Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 2. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Današnji vidiki ustvarjajo praktično, koristno energijo in močnejšo nagnjenost k črpanju iz zdrave pameti, dragi oven. Zdaj se boste najbolje odrezali na področjih komuniciranja in opravljanja dela. Interakcije in informacije, ki se pojavljajo danes, so lahko koristne in lahko vam razjasnimo pomembno točko. 

Komunicirate z avtoriteto in ste zelo dobri. Razmišljanje in ideje ali nasveti, izmenjani zdaj, so lahko izjemno koristni. V središču pozornosti je vaš močan občutek odgovornosti. 

Ne glede na to, ali se na vas naslanjajo ali vas občudujejo od daleč, je to čas, da pokažete svojo zaupanja vredno osebnost. Ste tudi nekoliko bolj osredotočeni in disciplinirani kot običajno. Poskusite zvezati negotove konce in pospraviti področja svojega življenja, ki vam morda povzročajo krivdo ali strah.
 

Bik

20. april - 20. maj

Današnji aspekt Merkur-Saturn vam pomaga urediti stvari v svojo korist, dragi bik. Dober čas je za utrjevanje poslovnega zavezništva ali povezave s sodelavcem. Ljudje so bolj zanesljivi kot običajno in danes imate na splošno jasne prioritete. 

Ste v odlični formi, da postanete resni in poberete resnično priročne informacije. Tranziti podpirajo ocenjevanje idej in projektov z bistrejšo glavo in boljšim občutkom za tisto, kar je dragoceno in izvedljivo. To je tudi odličen čas za nemoteno, trdno delo ali prizadevanja za dolgoročen projekt. 

Razmislite o področjih svojega življenja, ki jih lahko opravite z osredotočeno osredotočenostjo in pozornostjo do podrobnosti, in uporabite to enakomerno energijo za posel. Združevanje, da bi nekaj dosegli, ali razmišljanje z drugimi je lahko produktivno.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Počutite se bolj usmerjeni in namenski kot običajno, dragi dvojčki, aspekt Merkur-Saturn pa vam pomaga organizirati svoje misli. V nobenem negotovem času je to lahko čas za razjasnitev zadeve. 

Večje je samorazumevanje in izboljšan občutek notranje moči in odločnosti. Lahko bi uživali v prevzemanju vodstva, obvladovanju situacije ali vlaganju posebne ljubezni v pomemben projekt ali ambicije. Verjetno boste trenutno bolj čustveno vlagali v svoj ugled ali kariero. 

Vsekakor je pravi čas, da določite svoje dolgoročne cilje po prednosti. Ukvarjate se predvsem s podrobnostmi in praktično stranjo pogovorov in projektov ali nalog. Zlahka se zatopite v to, kar počnete, in raziskovanje ali poglabljanje v temo ali idejo je še posebej privlačno.

Rak

21. junij - 22. julij

Danes ste bolj nagnjeni k temu, da se raje držite preizkušenih metod, dragi rak. Za enkrat je Luna v trdni drugi hiši vaše sončne karte. Po drugi strani pa se Merkur in Saturn uskladita in prizemljita vaše razmišljanje. Drugo stališče je lahko koristno in najboljša novica je, da ste jim odprti. 

Načrti se lahko oblikujejo ali natančno prilagajajo. Vaša zdrava pamet vam pomaga odblokirati ali najti pot okoli ovir. Ta tranzit kaže na združevanje ali partnerstvo z nekom, da bi opravili stvari ali delali na izboljšanju odnosov. 

Dober čas je za razpravo o prepričanjih in morali ali za razjasnitev namer. Sploh ni treba, da je tako formalno – samo to, da ste zanesljivi in ​​prisotni, lahko zdaj pomaga krepiti vezi. Za dobre stvari je običajno potreben čas in danes se nagonsko prilagajate temu.

