Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 24. novembra 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Danes zgodaj bi lahko nekaj, kar se zdi majhne težave, povečalo pomen, dragi oven. Potrudite se, da delate na problematičnih področjih ali stopite korak nazaj, da boste lahko objektivno pogledali na odnos ali skrb. 

Verjetno je, da je težave mogoče odpraviti z malo potrpljenja. Prav tako lahko nesporazumi vodijo do kritičnega razmišljanja ali koristnih obvozov. Brez nezadovoljstva morda nikoli ne bomo napredovali. Če pa glede tega ne počnete ničesar, razen negujete nemir in napetost, bo to motilo vašo srečo in praktične zadeve. 

Tudi danes vaš planetarni vladar, Mars, začne svoj tranzit vašega duhovnega sektorja. Ta cikel traja do 4. januarja in v naslednjih tednih doživljate veliko manj odpora ljudi in okoliščin v svojem življenju. Čas je, da se premaknete iz svojega območja udobja, tudi v majhnih pogledih, in ustvarite nove izkušnje zase. Sami ustvarjate svojo srečo, namesto da bi čakali, da pride k vam. 

Bik

20. april - 20. maj

Danes ste pripravljeni opraviti delo, dragi bik, in najbolje ga je opraviti potrpežljivo. Lahko ste nekoliko nerazpoloženi, a če se spomnite, kdo je odgovoren za vaša čustva, si daste moč, da spremenite svoj odziv na stresorje v vašem okolju. 

Danes bi se lahko počutili nekoliko neusklajeno na mestih, zato je morda dobra ideja, da načrtujete vnaprej. Mars danes začne segrevati vaš sektor intimnosti in vas spodbuja k iskanju globlje povezave, pa naj bo to s projektom ali osebo! 

Vaše intimno življenje se lahko v prihodnjih tednih razgreje. To je bolj strateško, zasebno, skrivnostno ali subtilno obdobje za uresničevanje vaših želja. Politika moči, spolne napetosti ali temeljne sile so lahko večje teme v vašem življenju. To je pravi čas, da svoje želje razumete bolj intimno.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Če danes niste v stiku s svojo potrebo po spremembi, dragi dvojčki, se lahko spopadate z notranjim nemirom ali občutljivostjo. Po drugi strani pa lahko odpiranje temu pripelje do sladkega trenutka eureka. Kljub temu bodite previdni, da ne skočite v (ali iz) nečesa na podlagi trenutnih frustracij. 

Mars se danes premakne v opozicijo z vašim znamenjem, kar služi za razvnetje strasti, ne vedno udobno, a v vašo korist. Razmerje ali partner bi lahko odražal vašo željo po akciji v prihodnjih tednih. V tem ciklu, ki traja do 4. januarja, je lahko veliko dejavnosti na oddelku za odnose ali v vašem družabnem življenju. 

Bližnji odnosi in partnerstva so lahko bolj zahtevni ali aktivni kot običajno. V središču so lahko svetovanje, organiziranje, pogajanje in mreženje. Delitev bremena je lahko koristna. Ta cikel vas nagovarja k reševanju medosebnih konfliktov. Iskre se lahko krešejo z drugimi ali pa odkrivate svoj pogum ali potrebo po akciji prek pomembne osebe. 

Rak

21. junij - 22. julij

Danes zgodaj bi se lahko spopadali z nepotrpežljivostjo in živčnostjo pri drugih, dragi rak, čeprav se lahko raje odločite, da se boste od tega oddaljili, dokler stvari ne dobijo smisla. Težave z delom, zdravjem in službami so trenutno v vaših mislih in navsezadnje gre za dragocene spremembe. 

Mars danes začenja svoj tranzit v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju in vas bo motiviral, da se lotite svojih dnevnih rutin do 4. januarja. Izkoristite ta naval navdušenja, da bolje poskrbite zase in za svoje vsakodnevne navade in rutine.

Dejansko je to lahko naporen čas za delo ali opravila ali pa bolj tekmovalen čas. Želite biti produktivni in morda boste želeli slediti lastni pobudi ter delati v skladu s svojim ritmom in s svojim tempom. Ljudje ali stvari, ki motijo ​​ta tok, so lahko zelo razdražljivi! Ta tranzit poživi vaše dnevne rutine. Če ste želeli izboljšati svoje navade ali slediti boljšim programom za zdravje in delo, potem je to čas, ko ste pripravljeni ukrepati. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Če danes zgodaj potrebujete čas, da uredite stvari, si ga vzemite ali se potrudite, da se izognete motnjam, dragi lev. Vsekakor pa ljudem, ki so vam dragi, povejte, zakaj ste odmaknjeni ali malo odmaknjeni. Mars se danes premakne v vašo solarno peto hišo in do 4. januarja je čas, da uresničite svoje srčne želje. 

