Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 12. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes zgodaj je lahko nekaj zapletene energije za navigacijo, kar zahteva posebno ravnanje, dragi oven. Kvadrat Merkur-Saturn lahko osredotoči omejitve ali ozkost, kar je lahko frustrirajoče. Kritika ali občutek obremenjenosti je lahko močan, vendar je začasen. Najbolje je, da se odločite, da se boste iz problematičnih področij naučili nekaj dragocenega, da se boste počutili močnejše in samozavestnejše.

Ko dan napreduje, se energije obrnejo, ko se približamo harmoničnemu aspektu Sonce-Kiron, ki pomaga uravnotežiti stvari. Vsaj vam pomaga najti lekcijo v vaših izkušnjah. Vaše edinstvene in dragocene lastnosti so vidne!

Drugi bodo morda cenili vaš modri nasvet ali pogled. Čeprav ste danes lahko precej občutljivi na kritiko, vas bo čas, da se zberete, morda motiviral, da se premaknete po bolj pristni poti. Vaša komunikacija je topla in dobro sprejeta.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

S kvadratnim aspektom Merkur-Saturn zgodaj danes, dragi bik, bi se lahko ukvarjali z zamudami ali blokadami. Del tega so lahko zamujena ali napačno razumljena sporočila in navodila. V središču so lahko socialne skrbi ali skrbi, vendar pogosteje lahko obvladovanje manjših težav vodi do dragocenih novih ugotovitev in morda do nepričakovanih izboljšav in napredka.

Ko dan napreduje, se energije obrnejo, ko se približamo tranzitu Sonce-Kiron. Ta vpliv vam pomaga učiti se iz razlik. Prav tako odlično vpliva na iskanje več zadovoljstva in izpolnitve v vašem delu ali projektih.

Vaš pristop k težavam, bodisi čustveni ali praktični, je celosten in intuitiven. Luna gre v vaš igrivi in ​​ustvarjalni sektor veselja in še dodatno dvigne vaše razpoloženje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes zgodaj Merkur tvori napet kvadrat s Saturnom, dragi Dvojčki, in zamude ali prekinitve povezave lahko upočasnijo stvari ali vas razočarajo. Ljudje so lahko občutljivi ali ne tako hitro dojemajo kot vi, zato pazite, da ne govorite vnaprej. Preden stvari tečejo gladko, lahko obstajajo bloki, ki jih je treba obvladati.

Izogibajte se preživljanju preveč časa v stanju napetosti in delajte na popravljanju napak korak za korakom! Ko dan napreduje, vas drugi začnejo videti v še posebej dobri luči. Kljub temu gre še globlje od tega - najdeš lahkoten in naraven izraz in z močnejšim občutkom za namen si najboljši. Če je treba zgraditi ali popraviti razmerje, je to pravi čas za gradnjo mostov.

Zlasti prijatelji vam zaupajo, kar je odličen občutek. Prizadevanja za mreženje so lahko plodna in z ljudmi, s katerimi se družite, ste lahko brez težav to, kar ste. Poseben prijatelj, ki je še posebej edinstven in navdihujoč, lahko danes močno zaznamuje dan.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Komunikacija je lahko težavna danes zgodaj, dragi rak in zgrešene povezave, zamude ali manjše nezgode lahko motijo ​​vaše jutro. Kljub temu pa lahko vodijo tudi do obvozov, ki delujejo v vašo korist. Upoštevajte, da lahko tudi razdražljive povratne informacije spodbudijo pozitivne spremembe.

Prizadevajte si, da se dodatno potrudite, da premagate manjše težave in izzive, kolikor so lahko nadležni. Z napredovanjem dneva vam koristi aspekt Sonce-Kiron in je dober za gradnjo mostov in vzpostavljanje povezav. Če s prijateljem delite nekaj osebnega ali odprete svoje srce, vas lahko ozdravi in ​​utrdi vez.

Popravljanje stvari z nekom je zdaj globlje kot zgolj krpanke, podpora drugim pa vam dvigne razpoloženje. Čas je, da črpate izkušnje, notranjo moč in modrost ter jih uporabite za osebno ali poklicno dobro.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes zgodaj lahko zadrži težavno energijo na mentalni ravni, dragi lev. Ni lahko povedati bistva, saj lahko pride do težav z dostavo sporočila ali načinom prejema! Ljudje so lahko občutljivi z Merkurjevim kvadratom proti Saturnu ali pa gre veliko majhnih stvari narobe, povezanih predvsem z zamudami ali okvarami komunikacije.