Lev

23. julij - 22. avgust

Danes stvari jemljete bolj resno in lahko ste še posebej produktivni, dragi lev. Zdi se, da ste zadeli žebljico na glavico ali pa lahko težavi učinkovito pridete do dna. To je pravi čas, da sestavite stvari eno za drugo in se posvetite različnim podrobnostim. 

Ste ambiciozni, vendar vam je zdaj bolj všeč umirjen tempo. Ste v odličnem položaju, da nekaj zaklenete ali se ukvarjate s praktično stranjo stvari. Potrudite se, da izkoristite to stalno, metodično, tradicionalno energijo. To je čas, ko resnično uvidimo vrednost potrpežljivosti, majhnih, a učinkovitih prizadevanj in koraka korak za korakom. Osredotočite se na podrobnosti in zdaj pokažite svojo močno delovno etiko. 

Dan je dober za načrtovanje, predvsem v zvezi z delom ali zdravjem, je pa tudi čas za pridobivanje novih in koristnih informacij, ki vam pomagajo razjasniti te stvari. Morda se boste znašli zatopljeni v projekt ali prizadevanje, še posebej, če gre za raziskovanje ali preiskavo.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Današnje energije podpirajo, da se posvetite sebi, draga devica, zlasti komunikacijam in ustvarjalnim prizadevanjem. Zdaj vas obdaja prijeten zrak kompetentnosti in zanesljivosti, še posebej v tem, kako komunicirate. 

Osredotočate se predvsem na doseganje ravnovesja v razmerju, pogajanja pa so poštena in uspešna. Zdi se, da je skrivnost današnje sreče ravnovesje in potrpežljivost. Izkoristite lahko enakomerno, produktivno energijo sekstila Merkur-Saturn. 

Združevanje z nekom je lahko koristno, če imate v mislih jasen cilj ali če ste osredotočeni na namenske naloge. Nekdo vas bo morda zdaj prepoznal kot dobrega prijatelja in to je odličen občutek. Zanesljivost je zdaj nagrajena ali pa se preprosto počuti dobro in ima svoje lastne nagrade!

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Ta dan je izrazito praktičen, draga tehtnica. Ste v še posebej dobri kondiciji za organizacijo področij svojega življenja, povezanih z domom, družino, nepremičninami, delom in storitvami ter navadami ali zdravjem, o katerih je vaše razmišljanje še posebej jasno. 

Z današnjim tranzitom Merkur-Saturn ste bolj kot običajno zainteresirani za opravke in dolžnosti. Prizadevanja za oblikovanje vašega dela ali telesa so zdaj lahko produktivna in poživljajoča. Informacije, ki jih odkrijete danes, lahko razjasnijo zadeve in vam lahko celo koristijo zdaj in v prihodnjih letih! 

To je razumno obdobje za reševanje težav doma ali v službi in vsakdanjem življenju, saj ste bolj nagnjeni ne le k temu, da vidite podrobnosti, ki jih je treba razvrstiti, ampak tudi, da nekaj storite glede tega. Pri delu, ki ga opravljate, v celoti izkoristite logično razmišljanje in mentalna disciplina se obrestuje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnji dan je naklonjen konservativnim potezam in tradicionalnim metodam, dragi škorpijon. Najdete lahko praktične rešitve v zvezi s poučevanjem, pisanjem, učenjem in povezovanjem. 

Nekatere informacije, ki jih prejmete, ali vaše razmišljanje vam pomagajo sprejeti pomembno odločitev ali so koristne za rešitev težave. Projektom koristita pozornost do podrobnosti in organiziran pristop. Mentalna jasnost je zdaj čudovita! Ni nujno, da so to najbolj družabni dnevi za vas, je pa čas, ko lahko vzpostavite edinstveno, kakovostno povezavo. 

Inovativni projekti, ki zahtevajo disciplino, lahko v tem času resnično koristijo. Ljudje cenijo vaše mnenje in prispevke še bolj kot običajno. Prav tako imate dobro oko za tisto, kar je najbolj dragoceno in izvedljivo, čeprav ko dan napreduje, čustva po navadi zasenčijo praktične vidike. Zvečer vas lahko preseneti strast!