Seveda se v tem ciklu želje hitro pojavijo, vendar je to spodbuden, aktiven čas za romantične odnose, zabavo in ustvarjalnost. Svojega duha želite nahraniti s prijetnimi zabavami. Prav tako ste bolj strastni glede svojih interesov, hobijev ali ljubezenskega življenja. 

V tednih, ki so pred vami, se lahko znajdete na odličnem mestu za uživanje in pogosto izstopanje v zabavnih tekmovanjih, romantičnih odnosih, zmenkih, športu in igrah. Vaša raven energije se izboljša in nagnjeni ste k temu, da se bolj uspešno in lažje uveljavite. Vaš neposredni pristop vam pogosto prinese rezultate! 

Devica

23. avgust - 22. september

Danes zgodaj je lahko zlahka postati raztresen ali malo razmaknjen, draga devica. Pri komunikaciji in odločitvah je smiselno biti nekoliko bolj previden kot sicer. Tempo okoli vas je naporen, ali vsaj morda se tako zdi, saj je lahko veliko nemirne energije, ki jo morate obvladati. 

Ne dovolite, da vlada nepotrpežljivost. Razlika v mnenjih vas lahko bolj razjezi kot običajno v teh razmerah. Tudi danes Mars vstopi v vašo solarno četrto hišo, kjer bo ostal do 4. januarja. To je lahko naporen čas za vaše domače življenje - morda kaotičen ali turbulenten včasih, včasih pa zelo produktiven. Pripravljeni ste ukrepati, da bi povečali svoje občutke varnosti in udobja v prihodnjih tednih. 

Ker Mars izziva vaše znamenje, se boste morda morali malo bolj potruditi, da bi dosegli svoje cilje, a prebijanje čez ovire je lahko tudi zadovoljivo. Čas je za čiščenje hiše in to je lahko dobesedno ali figurativno. Prizadevajte si biti odprti in proaktivni, namesto da dovolite, da napetosti narastejo doma ali globoko v sebi. Zdaj ste zaščitniški do drugih in sebe.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Medtem ko ste danes lahko osredotočeni na podrobnosti in praktične zadeve, draga tehtnica, se boste verjetno precej dolgočasili zaradi rutine stvari. Kot taki ste najboljši, če delate na nečem produktivnem na nove, nenavadne načine ali v vsakdanja opravila vnesete nekaj iznajdljivosti. 

Ljudje v vašem življenju so lahko razburljivi, a tudi navdihujoči; so lahko zahtevni in ustrežljivi hkrati. Ker se Mars danes premika v vašo sončno tretjo hišo, ste še posebej motivirani za učenje, komuniciranje in povezovanje. Ta vpliv traja do 4. januarja in lahko vznemiri vaš um, poživi vaše vsakdanje življenje in včasih spodbudi vaš živčni sistem! 

Ukrotite nepotrpežljivost in to obdobje bo odlično za odkrivanje vaših intelektualnih strasti in iskanje poguma, da spregovorite o tem, kar vam je pomembno. Vaša radovednost vodi do različnih izkušenj. Hitro lahko naredite veliko napredka, lahko pa tudi kaj spregledate ali naredite napake, ko hitite s proizvodnjo ali pridete tja, kamor želite priti. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Danes zgodaj se lahko znajdete v dilemi glede zadeve ali celo osebe v svojem življenju, dragi škorpijon. Verjetno je bolje, da ostanete zadržani, dokler ne dobite dodatnih informacij. Hitre presoje vam trenutno verjetno ne bodo dobro služile. 

Tudi danes Mars zapušča vaše znamenje in videli boste, da se bodo nekateri pritiski za ukrepanje zmanjšali. Tempo vašega življenja bi se moral nekoliko umiriti. Mars je v tranzitu vašega sektorja virov do 4. januarja in v tem ciklu lahko opazite, da je veliko vaše energije usmerjene v iskanje varnosti, poslovna prizadevanja, ustalitev ali gradnjo tega, kar imate. 