V idealnem primeru vas lahko draženje spodbudi h konstruktivnim spremembam. Verjetno je najbolje upočasniti in se izogniti nepotrebnemu stresu zaradi neodločnosti. Na srečo povezava Sonce-Kiron pride v poštev, ko dan napreduje, in vam pomaga rešiti težave in se povezati z drugimi, zlasti s prijatelji, skupinami in omrežji.

Je koristen prehod za študij in reševanje problemov na duševnem nivoju. Povečana je pripravljenost in odprtost za reševanje konfliktov ter pogum za priznavanje ranljivosti. Ko drugi zaupajo vame, sprejemate boljše odločitve in izbire. Vaši edinstveni pogledi so lahko hvaležni.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Luna se danes premika v vaše znamenje in v ospredje postavlja čustvene potrebe, draga devica. V prvi polovici dneva lahko kvadrat Merkur-Saturn kaže na potrebo po razčiščevanju težav. S tem tranzitom se vam morda zdi, da kljub velikemu trudu ne boste prišli nikamor, a popravljanje napak in odpravljanje težav vam lahko dolgoročno pomaga.

Smiselno je biti nežen do drugih in do sebe. Sprejemanje, da obstajajo ovire pri razumevanju drug drugega, je lahko koristno. Kljub temu ste v smislu 'velike slike' v odličnem stanju glede financ, kariere, podpore in ugleda, ko dan napreduje.

Zaradi perspektive in edinstvene osebnosti zasijete, drugi pa vas cenijo. Vaša izvirnost je trenutno eden vaših najboljših adutov. Vendar se ni treba močno truditi – samo da se postavite na prava mesta. Osredotočanje na širše, bolj pozitivne cilje in sanje vam lahko pomaga razbremeniti stres in napetost.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes zgodaj kritike ali pomanjkljivosti po navadi prevzameta oblast, draga tehtnica, saj Merkur in Saturn tvorita kvadrat. Opravki ali obveznosti vas lahko zadržijo in se lahko zdijo bolj zahtevni za obvladovanje kot običajno. Morda bodo potrebne prilagoditve, preden ponovno pridobite zaupanje v projekt.

Na srečo lahko vidite priložnosti, ne le pomanjkljivosti, blokade in zamude, in postaja vse bolj naravno, ko dan napreduje. Pri tem pomaga tranzit Sonce-Kiron, ki vpliva pozneje danes. Energije so pozitivne, prijazne in odprte in lahko rešite ali razrešite težavo v odnosu ali odpravite napačno predstavo.

Vaša sposobnost mešanja majhnih podrobnosti z veliko sliko je zdaj zelo pomembna in jo bomo verjetno cenili. Bodite radodarni in prijazni do prispevkov drugih, pa boste v še boljši formi. Ne bojite se biti sami in delati svoje stvari, kar vam prisluži dodatno spoštovanje. Čustveno se lahko počutite prenovljene.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Kvadrat Merkur-Saturn danes zgodaj vas lahko pusti, da se počutite preveč ranljive, da bi se soočili z zunanjimi pritiski, dragi škorpijon. Začasno je najbolje, da se izognete situacijam, ki vključujejo konfrontacijo ali intenzivne zahteve po vašem času in energiji. Če vas okoliščine upočasnijo, je to lahko preoblečen blagoslov, ki vas bo spodbudil k dragocenim prilagoditvam.

Prizadevajte si za vedno pustiti težave za sabo. Pri tem vam pomaga sekstil Sonce-Kiron, ki prihaja kasneje danes. Ugotovili boste, da svoja bolj zapletena čustva izražate z relativno lahkoto. To je dober čas za prizadevanja za ozdravitev, fizično ali čustveno.