Strelec

22. november - 21. december

Danes imate izjemno oko za podrobnosti, dragi strelec, zaradi česar je idealen za urejanje vaših zadev, zlasti v zvezi z domom, družino, denarjem in varnostjo. Konstruktivni pogovori z ali o družini lahko močno vplivajo. 

Ko uredite domače okolje ali podporni sistem, se lahko izboljša notranja jasnost. Prav tako lahko pridete do čudovitih idej za pospešitev svojega poslovanja ali uživanje v zaslužku, z Merkurjem v podpornem aspektu s praktičnim, realističnim Saturnom. Še posebej ste v dobri kondiciji za dajanje ali prejemanje nasvetov, učenje nečesa koristnega za vas in posredovanje svojih idej drugim. 

Zdaj je z vami čudovita energija za opravljanje pomembnih poslov, še posebej, če je za vaše finance, dragocenosti, osebne stvari ali domače življenje potrebno nekaj pospravljanja in vzdrževanja. Ljudje v vašem življenju bodo danes verjetno opazili in cenili vašo duhovno zrelost in inteligenten pogled.

Kozorog

22. december - 19. januar

Današnji dan prinaša dobro energijo za tehnično delo ali skrb za posel, dragi kozorog. Uporaben je tudi za organiziranje in razjasnitev zadev. S tranzitom Merkur-Saturn boste morda naleteli na informacije, ki vam na praktičen način izboljšajo življenje. 

Resni pogovori so lahko celo tolažilni, ko izveš, kaj je mogoče in kaj ne. Nepremišljen pristop do stvari vam lahko občasno koristi in morda je prav zdaj tako. Osredotočite se na tiste stvari, ki jih je resnično treba storiti, če je to mogoče, saj se taka energija pojavi samo občasno. 

Malo samodiscipline lahko danes zelo pomaga, še posebej z motivacijo v mešanici! Dogovori in zaveze so lahko v središču pozornosti. Z zmernostjo je lahko odličen čas za prelivanje energije v konstruktivne projekte.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnja harmonija Merkurja in Saturna vas postavlja v odlično formo za osredotočanje na prioritete, dragi vodnar. Prav tako ste v odličnem položaju, da se naučite koristnih informacij ali pridobite jasnost in vpogled v zadevo, ki se vam zdi odlična. Samodisciplina se izboljša. Poiščite določen projekt, ki zahteva ozek ali natančen fokus, in vanj uporabite to energijo, če je mogoče. 

Povežite zaveze in se osredotočite na pospravljanje in organiziranje svojega življenja, da boste lahko odpravili občutke krivde. Zdaj so lahko pomembne denarne zadeve ali posebna skrb za osebne stvari.

 Vaša iznajdljivost vas zdaj lahko pripelje do dragocenih zaključkov. Danes boste imeli več zadovoljstva kot običajno, ko boste uredili svoje praktične zadeve. Takojšnje zadovoljstvo vas manj zanima in razmišljanje vnaprej vam zdaj dobro uspeva.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Zdaj ste začetnik in to je dober občutek, drage ribi. Na srečo danes obstaja tudi dober, podpirajoč odnos z drugimi in druženje je lahko koristno in koristno. Zmeren pristop do ljudi in vaših ciljev je zdaj idealen, saj je Merkur v harmoniji s Saturnom, ki trenutno prehaja v vaše znamenje. 

Delo na sebi s programi samoizboljševanja je lahko privlačno, saj greste skozi nekaj notranjega prestrukturiranja. Ta tranzit je dober za iskanje smisla iz nečesa. To je lep čas, da se posvetite cilju ali praktičnemu projektu, prav tako pa je dobra energija za izpolnjevanje vaših obveznosti. 

Lahko se delijo koristne informacije, ki vam dajejo prednost. Izkoristite potrpežljivost in samodisciplino ter poskrbite, da te stvari delujejo za vas.

Starejše novice