To je čas, ko želite stvari videti do konca! Želja po razvoju, povečanju ali izboljšanju vaših virov je lahko močna, vendar lahko v prihodnjih tednih pride tudi do napetosti glede osebnih financ in imetja. 

Strelec

22. november - 21. december

Danes zgodaj napetosti izhajajo iz skrbi glede stvari, ki jih še niste storili, dragi strelec. Lahko bi se počutili raztresene, z veliko preveč dela in ne veste, kje začeti. Delo in vsakodnevne rutine bi vas lahko obremenjevale, ko bi raje sodelovali v bolj svobodnih dejavnostih. 

Morda se počutite podcenjene, zlasti ko gre za delo ali prispevek, ki ga dnevno dajete - 'nevidne' stvari, ki jih počnete. Tudi danes ognjevit, odločen in pogumen Mars vstopi v vaše znamenje. Z vami se bo držal do 4. januarja in vam prinesel bolj določeno, preprosto, neposredno in odkrito obdobje. 

Lahko je tudi primeren čas za romantična in ustvarjalna iskanja. V naslednjih tednih se lahko hitro razjezite, a z odločnostjo in osredotočenostjo lahko dosežete veliko. Ste bolj podjetni in pogumni ter veliko bolj jasni glede tega, kaj želite. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Pred kratkim ste naredili pomembne notranje spremembe, dragi kozorog, in še več tega bo prišlo! Ker Mars prehaja v vaš sektor zasebnosti do 4. januarja, je čas, da pregledate svoje cilje in želje, da bi bolje razumeli, kaj si resnično želite. 

Težave, ki ste jih zakopali, ali konci, ki ste jih odlašali, zdaj postajajo bolj pereči. Čeprav je vaš splošni odnos do preostalega sveta morda 'počakajte in poglejte', ste še posebej aktivni v svojem zasebnem, notranjem svetu. Veliko se dogaja pod pokrovom! 

Vsekakor vas Mars opozarja na območja nemira. Vaša raven energije je morda na nižji točki in čeprav je čas reorganizacije in preusmerjanja, je primeren za priložnosti in voljo za ukrepanje glede zasebnih ali zakulisnih zadev. Morda boste morali opustiti nekatere načrte ali projekte, ki so prerasli svoj namen. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Danes je razmišljanje nekoliko razpršeno, dragi vodnar, in lahko je težko dobiti jasen odgovor. Vendar pa vam današnji premik Lune v vaš dom in družino pomaga najti vaše središče. Tudi danes ognjeni Mars vstopi v vaš sektor prijateljstva in ciljev, kjer bo v tranzitu do 4. januarja. 

V prihodnjih tednih se lahko vaše interakcije s prijatelji, sodelavci in skupinami spremenijo, bolj aktivne ali še posebej živahne in animirane. Imate več motivacije ali poguma za doseganje prijateljstev ali ciljev za srečo. 

Ste še bolj inovativni kot običajno in nagnjeni k temu, da prevzamete vodstvo, namesto da sledite množici. Uspeh pride z usklajevanjem in navdihovanjem drugih. Če je v vašem družbenem življenju prišlo do napetih pretresov, se lahko med tem ciklom pojavijo zaradi vzdrževanja. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Če doživite nenadno pomanjkanje moči v zvezi ali projektu, drage ribe, vedite, da je to verjetno začasno. Morda boste morali biti o nečem negotovi in ​​premišljevati o stvareh, samo za trenutek. Zaradi tega se lahko počutite razdvojene ali izčrpane, lahko pa vam tudi pomaga pridobiti perspektivo. 

Morda boste prejeli nasvet, ki vas moti, vendar pomislite, da bi lahko bil v delčkih uporaben. Rezultat je lahko bolj zaokrožena odločitev, tudi če nasveta ne upoštevate. Tudi danes se Mars premakne na vrh vaše sončne karte, vzpodbuja vaše ambicije in prizadevanja proti neodvisnosti, in bo še naprej napajal to področje vaše karte do 4. januarja. 

Morda boste želeli (ali morali) ukrepati tako, da izpolnite svoje odgovornosti ali pospešite svoje poklicne interese. Impulzivne poteze in konflikti z avtoriteto so lahko občasno problematična področja v tem ciklu, vendar lahko to energijo tudi izkoristite in jo izkoristite tako, da se le malo potrudite, da bi bili boljši. 

Starejše novice