Prav tako je pravi čas, da cenite svojo edinstveno perspektivo ali talente glede dela in zdravja. Raziskave lahko vodijo do novih ali izboljšanih metod za boljše uživanje v vsakdanjem življenju, ne glede na to, ali gre za delo ali programe samooskrbe.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Ker je Merkur v kvadratu s Saturnom, ki vpliva danes zgodaj, dragi strelec, vas lahko pritiski z domačimi ali osebnimi težavami začasno obremenjujejo. Lahko pride do duševne prekinitve povezave z nekom, ki vam je blizu. Prekinitve komunikacije so začasne in najbolje je, da jih tako tudi obravnavate.

Morda se bo nekoliko težko disciplinirati, če vam to, kar počnete, ni pri srcu. Vendar se lahko splača potruditi, da premagate oviro. Shranjevanje pomembnih tem za boljši čas, ki je lahko že danes pozneje, je lahko dobra ideja. Dan poteka precej gladko. To je odličen čas, da prepoznate svoje ranljivosti in pozitivno delate z njimi, saj vas to lahko opolnomoči in vam pomaga, da imate večji nadzor.

Odprte, naravne in sprejemajoče interakcije lahko močno vplivajo. Dejavnosti, ki jih delite z ljudmi, ki so vam dragi, so lahko zdravilne in lahko pomagajo dvigniti odnos na novo raven. Na ustvarjalni in romantični ravni izstopate iz množice, saj se teh stvari lotevate z izvirnostjo.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes zgodaj je nagnjenost videti kozarec napol prazen, dragi kozorog. Tranziti povečujejo omejitve situacije. To je začasen in uporaben postopek, saj nam pomaga najti napake, vendar je lahko žalosten. Bolje je, da se osredotočite na praktične težave, ki jih je treba popraviti, in pazite na težave s komunikacijo.

Medtem ko je težnja, da se ukvarjate s problemi, vam aspekt Sonce-Kiron, ki je aktiven pozneje danes, pomaga videti širšo sliko. Premikanje Lune v harmonijo z vašim znamenjem to še povečuje.

Ste v močnem položaju, da uresničite svoje edinstvene ideje, povezane z vašim osebnim ali domačim življenjem, in morda boste imeli zdravilni stik z drugimi. Delaš stvari malo drugače in deluje! Lahko ste zelo ponosni na elemente svojega domačega sveta.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

S kvadratom Merkur-Saturn zgodaj danes lahko pride do nesporazuma, komunikacijske blokade ali duševnega odklopa, dragi vodnar. Odzivi so lahko kritični ali pomanjkljivi, ko jih potrebujete, ali pa lahko skrbi glede denarja počijo vaš balon.

Ni čas za veliko tveganje, je pa koristna energija za reševanje različnih manjših težav ali nerešenih vprašanj. Ko dan napreduje, je veliko lažje videti prijetno plat stvari in v igro pride vidik Sonce-Kiron. Odličen je za gradnjo mostov. Območja, ki so prizadeta v vaši sončni karti, nakazujejo, da bodo odnosi z brati in sestrami, sosedi, sošolci, ljubezenski interesi in otroci tisti, ki vam lahko najbolj koristijo.

Odprtost in iskrenost sta zdaj glavni sestavini uspešnih interakcij. Vaš slog komunikacije, odnos ali inteligenca izstopajo kot edinstveni za druge. Ustvarjalni projekti lahko prav tako uspevajo s spodbujanjem reševanja problemov in celostnim pristopom, povezanim s tem vplivom.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes zgodaj vas kvadrat Merkur-Saturn nagiba k razmišljanju o stvareh, ki jih ne morete spremeniti, drage ribe, saj ima učinek začasnega povečanja pomanjkljivosti situacije. Poskusite razmisliti o tem, kaj razumno lahko storite, in če je mogoče, si vzemite čas, da se osredotočite.

Bodite pozorni, saj lahko drugi preberejo vaše besede v negativni luči. Uporabite energijo tega tranzita, da se osredotočite. Na srečo dan napreduje z veliko več odprtosti. Prihaja perspektiva. Družina je morda zdaj še posebej v vašem kotu in lahko je pravi čas za izmenjavo novic ali idej z najdražjimi.

Izboljša se reševanje problemov, predvsem povezanih z denarjem, stvarmi, družino in domačim življenjem. Veliko lažje se je sprostiti in uživati ​​v trenutku, kot pa pretirano skrbeti za prihodnost.

Starejše novice