimnosti in koncem. 

Občutki glede preteklosti ali zasebne zadeve so bili včasih zapleteni. Zdaj si lahko nenadoma zaželite pustiti težavo za sabo, se znebiti bremena ali končati situacijo, ki vas vleče navzdol. Ste pogumni, odgovorni in skrbite zase in za svoje potrebe! 

Bodite pozorni na prehitro ukrepanje glede zadeve ali na lovljenje želje, ki ni natančen odraz vaših želja. Jeza, ki ste jo zakopali ali skrili, se lahko zdaj pojavi in ​​močno mislite, da bi nekaj storili glede tega. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Tranziti danes in jutri vznemirjajo vaše čute, dragi Kozorog. Ta energija se lahko hitro pojavi in ​​zahteva hiter odgovor, zato vam samozavedanje pomaga sprejemati boljše odločitve v trenutnem razburjenju. 

Vaše družabno življenje bo verjetno zelo živahno. Navdušenje vzbudi, prav tako lahko tekmovalnost ali agresija, zato bodite pozorni na svoje odločitve. Če je v prijateljstvu potrebna sprememba, je to lahko čas, ko težava doseže vrhunec. To je lahko tudi čas, da zberete pogum in stopite v stik z nekom. 

Ti vplivi zahtevajo aktivnost in gibanje, pa tudi besedo pri doseganju vaših ciljev. Morda boste prevzeli vodilno vlogo v skupini ali naredili pogumen korak v družabnem življenju. Luna se danes premakne v vaš sektor virov in dober del vas se želi namestiti in uživati ​​v trenutku.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Imate poseben vpliv na druge na poklicni ravni, dragi vodnar, ali ljudje lažje prepoznajo vaše talente. Tranziti danes in jutri vas poživijo. Ste ambiciozni in pripravljeni prevzeti odgovornost ali vodstvo. Ste v odličnem položaju, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem. 

Želite ostati na tekočem in doseči nekaj boljšega. Čutite lahko pravi val želje po ukrepanju. Vendar pazite, da nečesa ali nekoga ne potisnete premočno ali prehitro. Uporabite pogum in pobudo trenutnih tranzitov in se izogibajte njihovi nepotrpežljivi ali egocentrični plati. 

Vaša uspešnost je v središču pozornosti in imate velik vpliv. Povečanje dejavnosti, ki vključuje kariero, ugled ali odnose s starši in avtoritetami. Želite delati stvari po svoje ali pa drugim kažete bolj samozavestno, pogumnejšo in drznejšo podobo.

Ribi

19. februar - 20. marec

Tranziti energizirajo vaš sektor učenja, širitve in prepričanj danes in jutri, drage ribi. Morda boste čutili močno željo, da se zavzamete za svoje ideje ali izrazite svoj primer. Dejansko boste morda hrepeneli po več akcije, življenjskih izkušenj ali spremembi tempa. 

Lahko dobite pogum za zasledovanje dolgo želenega cilja. Bodite pozorni na iskanje takojšnje zadovoljitve, kar vas lahko odvrne od resničnih želja in potreb. Prav tako se izogibajte poskusom zmage za vsako ceno! 

Želja po pustolovščini se lahko zdaj pojavi. Tekmovalne dejavnosti lahko uspevajo, te vključujejo fizične in duševne. Današnji premik Lune v vaš sektor zasebnosti vas lahko omili. Začnete gravitirati k zakulisnim ali zdravilnim dejavnostim.

Starejše novice